Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Spansk rødvin er kendt og elsket over hele verden, og har en lang historie bag sig. Spanien har igennem historien været underlagt forskellige herskere, hvor af mange af disse har påvirket produktionen af rødvin i Spanien. Såvel fønikerne, romerne, de muslimske maurer fra Nordafrika og diverse munkeordner har blandt andet efterladt fodaftryk på den spanske rødvinsproduktion.  

Med en status som en af sværvægterne inden for vinverdenen har Spanien virkelig meget at byde på. Det skyldes i høj grad både den historiske udvikling samt de geografiske og klimatiske forhold. Et kig på et atlas vil afsløre, hvor store forskelle der kan være geografisk og klimatisk mellem de respektive vinregioner i Spanien. Netop de store geografiske og klimatiske forskelle (lige fra det meget varme og tørre Andalusien i det sydlige Spanien til det vådere og køligere Galicien ud til Atlanterhavet) sætter således afgørende fingeraftryk på denne verdenskendte vinnation.   

Klassifikationsmæssigt indikeres det ofte på etiketterne, hvor længe den spanske rødvin har lagret. De måske tre mest centrale begreber i forhold til klassificering af spanske vine er Crianza, Reserva og Gran Reserva (hvor den sidstnævnte må betragtes som den bedste og kun produceres i gode årgange).  

De primære druesorter til fremstilling af spanske rødvine er Tempranillo og Garnacha (eller Grenache, som de kalder den i Frankrig). 

Sorter resultater:

* NYHED - SMAGER FREMRAGENDE * R&G Priorat Clos d'en Ferran 2017 er udvalgt af de anerkendte Winemakers Rolland & Galarreta, og er en god eksponent for netop Priorat. Clos d'en Ferran er en vinmark som ligger i Porrera. Vine fra netop dette område er noget mere syredrevet end vine fra Gratallops.

Rollands Bordeaux-erfaring smages klart i form af de franske barriques, som vinen har lagret 15 måneder på. Farven er Intens, meget mørk med et rubinrødt skær. I duften og smagen har vinen forførende noter af kanel, krydderier, lavendel og sort kirsebær samt en blød struktur. Smagsoplevelsen er pænt afbalanceret men også frisk og syrlig i sin stil, med elegance og kompleksitet. Det er en udpræget madvin og går godt til gryderetter, rødt kød og saltede oste. R&G Priorat Clos d'en Ferran 2017 er lavet i et oplag på kun 8240 flasker og kommer nummereret, så det er først til mølle. 

Druesammensætningen er 62 % Carignan & 38 % Garnacha

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

* NYHED - SMAGER FREMRAGENDE * Spanien er knapt så kendt for at lave vin på Syrah, men der findes dog eksempler, og en af de bedste eksempler er fra Toledo i La Mancha regionen, 200 kilometer syd for Madrid. Her finder vi producenten Finca Rosalejo Estate som sammen med Rolland & Galarreta har kreeret dette unikum af en vin.

Eldoze er en 12 hektar stor vinmark hvoraf ni af dem er beplantet med Syrah druen. Deres 2014 årgang er helt exceptionel og sammenlignes af mange med de største Syrah vine fra Nordrhône i Frankrig. Denne enkeltmarksvin er perfekt balanceret, syrlig, god tanninstruktur, flot frugtighed og en balanceret alkohol. En eminent rødvin som kan kæmpe med de store vine fra Nordrhône.

R&G Eldoze Syrah 2014 er lavet i et oplag på 16.500 flasker og kommer nummereret. Lagret 15 måneder i fransk egetræsfade og minimum 12 måneder på flaske. 

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

I Ribera del Duero produceres mange fantastiske vine. En af de ypperste vingårde er Bodegas Aalto, som blev grundlagt af Javier Zaccagnini sammen med Mariano Garcia. Sidstnævnte har med stor succes også produceret vin i 2 årtier på Vega Sicilia, Mauro. På rekordtid er det lykkedes makkerparret at få en stjernestatus. Aalto Ribera del Duero 2020 er en fantastisk vin som tilhører noget af det allerbedste som produceres og som nemt tåler sammenligning med de allerstørste vine. Her er masser af saft og kraft for pengene.

499,00 DKK

* NYHED * Det er en stærkt koncentreret og meget mørk rødvin. En livlig, delikat næse med lakrids og friske frugtaromaer af Tempranillo-sorten, med krydrede elementer. Essentielle aromaer af frugtkompot. I smagen er der elegance, kompleksitet og energi. I smagen er der bløde tanniner og lakrids, en fløjlsagtig struktur og en lang, lækker og vedholdende finish. Anbefales til lam og alle typer af rødt kød. 

To kulturer og to forskellige vinfremstillingsstile, men et fælles mål, har sammenbragt den franske vinproducent og konsulent Michel Rolland, og den spanske vinvisionær Javier Galarreta. De tror begge på, at Spanien har et fremragende terroir, og de har det know-how der skal til for at lave gode kvalitetsvine.

Med den nyeste vinfremstilling, og vinmarker beliggende mellem 450 og 700 meters højde, er denne vin fremstillet af druer af udbyttefattige vinstokke på mindst 25 år, omkring landsbyen Labastida i Rioja Alavesa. Vinen består af 100% Tempranillo. Udvælgelsen af ​​druerne udføres ved hjælp af Vistalys, en optisk udvælgelsesform fra Bucher Vaslin, som udfører en streng kontrol, så kun perfekte druer går igennem. Stilkene fjernes fra druerne uden at mose dem. Vinen er i alt modnet i 10 måneder i nye amerikanske egetræstønder.

 

199,00 DKK

* Skarp pris * Flor de Pingus er en kæmpe stor vin, som med årene virkelig kan blive en stor oplevelse hvis tålmodigheden er der. Stærkt eftertragtet vin som smager fantastisk. Den kan med stor gevinst gemmes i mange år. Mængderne til det danske marked er begrænset.

Det er nok gået de færreste vininteresserede næse forbi, at Danmark har en absolut verdensstjerne i Peter Sisseck, naturligvis primært på grund af hans vin "Pingus". Flor de Pingus er en kæmpe stor vin, som med årene virkelig kan blive en stor oplevelse hvis tålmodigheden er der.

995,00 DKK

* Fremragende spansk rødvin * En af de mest betydningsfulde vinpersonligheder i Spanien har vi, der ser med danske øjne god grund til at være særdeles stolte af. Det er nemlig her i Ribera Del Duero Peter Sisseck dyrker og vinificerer sin Dominio de Pingus - et projekt, der meget vel kan betragtes som et stykke vinhistorie i særklasse. Peter Sissecks hjem midt i den spanske ”ørken” er Hacienda Monasterio. Her grundlagde han succesen, og selv om hans Pingus er blevet en af verdens mest omtalte vine, banker hans hjerte stadig højt for Hacienda Monasterio.

699,00 DKK

* Flot og smagfuld spansk rødvin * Hacienda Monasterio ligger mellem Pesquera og Valbuena del Duero. Godset er primært beplantet med Tinto Fino (Tempranillo), men der produceres også Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og Malbec. Ønolog/vinmager Peter Sisseck har formået at løfte kvaliteten, og vinproduktionen på Hacienda Monasterio siden 1990 til den absolutte top i Spansk vinhistorie. Monastario er i dag et blændende hus med højt klassificerede vine.

450,00 DKK

Protos Reserva Ribera del Duero  er en sand juvel af en vin med 18 måneders lagring på eg efterfulgt af minimum 24 måneders lagring i flasken. Det giver en uforglemmelig silkeblød smagsoplevelse, der bliver hængende i det uendelige. En fryd for øjet, næsen og ganen. Druesorten er Tempranillo. Anbefales til kraftige og krydrede kødretter samt modne oste. * Guldmedalje ved "Challenge IWSC London". * Guldmedalje ved "Concours Mondialle Bruxelles 2011" *

229,00 DKK

Protos Crianza Ribera del Duero er en vin der er værd at vente på, 14 måneders lagring på amerikansk og fransk eg efterfulgt af 12 måneders lagring i flasken giver en sjælden smagsoplevelse med et væld af indtryk. Det mest uforglemmelige er dog en eftersmag, der aldrig syntes at ville ende. Druesorten er Tempranillo. Anbefales til både grillet og kolde kødretter samt vildt. * Guldmedalje ved "Concours mondialle Bruxelles 2011" * Sølvmedalje ved "Decanter World Wine Awards 2011" *

149,00 DKK

Protos Roble Ribera del Duero har 6 måneders lagring på amerikansk eg efterfulgt af 6 måneders lagring i flasken giver en fyldig vin med bouquet af røde bær og strejf af lidt vanilje. Blød og rund vin med en lang elegant eftersmag og fylde med frugtrige lidt tørre detaljer. Anbefales til lammekød, kalvekød, grillet bøffer men kan også nydes til federe oste, og mere krydret mad.

110,00 DKK

BODEGAS PINEA 17 Ribera del Duero Crianza 2020  * Stjerneregn af flotte anmeldelser * En gigantisk rødvin med masser af intense smagsindtryk.

Denne outstanding Ribera 17 By Pinea er virkelig potent og smagfuld med en kraftig karakter. Vinen fremstår mørk i glasset med en dyb og nærmest uigennemsigtig kirsebærrød farve med blommemørk bund. Næsen pirres straks af en flot bouquet af røde bær, såsom jordbær og mørke frugter (brombær, blåbær og mørke blommer). Vinen er cremet, lækker og blød. Som modstykke til de frugtige noter står et hint af elegante noter fra egefade samt strejf af krydderi, vanilje, chokolade og ristede noter.

Vinen er en moderne klassiker fra den verdenskendte producent, Isaac Fernandez, som er oplært hos Vega Sicilia. Pinea - dette anerkendte vinhus er beliggende på den tørre højslette i regionen Ribera De Duero, hvorfra nogle af de absolut fineste vine i verden produceres.

Pinea 17 anbefales til oksekød, lam eller både faste og bløde oste. Det er en fremragende rødvin, som du bør unde dig selv at smage.

Serveringstemperatur ved 15-16 grader

399,00 DKK

Valbuena 5 personlighed kommer til udtryk i en fantastisk kompleks bouquet af røde bær. Smagen har alt den frugt vinøsitet, man kan ønske sig af en reserva vin fra Vega Sicilia. Vinen lagres tilsammen 5 år på egetræsfade og flaske. 1. år på 75 % fransk eg og 25 % amerikansk eg. 2. år lagres vinen i større egetræstanke inden den aftappes på flaske og lagres yderligere.

Først i 1982 blev Ribera del Duero anerkendt med Denominacion de Origen, også kaldet DO, svarende til Frankrigs A.O.C.- betegnelse. Ribera del Duero ligger midt i Spanien på den gigantiske højslette Castilla Y Leon. Der er brændende varmt midt på dagen om sommeren og isnende koldt om natten samt om vinteren. Dette barske klima er netop årsagen til, at den lokale Tempranillo drue kan frembringe så komplekse og karakterfulde vine.

Vega Sicilia var det første vineri i Ribera del Duero. Eloy Lecanda Vega Sicilia overtog i 1859 fra sin far og genplantede vinmarkerne med franske vinstokke. Efter flere år med økonomisk modgang måtte han sælge i 1903. Kældrene blev lejet ud, men på trods af den indledende berømmelse i 20'erne var vinbruget ikke rentabelt og blev solgt igen i 1952. Det skiftede ejere et par gange indtil 1982, hvor familien Alvarez overtog. Alvarez ejer yderligere fem vinerier, med hver deres brand; Alion, 15 km. fra Vega Sicilia, Oremus i Tokaji, Ungarn, Pintia i Toro og Macan i Rioja, som er et samarbejde mellem Rothschild og Vega Sicilia. Produktionen hos Vega Sicilia er traditionel og naturlig. De seneste 50 år har der kun været tre head winemakers og senest, i 2015, ankom Gonzalo Iturriaga, som har finpudset sine forgængeres arbejde og har tæmmet vinene en smule. Vinene frigives ikke til salg i kronologisk rækkefølge (efter årgang), men årgangene følges og vurderes individuelt og frigives først, når Vega Sicilias winemaker mener, at de er klar til salg.

Valbuena er lavet på druer fra de yngre vinstokke, plantet i midten af 80'erne på Vega Sicilia ejendommen med ca. 2.200 vinstokke/ha. Markerne ligger omkring 700 -900 meter over havet og den er det reneste udtryk for terroir, som Vega Sicilia laver og deler flere karakteristika med sin "ældre bror” Unico.

Vinen passer perfekt til grillet vildt og oksekød, stege, lam, svampe og vildt eller en kraftig og smagfuld suppe.

Høj rating på Vivino, 4,7.

1.399,00 DKK

* 94 Point Robert Parker * Alion, Ribera del Duero er kraftfuld, intens og kødfuld med noter af mørke modne bær, urter, ceder, ristet eg, chokolade og læder. 

Først i 1982 blev Ribera del Duero anerkent med Denominacion de Origen, også kaldet DO, svarende til Frankrigs A.O.C.- betegnelse. Ribera del Duero ligger midt i Spanien på den gigantiske højslette Castilla Y Leon. Der er brændende varmt midt på dagen om sommeren og isnende koldt om natten samt om vinteren. Dette barske klima er netop årsagen til, at den lokale Tempranillo-drue kan frembringe så komplekse og karakterfulde vine. 

Vega Sicilia var det første vineri i Ribera del Duero. Eloy Lecanda Vega Sicilia overtog i 1859 fra sin far og genplantede vinmarkerne med franske vinstokke. Efter flere år med økonomisk modgang måtte han sælge i 1903. Kældrene blev lejet ud, men på trods af den indledende berømmelse i 20'erne var vinbruget ikke rentabelt og blev solgt igen i 1952. Det skiftede ejere et par gange indtil 1982, hvor familien Alvarez overtog. Alvarez ejer yderligere fem vinerier, med hver deres brand; Alion, 15 km. fra Vega Sicilia, Oremus i Tokaji, Ungarn, Pintia i Toro og Macan i Rioja, som er et samarbejde mellem Rothschild og Vega Sicilia. Produktionen hos Vega Sicilia er traditionel og naturlig. De seneste 50 år kun været tre head winemakers og senest, i 2015, ankom Gonzalo Iturriaga, som har finpudset sine forgængeres arbejde og har tæmmet vinene en smule. Vinene frigives ikke til salg i kronologisk rækkefølge (efter årgang), men årgangene følges og vurderes individuelt og frigives først, når Vega Sicilias winemaker mener, at de er klar til salg. 

Bodegas Vega Sicilia ejer Alion ejendommen men denne er fysisk adskilt fra Vega Sicilia. Der er plantet 12 ha vinmarker omkring de 2000 m2 nye lager-, lagrings- og kontorfaciliteter, 18 ha i nabodistriktet Padilla og 80 ha på Bodegas Vega Sicilia. Totalt udgør Alions vinmarker 120 ha. 

Vinen passer perfekt til vildt og oksekød, stege og lam. Druesammensætningen er Tempranillo, Tinto Fino og Tinta Fina

799,00 DKK

De fleste kender allerede salgstalen på AN/2 fra Mallorca. En darling hos mange danskere og vi forstår det godt. En vin med stor fylde og intensitet, men alligevel så fløjlsblød. Vinen er lavet på en håndfuld lokale druer fra Mallorca. Dog er vinen af tårnhøjt internationalt niveau, og har ved flere smagninger vist sig frem blandt de store vine fra Italien og Frankrig. Vinen passer både til sofaen, mens pejsen brænder, når grillen tændes og vennerne kigger forbi, og ikke mindst fredag eller lørdag aften til den røde bøf og den kraftige sauce. 

169,00 DKK

* 94 Point WINE ENTHUSIAST * Valserrano Finca Monteviejo er en fremragende vin fremstillet af druer fra vinstokke af Tempranillo 95 %, Graciano og Garnacha som er mere end 60 år gamle. Farven er dyb kirsebærrød med blålige glimt af ungdommelighed på kanten af glasset . Intens aroma af cedertræ med nuancer og antydninger af tørv, tranebær, kirsebær og kakao samt noter af ristet træ/røgelse. Vinen er frisk og ungdommelig i munden, med velintegrerede tanniner og en afbalanceret syrlighed. Den har en lang, velsmagende finish med en vis strejf af frugt og mineraler.

329,00 DKK

Valserrano Crianza er en dejlig klassisk Rioja med saft og kraft og god lang fadlagring. Vinen er produceres på 90 % Tempranillo og 10 % Mazuelo druer, der gennemgår kold maceration og gæres ved kontrolleret temperatur for at bevare så mange frugtaromaer som muligt, og for at tilføre en flot dybrød farve. Vinen lagres efterfølgende i 18 måneder på en kombination af amerikanske og franske egetræsfade. Det er en flot og velsmagende rødvin med saft og kraft. Den er yderst velegnet til kraftige kødretter, lam og oste.

129,00 DKK

Valserrano Reserva produceres i overvejende grad på Tempranillo med et lille tilskud af Graciano på ca. 10 %. Druerne høstes på familiens ældste og bedste vinmarker i Villabuena. Vinen lagres i minimum 24 måneder på en kombination af amerikanske og franske egefade, og yderligere 12 måneder på flaske inden den forlader kælderen.

199,00 DKK

* NYHED * Suveræn spansk kvalitet fra topproducenten Bodegas Palacio i Rioja. Det er virkelig en velskabt vin med en flot aroma af Tempranillo druen, dejlige mørke modne kirsebær, grønne urter, skovbund og varme, og en mørk fed frisk frugt. Castillo Rioja er lavet på 100 % Tempranillo druer, der er udsat for en temperaturstyret fermentering med lang maceration. Vinen er fadlagret i 12 måneder i amerikanske egetræsfade og efterfølgende mindst 12 måneder i flasken.

Vinen har en flot kirsebærrød farve og er fuld af typiske frugtaromaer for den ædle Tempranillo drue, især modne kirsebær og jordbær med hints af lakrids. Fadlagringen har tilføjet hints af lette bløde vanilje aromaer, der giver den en unik og meget personlig profil. I munden opleves vinen fuld af smag, med en god fyldig krop, der efterlader en lidt sød finish i ganen. Vinens naturlige syre tilføjer friskhed og vitalitet.

Castillo Rioja er ideel til eksempelvis forskellige tapas, skinke, fjerkræ, grillet kød, lammekoteletter, vildt og gryderetter samt lette faste oste som Mancheco. Serveringstemperatur gerne ved 15-16 grader

Bodegas Palacio er beliggende ved foden af Laguardia, mellem Sierra de Cantabria og Ebro, og her har de igennem mere end 120 år produceret aldrende højkvalitetsvine. Castillo Rioja mærket er blevet registreret i 1916 og blev navngivet til ære for den middelalderlige befæstning af Laguardia, hovedstaden i Rioja Alavesa.

En kasse indeholder 6 flasker 14 % Alkohol.

85,00 DKK

Lan Reserva er hovedsageligt produceret af Tempranillo druer samt lidt Graciano og Mazuelo, der er dyrket i Rioja området i Spanien. Vinen har været lagret 18 måneder på amerikanske og franske egetræsfade og derefter 21 måneder på flasken før frigivelsen. Det er en flot rødvin med en intens granatrød farve og en frugtig og elegant duft af brombær, blommer og kirsebær samt noter af vanilje, lakrids og krydderier. Den er fyldig, saftig og har en fløjlsblød smag samt en blid og behagelig eftersmag. Den passer perfekt til mørkt kød, oste og kraftige krydrede retter

159,00 DKK
* BEGRÆNSET ANTAL * Hvis du også har forelsket dig i den charmerende rødvin AN2, så har du her muligheden for at blive overrumplet af den imponerende storebror An Negra. Den er baseret på Callet druen, som udelukkende vokser på Mallorca. Stokkene er gamle, og vokser i en næringsfattig jord, med et højt indhold af jern og kalksten. Når stokkene skal kæmpe for at få næring, bruger de alt deres energi på at udvikle så saftspændte druer som overhovedet muligt. Druerne plukkes ved håndkræft i marken, og gennemgår en grundig og omhyggelig sortering, inden de får lov at blive forvandlet til vin. Herefter transporteres vinen til store, 5000-liters cementtanke, hvor den gennemgår gæringen på den naturlige gærkultur, som findes på druerne. Når vinen er gæret færdig, lagres den på nye, franske egetræsfade i 18 måneder, inden den flaskes. Vinen udtrykker sig mørk, dyb og intens i glasset og følger op med smag af modne blommer, sorte kirsebær, brombær og et strejf af vanilje fra fadlagringen. Det er intens og kraftig vin, som takket være en omhyggelig vinificering med sans for detaljerne, bevarer finesse og elegance i sit udtryk.
595,00 DKK
An/2's fantastiske lillebror er ultracharmerende i den skønne årgang 2019. Druerne til denne charmerende vin stammer fra vinmarker fra primært den sydøstlige del af Mallorca, hvor havets kølige brise giver ideelle betingelser for udvikling af balancerede og smagsfulde druer. Druesammensætningen ligger tæt op ad storebroren fra Anima Negra (Callet og Manto Negro), og det er derfor ikke overraskende, at vinen besidder de samme forførende og læskende kvaliteter. Dog er der her anvendt mere Cabernet Sauvignon, så farven bliver en smule dybere. Farven er dybt purpur med mørk kerne. I næsen viser vinen noter af søde kirsebær, blommer, violer, varme krydderurter og løvskov i et let og lifligt udtryk, som inviterer til at tage en slurk. Smagen er fyldt med skønne røde skovbær, små vilde jordbær, chokolade, allehånde og et mildt strejf af vanilje. Vinen er saftig og krydret, men på en elegant måde, for intensitet i vin behøver ikke betyde tyngde. Det beviser MUAC! på fornemmeste vis Navnet 'MUAC!' kommer af det lydord, man bruger på spansk om et smækkys. Et navn, der på mange måder indkapsler det, som vinen ønsker at kommunikere. En nærmest euforisk stemning af glæde, hvor man overvældes af indre lyksalighed, og planter et smækkys på sin nærmeste. Manden bag etiketten og titlen forklarer selv, at når indholdet er seriøst, må etiketten godt være lidt mere løssluppen.
149,00 DKK

* 91 Point - Wine Enthusiast *

Venta del Puerto No. 18 Selection Especial er lavet på druerne Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot og Syrah, og den har en mellem-dyb, klar rød farve med en mørk kerne. Aromaen er meget kompleks, kraftig og fint udviklet med frugtagtige noter af sorte kirsebær, blommer samt modne toner af honning, grønne blade og en smule læder. Duften er af høj kvalitet, pænt integreret og med let røget ege-karakter.

Smagen er rig med en fløjlsblød tannin og i perfekt balance. Vinen er meget aromatisk, kompleks og pænt udviklet, moden frugt og en lang eftersmag, med elegante antydninger af ristet eg. 
Den er modnet i 18 måneder på nye, franske og amerikanske træfade. Vinen passer perfekt til lidt mere elegante retter med lam, oksekød, vildt, grillet kød, smagfulde tapas samt kraftige oste. Det er helt i top, hvis kødets karakter fremgår tydeligt, sådan at vinen kan fungerer som eksklusivt krydderi.

 

199,00 DKK
Venta del Puerto No. 12 Selection Especial  * Topvin der har fået guldmedalje og flotte anmeldelser * Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot og Syrah druer. Den har en mellem-dyb, klar rød farve med en mørk kerne. Aromaen er meget kompleks, kraftig og fint udviklet med frugtagti ...mere
125,00 DKK

* GULDMEDALJE VIN * Agustin Cubero Stylo 4 Unico Garnacha er en rigtig flot rødvin med en flot mørk violet farve i glasset og en forførende duft af sorte bær, chokolade og diskrete fadtoner. Smagen byder på masser af saftig frugt med en lokkende frugtsødme med toner af krydderier og mørk chokolade. Vinen har en imponerende fylde med en herlig lang eftersmag og fløjlsbløde tanniner.

69,95 DKK

Spansk klasse vin. Agustin Cubero Stylo 8 Unico Garnacha er en outstanding flot rødvin med noter af brombær, kirsebær og anis i duften. Mørke solbær, brombær, lidt dadler, en fed kraftig smag,  masser af cremet frugt og fylde. Et super godt glas vin.

99,00 DKK

Produceret af 100% Tinta di Toro, som kommer fra vinstokke der er op til 40 år gamle. Høstudbyttet holdes nede på maksimalt 4/4,5 ton per hektar. Vinen fadlagres min. 6 måneder i et blend af franske og amerikanske fade. Der er tætte aromaer af mørke bær og krydderier. I smagen finder man røde frugter og brombær, samt noter af lakrids, kaffe og peber. Vinen er velstruktureret og rund, med bløde tanniner og en lang og velsmagende eftersmag. Bør serveres ved 17-19° grader til retter med grillet kød, stegeretter og svinemørbrad. Vinen er udelukkende produceret på tinta de Toro, der er det lokale navn for Tempranillo.  

149,00 DKK

* En "bombe" af en spansk rødvin * Koncentreret, varm og kraftfuld. El Titan Del Bendito Dominio Del Bendito er smag for fulde drøn. Aromaen er tætpakket med sorte kirsebær, brombær, kakao, kanel og vanilje. Smagen er stor, tør og intens og vedvarende. Der er gode, varme tanniner, og en god lang eftersmag med en fin bitternote. Der er masser af smag i denne store spanske vin med en flot struktur. Flotte anmeldelser hos Guia Penin, Robert Parker og Vivir el vino.

449,00 DKK

* NYHED * Vingården Pago Aylés råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og i 1998 blev vineriet bygget. Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.

Vinen er produceret af druerne Garnacha (55 %), Tempranillo (30 %), Merlot (10 %) og Cabernet Sauvignon (5 %), der alle er dyrket i D.O. Pago i Spanien.

Det er en lækker vin med mørk rød-lilla farve samt delikat og kompleks duft af røde frugter med noter af peber, kardemomme og kakao samt et diskret strejf af mineraler. Smagen er fyldig og elegant med god friskhed, tilpas syre samt en lang og behagelig eftersmag.

 

129,00 DKK

* NYHED * Vingården Pago Aylés råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og i 1998 blev vineriet bygget. Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.

129,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler