Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I de seneste år er danskernes interesse for rosévin (og af god kvalitet) på det nærmeste eksploderet. Mange har set muligheden i at bruge rosévinene til mere en blot et godt glas på en varm sommerdag.

Sorter resultater:

* En meget spændende, frugtagtig og kompleks rosévin * Farven er klassisk rosé med et meget brillant rødligt skær. I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner, blommer og røde bær. Vinen har en lækker friskhed og en finesse i smagen, som harmonerer meget fint med druernes let krydrede og frugtrige toner. Denne Chiaretto slutter meget rent og sprødt med lidt sødmepræg.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

En fyldig og intens, men alligevel frisk frugtig/mineralsk vin som passer til rigtigt meget. Her er det roser, skovbær, jordbær der dominerer i næsen. Nebbiolodruerne ligger og udbløder i juicen 12-24 timer, hvilket er med til at give vinen en lidt mere intens rosé farve end sædvanlige rosé’er. Dette er en skøn frisk vin der ikke har været i fade, men udelukkende er modnet i ståltank. Ret usædvanligt for Nebbiolodruer, men det er rosé på 100 % Nebbiolo også. Den smager pragtfuld.

129,00 DKK

Efter en let presning tages drueskallerne øjeblikkeligt fra mosten, for at undgå at vinen bliver farvet rød. Vinen gærer herefter i 15-20 dage ved 17-18 grader i rustfrie stålbeholdere. Herefter opbevares vinen i specielle rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18-20 grader, indtil den hældes på flasker. Vinen har en intens rosé-farve med violette indslag, en frisk druearoma, der bliver mere compleks med tiden, samt en meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler