Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Israelsk vin (israelsk bosat område Golan) har udviklet sig dramatisk fra den sirupssøde drik, som gav afsmag for nogle årtier siden. I dag findes israelske vine på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere både i Europa og USA. Yarden (Pinot Noir, Chardonnay og Gewürztraminer) og Gamla (Shiraz, Sangiovese og Syrah) har begge et flot renommé.  Eksporten går til 40 lande, først og fremmest i Europa og Nordamerika. Israel er ny på vinmarkedet, men traditionerne er blandt de ældst dokumenterede.

 

Sorter resultater:

Yarden Pinot Noir er karakterfuld med en klar violet farve. Delikat duft af kirsebær, knuste friske bær samt et strejf af chokolade og vanilje, frugtrig og letrøget smag med en anelse af egetræ samt en behagelig eftersmag. En elegant vin der er særdeles velegnet til laks, røget andebryst eller lam med friske krydderurter. * Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy *

249,00 DKK

Yarden Syrah er produceret af 100 % Syrah druer, der er dyrket på de tre vingårde i det nordlige og centrale Golan (israelsk bosat område). Den har gæret i ståltanke og har efterfølgende været lagret 18 måneder på små franske egetræsfade. Det er en elegant vin med flot klar farve, kompleks duft af modne brombær, friske kirsebær samt noter af krydderier, røget kød og chokolade, fyldig frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam samt diverse lidt kraftigere oste.

229,00 DKK

* 100 % Petit Verdot - Smager fremragende * Yarden Petit Verdot kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.

Denne fyldige og smagfulde vin er produceret af Petit Verdot druer, der er dyrket på nogle af Golan Heights Winerys fineste vinmarker i Golanhøjderne i Galilæa området.

Vinen har været lagret 18 måneder på franske egetræsfade, heraf 40 % nye. Det er en utrolig elegant vin med flot mørk og klar farve, kompleks og kraftig duft af modne vilde bær og blommer, fyldig, let krydret frugtsmag med et strejf af fransk egetræ, samt en lang og behagelig eftersmag. Vinen har en god tanin struktur, der er typisk for Petit Verdot druen.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam, krydrede retter samt diverse oste. Det er en fantastisk vin, som kan drikkes med velbehag nu, men som samtidig har et flot henlægningspotentiale.

Petit Verdot benyttes i faldende grad i Bordeaux. Sorten modner sent, senere end Cabernet Sauvignon, hvilket udelukker den på østbredden, til Pomerol og St. Emilion.

På den anden side er Petit Verdot interessant, grundet sin kraftige duft af violer, dybe farve og gode struktur. Hvad der mangler af sol i Bordeaux, har de så rigeligt af i Israel, Australien, Chile og Californien. Måske derfor, oplever Petit Verdot stigende interesse fra disse kanter.

 

249,00 DKK

Yarden Malbec kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.

Denne enestående vin er produceret af Malbec druer, der er dyrket på nogle af Golan Heights Winerys fineste vinmarker i Golanhøjderne i Galilæa området.

Vinen har været lagret 18 måneder på franske egetræsfade, heraf 40 % nye. Det er en utrolig elegant vin med flot klar og mørk farve, kompleks duft af modne vilde bær og blommer, hints af tørret blomster, tobak og krydderier, fyldig, let krydret frugtsmag med et strejf af egetræ, samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam, krydrede madretter samt diverse lidt stærkere oste. Det er en fantastisk vin, som kan drikkes med velbehag nu, men som samtidig har et flot henlægningspotentiale.

Malbec stammer fra det sydvestlige Frankrig, hvor den meget længe har været en fast ingrediens i blandingsvine, men uden at have gjort megen væsen af sig. I dag er det mere sandsynligt, at man kender den fra lande som Argentina og Chile, men også i Israel og Australien laver de vine på ren Malbec.

249,00 DKK

Yarden Cabernet Sauvignon kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.

Denne enestående vin er produceret af Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket på nogle af Golan Heights Winerys fineste Cabernet Sauvignon vinmarker i Golanhøjderne i Galilæa området.

Vinen har været lagret 18 måneder på franske egetræsfade, heraf 40 % nye. Det er en utrolig elegant vin med flot klar farve, kompleks duft af modne bær og blommer, fyldig, let krydret frugtsmag med et strejf af egetræ, tobak og friske krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam, krydrede madretter samt diverse lidt stærkere oste. Det er en fantastisk vin, som kan drikkes med velbehag nu, men som samtidig har et flot henlægningspotentiale.

Cabernet Sauvignon er en af de to grundpiller i vin fra Bordeaux. Men i dag er den ikke blot grundpille i Bordeaux, den er også plantet alle andre steder på kloden, hvor solen skinner (Israel, Californien, Chile, Australien). Cabernet Sauvignon er ikke specielt krævende hvad angår klima og jordbund. Det betyder dog langt fra, at vinene smager ens uanset hvor de kommer fra.

 

249,00 DKK

Gamla Sangiovese har en flot farve, delikat duft af modne kirsebær, mellemfyldig frugtsmag med et strejf af krydderier, tørrede blomster, kakao og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag. En harmonisk vin der er særdeles velegnet til pizza, pastaretter, kød- og grillretter samt diverse oste. * Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.

139,00 DKK
Gamla Cabernet Sauvignon kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. De har kombineret gamle og ny teknik og på den måde haft stor succes med at producere de fineste vine. Vinen er producere ...mere
139,00 DKK

Gamla Syrah kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. De har kombineret gamle og ny teknik og på den måde haft stor succes med at producere de fineste vine.

Det er en elegant vin med klar rød farve, kompleks duft af kirsebær, brombær og blommer samt noter af jord, røg og enebær, fyldig frugtsmag med god intensitet samt en lang og behagelig eftersmag.

En harmonisk vin der er særdeles velegnet til rødt kød, vildt, krydrede pasta og grillretter samt diverse oste. Vinen er drikkemoden nu, men kan også henlægges yderligere nogle år.

Vin fra Golan Heights Winery har opnået mange flotte hædringer:

* Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004.

* Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.

* Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.

Årgang 2017.

139,00 DKK

* GAMLA Pinot Noir Golan Heights Winery 2020  Elegant vin med en fyldig og let krydret frugtsmag fra medaljevindende vinhus. Vinen er produceret af 100 % Pinot Noir, der har været lagret i 7 måneder på franske egetræsfade. Resultatet er en flot rødvin med en klar, rød farve og en delikat duft af jordbær, kirsebær og morbær. Desuden byder den på en fyldig og let krydret frugtsmag med noter af tobak og egetræ samt en lang, behagelig eftersmag. En elegant vin, der egner sig specielt til eksempelvis andebryst, lam og diverse oste.

Vinen kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne (israelsk bosættelse). De har opnået stor succes ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik. Det har resulteret i medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golanhøjderne (israelsk bosættelse) er for alvor sat på det internationale vinkort på grund af Golan Heights Winerys succes og stabilitet.

Vin fra Golan Heights Winery har opnået mange flotte hædringer;
 Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004.
 Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.
 Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.
 Wine Star Award 2012i Wine Enthusiasts i kategorien "New World Winery of the Year"

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 12,5 % alkohol.

139,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler