Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Israelsk vin (israelsk bosat område Golan) har udviklet sig dramatisk fra den sirupssøde drik, som gav afsmag for nogle årtier siden. I dag findes israelske vine på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere både i Europa og USA. Yarden (Pinot Noir, Chardonnay og Gewürztraminer) og Gamla (Shiraz, Sangiovese og Syrah) har begge et flot renommé.  Eksporten går til 40 lande, først og fremmest i Europa og Nordamerika. Israel er ny på vinmarkedet, men traditionerne er blandt de ældst dokumenterede.

 

Sorter resultater:

Yarden Pinot Noir er karakterfuld med en klar violet farve. Delikat duft af kirsebær, knuste friske bær samt et strejf af chokolade og vanilje, frugtrig og letrøget smag med en anelse af egetræ samt en behagelig eftersmag. En elegant vin der er særdeles velegnet til laks, røget andebryst eller lam med friske krydderurter. * Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy *

249,00 DKK 269,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Yarden Cabernet Sauvignon kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.

Denne enestående vin er produceret af Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket på nogle af Golan Heights Winerys fineste Cabernet Sauvignon vinmarker i Golanhøjderne i Galilæa området.

Vinen har været lagret 18 måneder på franske egetræsfade, heraf 40 % nye. Det er en utrolig elegant vin med flot klar farve, kompleks duft af modne bær og blommer, fyldig, let krydret frugtsmag med et strejf af egetræ, tobak og friske krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam, krydrede madretter samt diverse lidt stærkere oste. Det er en fantastisk vin, som kan drikkes med velbehag nu, men som samtidig har et flot henlægningspotentiale.

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Yarden Syrah er produceret af 100 % Syrah druer, der er dyrket på de tre vingårde i det nordlige og centrale Golan (israelsk bosat område). Den har gæret i ståltanke og har efterfølgende været lagret 18 måneder på små franske egetræsfade. Det er en elegant vin med flot klar farve, kompleks duft af modne brombær, friske kirsebær samt noter af krydderier, røget kød og chokolade, fyldig frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam samt diverse lidt kraftigere oste.

229,00 DKK 259,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Gamla Sangiovese har en flot farve, delikat duft af modne kirsebær, mellemfyldig frugtsmag med et strejf af krydderier, tørrede blomster, kakao og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag. En harmonisk vin der er særdeles velegnet til pizza, pastaretter, kød- og grillretter samt diverse oste. * Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.

139,00 DKK 149,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Gamla Pinot Noir er en flot rødvin med klar, rød farve, delikat duft af jordbær, kirsebær og morbær, fyldig og let krydret frugtsmag med noter af tobak og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag. Denne elegante vin er særdeles velegnet til f.eks. andebryst, lam og diverse oste. Vinen er drikkemoden nu, men den kan også henlægges yderligere nogle år. * Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.

139,00 DKK 149,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Gamla Cabernet Sauvignon kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. De har kombineret gamle og ny teknik og på den måde haft stor succes med at producere de fineste vine. Vinen er producere ...mere
139,00 DKK 149,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler