Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I de seneste år er danskernes interesse for rosévin (og af god kvalitet) på det nærmeste eksploderet. Mange har set muligheden i at bruge rosévinene til mere en blot et godt glas på en varm sommerdag.

Sorter resultater:

Efter en let presning tages drueskallerne øjeblikkeligt fra mosten, for at undgå at vinen bliver farvet rød. Vinen gærer herefter i 15-20 dage ved 17-18 grader i rustfrie stålbeholdere. Herefter opbevares vinen i specielle rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18-20 grader, indtil den hældes på flasker. Vinen har en intens rosé-farve med violette indslag, en frisk druearoma, der bliver mere compleks med tiden, samt en meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

Pirosso Rosé fra Puglia er en dejlig frisk og sommerlet rosévin, der passer godt til de festlige lejligheder. Vinen er produceret af lokale druer fra Puglia, blandt andet Negroamaro, og udviser typisk smag og noter fra dette område. En afbalanceret rosé vin med friske røde bærfrugter, der giver en naturlig sødme. Vinen anbefales til svinekød, kylling, lys fisk, salater, pastaretter, tapas - eller blot som et glas til ren festhygge.

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

ZENI FZ Rose Bardolino Chiaretto Classico DOC er særdeles populær blandt vore kunder. Det er en meget spændende, frugtagtig og let drikkelig rosévin. I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og i eftersmagen hindbær. Vinen har en lækker friskhed og finesse i smagen, der harmonerer meget fint med druernes let krydrede og frugtrige toner. Denne Chiaretto slutter meget rent med et let sødmepræg. 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, som præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i mundfornemmelsen. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Barone Montalto Nero d’Avola Rosé holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil, der kalder på det næste glas. Den smager fremragende.

69,00 DKK 89,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinen er produceret af Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana og den har udelukkende været lagret på ståltanke. Det er en harmonisk rosévin med intens pink farve, frisk duft af bær, dejlig frisk, sprød og velstruktureret smag samt en blid og behagelig eftersmag. Vinen er velegnet til enhver lejlighed – om sommeren er den perfekt på terrassen til såvel grill som "et glas i utide".

89,95 DKK 99,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler