Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Pisco er en drue-baseret spiritus som har en 450 årig historie bag sig. Næse: Let frugtsødme, lime, ikke så tungt krydderi som i Macchu - mere rafineret Smag: Olieret start, lime, krydderier grønne druer, nødder. Eftersmag: Sød syrlig med noter af nødder, lette krydderier - behagelig. Lidt af en overraskelse - kan drikkes ren?

199,00 DKK

Rose's Blue Curaçao bliver anvendt over hele verden til at tilføre en speciel smag til cocktails og klassiske drinks. Tilsæt en "sjat" og opdag den unikke forskel. 

45,00 DKK

Køb 2 fl. for kr.: 240,.Som vi skrev i sidste nummer af nyhedsbrevet, har vi her i juli lanceret en NORLIQ-likør, der er produceret på rabarber.
Den nye likør får navnet Rhubarb og vil have en alkoholprocent på 18. Vi har tappet likøren på en helt ny type flaske,

der understreger, at indholdet byder på ganske ekstraordinær nydelse. Glæd jer til at få utrolig lækker og fyldig

smagsoplevelse, hvor smagen af rabarber, jordbær og vanilie går op i en højere enhed. Sommeren og efteråret

vil vi nu bruge på at introducere likøren til vores kunder over hele landet. Vi glæder os til at få jeres vurderinger.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 6 %

129,00 DKK
Køb 2 eller flere til 120,00 DKK pr stk. spar i alt 9,00 DKK pr stk.

Fremstillet siden 1888 efter samme gamle recept af solmodne solbær, ægte jamaica Rom samt udtræk af 11 ædle urter.. Vinavisen **** udtaler: Denne solbærrom er cremet og virker lidt som en sød solbærsirup - hvilket gør, at den bør nydes godt afkølet. Dog opvejes den store sødme af en fin frugtsyre samt af rommens styrke og strejf af røg. Det er en specialitet, og man skal kunne lide denne specielle kombination af solbær og svage røgede noter. 

125,00 DKK

Creme De Sureau er en yders delikat dansk likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær. Det nøje afstemte indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse. Vi anbefaler Creme De Sureau til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse. 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen.

189,00 DKK 200,00 DKK (spar 11,00 DKK)

Dansk produceret kirsebær likør i topklasse. Denne likør er lavet på økologiske kirsebær. Sorten hedder Oblachinska. Denne sort er kendt for sit høje syre og sukker indhold. Bærrene er modnet i august, hvorefter de bliver rystet af træerne og ryger direkte til presning. Det specielle ved Creme de Cerise er, at der bliver brugt en speciel aromagær, som tydeligt smages i likøren. Likøren bliver gæret i temperaturstyrede tanke. Valget af denne gæringmetoden bidrager med friskhed og elegance i likøren.

85,00 DKK

Dansk produceret kirsebær likør i topklasse. Denne likør er lavet på økologiske kirsebær. Sorten hedder Oblachinska. Denne sort er kendt for sit høje syre og sukker indhold. Bærrene er modnet i august, hvorefter de bliver rystet af træerne og ryger direkte til presning. Det specielle ved Creme de Cerise er, at der bliver brugt en speciel aromagær, som tydeligt smages i likøren. Likøren bliver gæret i temperaturstyrede tanke. Valget af denne gæringmetoden bidrager med friskhed og elegance i likøren.

189,00 DKK 200,00 DKK (spar 11,00 DKK)
289,00 DKK 300,00 DKK (spar 11,00 DKK)

Following the success of the Rum-Bar Rum Worthy Park used that along with real cream as the main ingredients in the Rum Cream. Rum-Bar Rum Cream has won a lot of prizes, lately a double gold medal at The Spirit’s Business Masters in England in 2016. Jamaica

169,00 DKK

Likør med anisflavor. Nydes med en kaffebønne i bunden af glasset. Serveres i små kraftige glas som opvarmes hvorefter man kan antænde sambucaen. Vær opmærksom på at glasset er glohedt et stykke tid efter man har slukket flammen i glasset, således at man ikke sætter glasset til læberne for hurtigt.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Super cremet og blød liqueur. En blød likør med kant af mynte og vanilje. Eftersmagen er sød og cremet, samt en note der domineres af mørk chokolade. Duften kendetegnes af en let note af karamel, samt solbær og hindbær. Det fantastiske Arran Distilleri på Isle of Arran har endnu en gang laver en sublim drikke. En likør som gentagne gange har vundet flere medaljer ved diverse internationale spiritus smagninger.

169,00 DKK
  En flaske indeholde 70 cl. - 35 % alk.   
199,00 DKK

En hollandsk soldat fandt den flotte grønne Pisang Ambon likør på Bali, da Indonesien var en Hollandsk koloni, og tog opskriften med hjem til Bols i Amsterdam, hvor den har været fremstillet siden. Den grønne Pisang Ambon flaske findes i alle barer verden over og indgår som ingrediens i mange cocktails, shots og longdrinks.

149,00 DKK

* Italiens største Aperitif - Italiensk drinks-hit til de danske sommeraftener. Navnet siger det hele: Aperol er den perfekte aperitif. Den har en flot mørk orange farve og en enestående smag, takket være den hemmelige opskrift, der aldrig er blevet ændret, med udvalgte ingredienser som bitter, appelsiner og mange andre urter (herunder rabarber) og rødder i perfekte proportioner.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Cointreau Likør er en triple sec likør, der er lavet på appelsiner og destilleret 3 gange. Til Cointreau Likør anvendes 2 typer appelsiner, nemlig de bitre og de søde. De bitre appelsiner dyrkes selv af Cointreau på Haiti. Af disse udvindes aromaen fra skallen, blomsterne og bladene. De søde appelsiner høstes umodne og kommer fra Santa Barbara i Spanien og Brasilien.

259,00 DKK

Kastanielikøren fra Gauthier hører til de søde sager. Det er en vel-afbalanceret likør lavet på kastanier fra Ardeche i Frankrig nærmere betegnet Rhonedalen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad denne helt unikke likør kan bruges til.

299,00 DKK

Grevindens Kirsebærvin kan nydes året rundt. Den kan med største fornøjelse nydes en hyggeaften foran pejsen og i juletiden er den perfekt, ikke mindst til ris a la mende – og så i øvrigt når man gerne vil forkæles lidt. Kirsebærvinen stammer fra familiens gode gamle opskrift – men bliver produceret i topmoderne faciliteter for at højne sikkerheden og kvaliteten. Den rene råvare kommes i tanken og opskriften bliver nøje fulgt.

110,00 DKK 120,00 DKK (spar 10,00 DKK)

A.H. Riise X.O. Rom Cream Liqueur er en udsøgt rom likør fra Vestindien. Basis for denne Liqueur er A.H. Riise X.O. Reserve Rom, som er blandet med frisk fløde og en strejf af vanilje, karamel og kakao afrundet med ægte rørsukker. Det er en likør med en fyldig smag af rom, med et hint af vanilje og orange, afsluttende med en harmonisk og lækker fyldig og cremet eftersmag.


159,00 DKK 195,00 DKK (spar 36,00 DKK)

* REST SALG - REST SALG * SPAR 25 % En super lækker Dominikansk rom med strejf af orange. Det er en perfekt kombination af udsøgte 7-12 år gamle dominikanske rom lagret i solera-system og med udblødt appelsinskal.

299,00 DKK

En lækker Dominikanske Rom med et strejf af rosiner. Elixir er meget populær på Cuba, hvor denne form for rom også har sin oprindelse. Her bruges rommen som aperitif.

249,00 DKK

En dejlig klar Dominikanske Rom med et strejf af kokos. Her får fans af kokos smag får alle pengene. Espero Creole Coco Caribe er velegnet til tropiske cocktails og drinks, men den kan også drikkes ren - afkølet eller serveret på knust is.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Traditionel japansk Sake fremstillet af kildevand og ris af høj kvalitet. 
Kan serveres både kold og varm, mikset i drinks eller til mad.

Japansk ris brændevin. 1 flaske 70 cl. 14,50 % alkohol

169,00 DKK

Pure er et lakridsshot håndlavet på rene råvarer. Der tilsættes ingen aromastoffer. Luk øjnene og du får den bedste smag af alt det gode ved lakrids. Prøv denne lækre shot næste gang du "skal ha' en lille en".

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Her får man en smag af sol, sommer og syrlige passionsfrugt. Pure har fokus på råvarer af højeste kvalitet. Pure har valgt rigtig passionsfrugt og rigtig mango med et strejf af citron og den samme gode vodka som er kendt fra lakridsen. Pure Passion er hele frugter undtagen skallen; al frugt, kerner, ...mere
159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Vores Kaffelikør er håndfremstillet af Dark Sky roast espressokaffe fra Kaffehuset Møn, blandet af kaffebønner fra Colombia og Guatemala - sødet med Bourbon  vanillebolcher fra Møn Bolcher.
Perfekt til en Espresso Martini!
Den er fremragede og utrolig velsmagende.
 
1 fl. indeholder 25 cl. 25% Alkohol
145,00 DKK

Den Maraschino karakteristiske smag kommer fra Marasca kirsebær, og de ​​knuste kirsebær giver en mandel-lignende smag til Maraschino likør. Honning er også en del af den gamle opskrift. Destillatet får lov at modne i to år i finske Ashwood fade, da dette træ ikke give sin farve til likøren, selv efter mange års lagring, og derefter fortyndes og sødes..

189,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler