Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Prosecco produceres ikke på samme måde som Champagne. Til forskel fra dens franske konkurrent opnår den nemlig ikke boblerne ved hjælp af en længerevarende anden gæring på flaske, men typisk ved hjælp af "charmat-metoden". Denne metode går ud på at gære mosten i en tryktank, hvorefter man under tryk fylder vinen på flaske, så boblerne ikke går tabt. Charmat-metoden er langt hurtigere og langt fra lige så omkostningstungt som tilfældet med Champagne. 

Prosecco produceres både som en "frizzante" og "spumante". Frizzante har en knapt så kraftig mousse som en spumante. Sødmegraden i en Prosecco er meget varierende. Selvom der gerne må benyttes andre druer i Prosecco, laves vinen næsten udelukkende på Glera-druen.  Af andre og mere kendte druer kan nævnes Pinot Noir og Chardonnay.

 

Sorter resultater:

Glem alle fordommene og læs videre: Donelli Lambrusco Secco er ægte, tør og rød kvalitets-Lambrusco, som ikke bare er en dejlig tørstslukker. Færre end få er klar over, at Lambrusco kan være en fremragende madvin. Især den fede italienske salami er et drømme match, så har man ikke prøvet det, er det bare med at komme i sving.

69,95 DKK

Abbazia Gran Dessert vino Spumante er en sødlig italiensk mousserende vin holdt i en uhøjtidelig stil, der kan anvendes som aperitif, til studentergildet eller lette frugtdesserter. Abbazia er en af de store spillere på markedet for de søde, mousserende vine, som via topmoderne faciliteter og stordriftsfordele kan producere value-for-money som få andre. Duft og smag har blomstrede aromaer med sødlige pære- og fersken-nuancer holdt i fokus af et forfriskende indslag fra vinens kulsyre.

49,95 DKK

Moscato Spumante Filipetti er en herlig frisk mousserende vin der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter, som jordbær og kage. Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato druen. Den let krydrede muskat aroma komplementeres af æbleblomst og pære og vinen udviser god balance mellem sødme og modspillet fra frugt og kulsyre, som giver god friskhed. Anbefales til sæsonens friske bær, men grundet sit indhold af kulsyre også velegnet til de mere fede desserter så som flødeis.

59,00 DKK 75,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Prosecco Pinot "Rose" Cuvee Brut er moussende når det er bedst. Frisk, lettere fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Lyserød farve med bouquet af lette bær. Nyd den som velkomst, aperitif, til buffet eller til ren nydelse. Serveres ved 6-8 grader.

75,00 DKK 89,00 DKK (spar 14,00 DKK)

Prosecco Extra Dry Elegance - Le Contesse er unik, og mousserende når det er bedst. Frisk og fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smag, frisk og lækker med masser af fedme i vinen. Anbefales som aperitif, til buffet eller til ren nydelse. Le Contesse har fået følgende udmærkelser i 2012: * Mostra Nazionale Dei Vini Gold Medal * Decanter Silver Medal *

89,00 DKK 98,00 DKK (spar 9,00 DKK)

Farven på denne mousserende vin er strågul og har fine og vedvarende bobler. Dens duft er aromatisk og tilpas stærk. Smagen er raffineret, fuld af frugter og blomsteragtig med noter af akacieblomster og blåregn. Denne Prosecco DOC Treviso Spumante Brut "Le Contesse" er velsmagende og har en afbalanceret syrlighed og tør eftersmag. Den egner sig fremragende til aperitif og er samtidig et prisværdigt valg for enhver vigtig begivenhed.

99,00 DKK

Prosecco "Cuvee" Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster, samt lækker frisk cremet i eftersmagen. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æbler og nødder. Prosecco "Cuvee" Extra Dry Le Contesse er perfekt til aperitif og velkomst, lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Prosecco Extra Dry Elegance - Le Contesse er mousserende når det er bedst. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smag, frisk og lækker med masser af fedme i vinen. Anbefales som aperitif, til buffet eller til ren nydelse.

189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Moscato "EL CALIE" Mosto D'Uva er en fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide".Vinen er lavet på 100 % Moscato Bianco di Canelli druer. Den har en strågul farve, intens og gylden med smag af friske frugter. God balance i syreindholdet med en smag af abrikoser og nektariner - meget sød, rund og moden. Velegnet til apéritif, søde desserter som is med frugter, ostekage og frugttærter, og som velkomstdrink.

79,00 DKK 89,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Moscato D'Asti "Carlo & Sylvia"  er en fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide. Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares for at skabe den herlige mousse. Allerede ved 5,5% alkohol standses gæringen, idet målet er at bibeholde en del af det naturlige druesukker. Velegnet til apéritif, søde desserter, som is med frugter, ostekage og frugttærter.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Malvasia don Bosco, Cantine Dei Marchesi Di Barolo har en pink/kirsebærrød farve. Aromatisk og intens duft med nuancer af vilde bær og moskus. Sødmefuld med en alsidig og lækker smagspalet, lige fra solmodne mørke bær til lette, tørrede krydderier. Et særdeles indbydende glas. Perfekt som apéritif, til svagt søde desserter, og meget søde frugter og nødder.

129,00 DKK

Zagara Moscato d'Asti Cantine Dei Marchesi Di Barolo er en fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide. Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares for at skabe den herlige mousse. Allerede ved 5,5 % alkohol standses gæringen, idet målet er at bibeholde en del af det naturlige druesukker fra bærrene.

99,00 DKK

Brachetto D`Acqui har en duft og smag af roser, hindbær og brombær. Let rubinrød farve og en sød aromatisk smag, der er en perfekt ledsager til det meste frugt, desserter og tørre kager uden for meget sødme eller blot som aperitif. Skal nydes afkølet.

79,00 DKK 89,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Banfi Rosa Regale er dyrket af 100 % Brachetto d'Acqui druer, der er dyrket i Acqui Terme i Piemonte området i Italien. Det er en vin med lys rubinrød farve, intens og frugtig duft, blød, frisk og sød smag af bær og mandler samt en behagelig og vedvarende eftersmag.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Banfi Tener Vino Spumante Brut er produceret på Charmat metoden hvor anden-gæringen foregår i en lukket tryktank. Den er produceret af 50 % Sauvignon Blanc og 50 % Chardonnay druer. Det er meget sjældent at Sauvignon Blanc bruges til at producere mousserende vin, men dette specielle blend indeholder 50 % specielt udvalgte Sauvignon blanc druer af meget høj kvalitet og resultatet er enestående. Det er en flot vin med lys strågul farve, intens og delikat frugtduft med strejf af fersken, tør, blød og velafbalanceret frugtsmag.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Druerne bag den mousserende most er Malvasia og Lambrusco, der er taktfuldt parfumeret med udtræk af rosenblade. Kulsyren i mosten er helt naturlig og stammer fra produktionen af husets andre mousserende vine på Charmat-metoden, hvor man udvinder den del af kulsyren, der er ikke er bundet til vinen. Donelli Sparkling Rosé  er i duft og smag både sødmefuld og frisk med lige dele druemost og hybenrose. Renheden i denne mousserende rosé er fremragende, og serveret iskold er dette en glimrende aperitif.

69,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler