Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Denne fantastiske og kraftige single malt har ligget de første fem år på Bourbon Barrels for efterfølgende at tilbringe endnu to år på 1st fill Sherry Hogsheads. Whiskeyen er dernæst tappet ved fuld fadstyrke (cask strength). (Sherry Cask Finish)

699,00 DKK

Boanns 10 Years Old single malt er en meget kompleks og kraftfuld whiskey med masser af imødekommende aromaer efter de mange år på Oloroso Sherry fade. 

575,00 DKK

Denne whiskey er en af de bedste blends, der overhovedet produceres i Irland. Den er triple- destilleret, bare for en sikkerheds skyld og har lagret på fade af caskst, først på amerikanske Bourbon Barrels og så efterfølgende på Oloroso Sherry fade. Det er en af de blends, der fortjener at blive drukket som den er, blot med en enkelt dråbe vand.

349,00 DKK

”Blue Note” er Boann’s flagskib. Det er en whisky, som har tilbragt de første fem år på Bourbon Barrels for efterfølgende at tilbringe endnu to år på 1st fill Sherry Hogsheads. Whiskeyen har udviklet nogle helt unikke noter af mørke tørrede frugter.

449,00 DKK

Denne skønne whiskey, er triple destilleret og efterfølgende lagret på amerikanske fade efterfulgt af en længere finish på P.X. Sherry fade. Den er aftappet eksklusivt til danske whiskeyfans.
 
Oplevelsen
I næsen fornemmes dejlige noter af sherry, tørrede frugter, rosiner, kirsebær karamelliseret appelsin og brun farin. I smagen kommer der toner af fad og masser af tørrede frugter og valnødder samt noter af citrusfrugter og læder. Eftersmagen har en fin længde med chokolade, noter fra fadet og igen en masse dejlige tørrede frugter. En perfekt dram til en kop kaffe og en skål med julens konfekt og nødder.

1 flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol

499,00 DKK

Exclusively for Denmark

En helt enestående og sjælden whiskey aftappet af det irske destilleri Boann i Whistler-serien. Whiskeyen har lagret i hele modningsperioden på en 1st fill Oloroso Sherry Butt fra Jerez. Det har bidraget med masser af farve og masser af nuancer i smagen. Whiskeyen er aftappet uden kuldefiltrering eller tilsætning af farvestof. Det er de rå dråber ved den helt naturlige alkoholstyrke. 

Oplevelsen
I næsen trænger de kraftige noter af sherry og tørrede frugter klart igennem. Whiskyen har den klassiske støvede tone fra lagringen på Oloroso sherry fade. I smagen træder de dybe aromaer igennem med noter af egetræ, valnødder, chokolade og tørrede frugter. Eftersmagen er vedhængende, varm og lang med noter af chokolade, træ samt masser af dejlige tørrede frugter og rosiner. En kraftig og velsmagende dram, der i særdeleshed vil være værdsat af den ægte og erfarne whisky connaisseur.

1 flaske indeholder 70 cl. 59,55 % Alkohol

799,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler