Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Snaps - Brændevin Akvavit

 

 

Sorter resultater:

Bærrene har lagret vinteren igennem og fyldes på flaske i starten af foråret. Med sin fine lyserøde farve er snapsen en meget elegant og feminin snaps. Den passer godt til de lette/finere madretter som fisk og skaldyr.

189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Fur Malt er en dansk akvavit krydret med hyldeblomst. Blomsterne er plukket på Knuden, Furs store naturområde. Det er også her i området, Fur Bryghus ligger. Maltsnapsen er en del af vores eksklusive snapse-serie, som vi producerer i samarbejde med mikro-destilleriet Braunstein i Køge. Er fremragende til de kommende jule frokoster. 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Klitrosen med sine små sorte hyben er efterhånden ret sjældne og de gemmer sig i marehalmen langs klitterne. Klitrosesnapsen lagrer et helt år og får en dejlig rød farve. Smagen har flere indtryk fra heden og stranden og munder ud i en honningagtig sødme.

199,00 DKK

Et fremragende alternativ til de klassiske kommensnapse, når det gælder det nordiske frokostbord. I denne økologiske brændevin har vi valgt at tørre de vilde slåenbær. Det får de søde aromastoffer frem i det ellers bitre bær, og det tilfører snapsen mere sødme og en anelse mandelsmag. Derfor også denne gyldne farve.

169,00 DKK

Traditionel japansk Sake fremstillet af kildevand og ris af høj kvalitet. 
Kan serveres både kold og varm, mikset i drinks eller til mad.

Japansk ris brændevin. 1 flaske 70 cl. 14,50 % alkohol

169,00 DKK

Bemærk : Kirsebær, Sødskærm og Havtorn i gaveæsken

Isle of Møn Kirsebær Snaps 38.5% 250 ml. Håndfremstillet af kirsebær fra vores egen have på Møn, plukket i løbet af sommeren 2018, samt honning fra vores lokale biavler.

Isle of Møn Sødskærm Snaps 38.5% 250 ml.

En rund og blød snaps med en god, kraftig smag af lakrids/anis. Håndlavet med udtræk af sødskærm, plukket på Møn i maj.

Isle of Møn Havtorn Snaps 38.5% 250 ml.

En håndfremstillet frisk kryddersnaps, lagret med havtorn fra Præstebjerg, krydret med citronmelisse og sødet med hvidkløverhonning.

 

 

349,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler