Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Chandon Garden er en "ready to use" Spritz, og den fortjener egentlig at blive nydt, som den er, dvs. uden is og garniture, så man ikke spolerer fornøjelsen af de mange fine små bobler. Men det er også sjovt at tage den direkte sammenligning med Aperol Spritz, og så skal der is i glasset og garneres med en skive appelsin eller en stribe frisk skåret appelsinskal. Serveres ved 5 - 7 grader

Mange spår allerede, at Chandon Garden Spritz vil vinde betydelige markedsandele i det voksende marked for aromatiserede vine, og Moët Hennessy har allerede en businessplan klar, hvor produktionen af den karaktergivende likør centraliseres hvorefter produktionen kan udbredes til Chandons andre mousserende platforme Chandon California, Chandon Brasil, Chandon Australia, Chandon China og Chandon India.

Basen er en hvidvin produceret på Chardonnay, Pinot Noir og en lille smule Semillon, der får sine fine perler fuldstændig som en Prosecco (det vil sige ved tilsætning af gær og sukker og fornyet gæring i tryktank), og til sidst i forbindelse med aftapningen blandes med en krydret bittersød likør, som Moët Hennessy kalder den deres Garden liqueur. Der er tale om strimler af tørrede appelsinskaller, der trækker i druesprit sammen med kardemomme, sort peber, kinabark, kamille og et par andre såkaldt hemmelige ingredienser, hvorefter der smages til med sukker og nedvandes.

179,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler