Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Fremstillet siden 1888 efter samme gamle recept af solmodne solbær, ægte jamaica Rom samt udtræk af 11 ædle urter.. Vinavisen **** udtaler: Denne solbærrom er cremet og virker lidt som en sød solbærsirup - hvilket gør, at den bør nydes godt afkølet. Dog opvejes den store sødme af en fin frugtsyre samt af rommens styrke og strejf af røg. Det er en specialitet, og man skal kunne lide denne specielle kombination af solbær og svage røgede noter. 

125,00 DKK

Cherry Heering er en dansk kirsebærlikør, og blev fremelsket af Peter Heering i slutningen af 1700-tallet eller starten af 1800-tallet. Den er mørk rød, og har ikke overdreven sød smag af mørke kirsebær. Firmaet, Peter F. Heering, blev grundlagt 1. december 1818.

210,00 DKK
289,00 DKK 300,00 DKK (spar 11,00 DKK)

Likør med anisflavor. Nydes med en kaffebønne i bunden af glasset. Serveres i små kraftige glas som opvarmes hvorefter man kan antænde sambucaen. Vær opmærksom på at glasset er glohedt et stykke tid efter man har slukket flammen i glasset, således at man ikke sætter glasset til læberne for hurtigt.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Super cremet og blød liqueur. En blød likør med kant af mynte og vanilje. Eftersmagen er sød og cremet, samt en note der domineres af mørk chokolade. Duften kendetegnes af en let note af karamel, samt solbær og hindbær. Det fantastiske Arran Distilleri på Isle of Arran har endnu en gang laver en sublim drikke. En likør som gentagne gange har vundet flere medaljer ved diverse internationale spiritus smagninger.

199,00 DKK
En flaske indeholde 70 cl. - 35 % Alkohol.   
249,00 DKK

* Italiens største Aperitif - Italiensk drinks-hit til de danske sommeraftener. Navnet siger det hele: Aperol er den perfekte aperitif. Den har en flot mørk orange farve og en enestående smag, takket være den hemmelige opskrift, der aldrig er blevet ændret, med udvalgte ingredienser som bitter, appelsiner og mange andre urter (herunder rabarber) og rødder i perfekte proportioner.

129,00 DKK

Cointreau Likør er en triple sec likør, der er lavet på appelsiner og destilleret 3 gange. Til Cointreau Likør anvendes 2 typer appelsiner, nemlig de bitre og de søde. De bitre appelsiner dyrkes selv af Cointreau på Haiti. Af disse udvindes aromaen fra skallen, blomsterne og bladene. De søde appelsiner høstes umodne og kommer fra Santa Barbara i Spanien og Brasilien.

259,00 DKK

Antica Formula er lavet som en hyldest til den originale Vermouth opskrift som Antonio Carpano stod bag. Det er en Vermouth i verdensklasse - og efter vores mening verdens bedste Vermouth, et sandt mesterværk. Det er den perfekte ledsager til den kompromisløse bar-entusiast, eller du kan nyde den som en aperitif i særklasse.

349,00 DKK

Fantastisk Limoncello. Dejlig sødme sammen med den dejlige friske citron smag. Intet mindre end fantastisk. Serveres iskold efter et måltid, men kan med fordel blandes med tonic eller soda som en opfriskende drink eller aperitif. Dette er den klassiske Citronlikør som man altid får i det sydlige Italien. * BEMÆRK - 70 CL. *

189,00 DKK

A.H. Riise X.O. Rom Cream Liqueur er en udsøgt rom likør fra Vestindien. Basis for denne Liqueur er A.H. Riise X.O. Reserve Rom, som er blandet med frisk fløde og en strejf af vanilje, karamel og kakao afrundet med ægte rørsukker. Det er en likør med en fyldig smag af rom, med et hint af vanilje og orange, afsluttende med en harmonisk og lækker fyldig og cremet eftersmag.


175,00 DKK

A.H. Riise Liqueur er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Basis for denne Liqueur er A.H. Riise X.O. Reserve Rum, som er blandet med frisk fløde og karamel afrundet med ægte havsalt. Det giver en Likør med en blød smag af Rom og en fyldig smag af karamel afsluttet med en pikant, let og frisk saltet eftersmag. Lette noter af rom og god gammeldags flødekaramel. Lækker flødesmag med en mint-note efterfulgt af en mere afdæmpet note af kaffe og slutteligt en svag saltet afslutning. Varm note af rom med en fyldig flødenote, hvor egetræet fjernt kan anes. Nyd den kold ”on the rocks”, måske i kaffen eller rørt sammen med din hjemmelavede vanilje softice!

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 17 % Alkohol

 

 

175,00 DKK

A.H. Riise Lakrids Shot er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Apoteker Riises Lakrids Likør Shot, som med en smag af netop lakrids udover det sædvanlige, vil være med til at sætte helt nye standarder for begrebet - Lakrids Shot. Man mærker håndværket bag. Her er tale om et produkt, som har været i de bedst tænkelige menneskehænder fra start, til Riise Lakrids Shot endelig finder hvile i den elegante flaske. Den er lavet, på en base af premium vodka, blandet med engelsk lakrids, lakridsrodspulver og salmiak - en fantastsik oplevelse. I næsen forenes de tre smagsgivere med den fornemme vodka i en næsten alkymistisk velduft. Smagen er som i gamle dage. Første indtryk kan kun beskrives som følelsen af ægte rustne søm, fulgt op af generøse mængder af engelsk lakrids. Nu kommer der lige et strejf af salmiak, ikke anmassende men lige tilpas. Kan man lide lakrids, vil man elske denne! Serveres kold ren, men også mageløs i hjemmelavet softice!

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 18 % Alkohol

 

 

268,00 DKK

Licor 43 er en lys gul spansk likør, der består af 43 forskellige ingredienser. Den er produceret af citrusfrugter og frugtsaft, der er krydret med vanilje, krydderurter og krydderier

70 cl. 31%Forslag: Skumbanan - 10 shots, 4 cl. Licor 43,  4 cl. banansirup, 8 cl. kakaomælk. Kom ingredienserne i en shaker og ryst grundigt.

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 31 % Alkohol

 

 

249,00 DKK

* REST SALG - REST SALG * SPAR 25 % En super lækker Dominikansk rom med strejf af orange. Det er en perfekt kombination af udsøgte 7-12 år gamle dominikanske rom lagret i solera-system og med udblødt appelsinskal.

329,00 DKK

En lækker Dominikanske Rom med et strejf af rosiner. Elixir er meget populær på Cuba, hvor denne form for rom også har sin oprindelse. Her bruges rommen som aperitif.

249,00 DKK

En dejlig klar Dominikanske Rom med et strejf af kokos. Her får fans af kokos smag får alle pengene. Espero Creole Coco Caribe er velegnet til tropiske cocktails og drinks, men den kan også drikkes ren - afkølet eller serveret på knust is.

329,00 DKK

Den Maraschino karakteristiske smag kommer fra Marasca kirsebær, og de ​​knuste kirsebær giver en mandel-lignende smag til Maraschino likør. Honning er også en del af den gamle opskrift. Destillatet får lov at modne i to år i finske Ashwood fade, da dette træ ikke give sin farve til likøren, selv efter mange års lagring, og derefter fortyndes og sødes..

189,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler