The Whistler - PX-Mas Limited Release, 46% - Triple Distilled (PX Sherry Casks)

499,00 DKK

Denne skønne whiskey, er triple destilleret og efterfølgende lagret på amerikanske fade efterfulgt af en længere finish på P.X. Sherry fade. Den er aftappet eksklusivt til danske whiskeyfans.
 
Oplevelsen
I næsen fornemmes dejlige noter af sherry, tørrede frugter, rosiner, kirsebær karamelliseret appelsin og brun farin. I smagen kommer der toner af fad og masser af tørrede frugter og valnødder samt noter af citrusfrugter og læder. Eftersmagen har en fin længde med chokolade, noter fra fadet og igen en masse dejlige tørrede frugter. En perfekt dram til en kop kaffe og en skål med julens konfekt og nødder.

1 flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol

Det er en sødmefuld oplevelse med både citrusfrugt, og med cremet saltkaramel og toner af solbær og mørke frugter. I munden fornemmes mere sødme fra den lange lagring på sherryfade. Eftersmagen er lang og vedholdende med citrus og en behagelig fad-tone. Som det gør sig gældende for alle Whiskeyer fra Boann, så er den aftappet uden kuldfiltrering og helt uden farvning med karamel. Whiskeyen har vundet GULD ved World Whisky Awards.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk