Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Køb 2 fl. for kr.: 240,.Som vi skrev i sidste nummer af nyhedsbrevet, har vi her i juli lanceret en NORLIQ-likør, der er produceret på rabarber.
Den nye likør får navnet Rhubarb og vil have en alkoholprocent på 18. Vi har tappet likøren på en helt ny type flaske,

der understreger, at indholdet byder på ganske ekstraordinær nydelse. Glæd jer til at få utrolig lækker og fyldig

smagsoplevelse, hvor smagen af rabarber, jordbær og vanilie går op i en højere enhed. Sommeren og efteråret

vil vi nu bruge på at introducere likøren til vores kunder over hele landet. Vi glæder os til at få jeres vurderinger.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 6 %

129,00 DKK
Køb 2 eller flere til 120,00 DKK pr stk. spar i alt 9,00 DKK pr stk.

Fremstillet siden 1888 efter samme gamle recept af solmodne solbær, ægte jamaica Rom samt udtræk af 11 ædle urter.. Vinavisen **** udtaler: Denne solbærrom er cremet og virker lidt som en sød solbærsirup - hvilket gør, at den bør nydes godt afkølet. Dog opvejes den store sødme af en fin frugtsyre samt af rommens styrke og strejf af røg. Det er en specialitet, og man skal kunne lide denne specielle kombination af solbær og svage røgede noter. 

125,00 DKK

Cherry Heering er en dansk kirsebærlikør, og blev fremelsket af Peter Heering i slutningen af 1700-tallet eller starten af 1800-tallet. Den er mørk rød, og har ikke overdreven sød smag af mørke kirsebær. Firmaet, Peter F. Heering, blev grundlagt 1. december 1818.

210,00 DKK

Dansk produceret kirsebær likør i topklasse. Denne likør er lavet på økologiske kirsebær. Sorten hedder Oblachinska. Denne sort er kendt for sit høje syre og sukker indhold. Bærrene er modnet i august, hvorefter de bliver rystet af træerne og ryger direkte til presning. Det specielle ved Creme de Cerise er, at der bliver brugt en speciel aromagær, som tydeligt smages i likøren. Likøren bliver gæret i temperaturstyrede tanke. Valget af denne gæringmetoden bidrager med friskhed og elegance i likøren.

85,00 DKK

Dansk produceret kirsebær likør i topklasse. Denne likør er lavet på økologiske kirsebær. Sorten hedder Oblachinska. Denne sort er kendt for sit høje syre og sukker indhold. Bærrene er modnet i august, hvorefter de bliver rystet af træerne og ryger direkte til presning. Det specielle ved Creme de Cerise er, at der bliver brugt en speciel aromagær, som tydeligt smages i likøren. Likøren bliver gæret i temperaturstyrede tanke. Valget af denne gæringmetoden bidrager med friskhed og elegance i likøren.

189,00 DKK 200,00 DKK (spar 11,00 DKK)
289,00 DKK 300,00 DKK (spar 11,00 DKK)

Following the success of the Rum-Bar Rum Worthy Park used that along with real cream as the main ingredients in the Rum Cream. Rum-Bar Rum Cream has won a lot of prizes, lately a double gold medal at The Spirit’s Business Masters in England in 2016. Jamaica

189,00 DKK

Denne likør kommer fra paradisøen Mauritius, som har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006 og er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius. Denne New Grove Café likør fra Mauritius er en likør blandet med New Grove Plantation rom og består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig kaffe essens.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Likør med anisflavor. Nydes med en kaffebønne i bunden af glasset. Serveres i små kraftige glas som opvarmes hvorefter man kan antænde sambucaen. Vær opmærksom på at glasset er glohedt et stykke tid efter man har slukket flammen i glasset, således at man ikke sætter glasset til læberne for hurtigt.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Super cremet og blød liqueur. En blød likør med kant af mynte og vanilje. Eftersmagen er sød og cremet, samt en note der domineres af mørk chokolade. Duften kendetegnes af en let note af karamel, samt solbær og hindbær. Det fantastiske Arran Distilleri på Isle of Arran har endnu en gang laver en sublim drikke. En likør som gentagne gange har vundet flere medaljer ved diverse internationale spiritus smagninger.

199,00 DKK
En flaske indeholde 70 cl. - 35 % Alkohol.   
249,00 DKK

* Italiens største Aperitif - Italiensk drinks-hit til de danske sommeraftener. Navnet siger det hele: Aperol er den perfekte aperitif. Den har en flot mørk orange farve og en enestående smag, takket være den hemmelige opskrift, der aldrig er blevet ændret, med udvalgte ingredienser som bitter, appelsiner og mange andre urter (herunder rabarber) og rødder i perfekte proportioner.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Cointreau Likør er en triple sec likør, der er lavet på appelsiner og destilleret 3 gange. Til Cointreau Likør anvendes 2 typer appelsiner, nemlig de bitre og de søde. De bitre appelsiner dyrkes selv af Cointreau på Haiti. Af disse udvindes aromaen fra skallen, blomsterne og bladene. De søde appelsiner høstes umodne og kommer fra Santa Barbara i Spanien og Brasilien.

259,00 DKK

Antica Formula er lavet som en hyldest til den originale Vermouth opskrift som Antonio Carpano stod bag. Det er en Vermouth i verdensklasse - og efter vores mening verdens bedste Vermouth, et sandt mesterværk. Det er den perfekte ledsager til den kompromisløse bar-entusiast, eller du kan nyde den som en aperitif i særklasse.

280,00 DKK 295,00 DKK (spar 15,00 DKK)

Fantastisk Limoncello. Dejlig sødme sammen med den dejlige friske citron smag. Intet mindre end fantastisk. Serveres iskold efter et måltid, men kan med fordel blandes med tonic eller soda som en opfriskende drink eller aperitif. Dette er den klassiske Citronlikør som man altid får i det sydlige Italien.

159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Serveres iskold efter et måltid, men kan med fordel blandes med tonic eller soda som en opfriskende drink eller aperitif. Dette er den klassiske Citronlikør som man altid får i det sydlige Italien. Den er fantastisk sammen med mousserende vin eller champagne. Til desserter er den helt fantastisk. Prøv den over is, frugtsalat eller friske jordbær.

139,00 DKK

A.H. Riise X.O. Rom Cream Liqueur er en udsøgt rom likør fra Vestindien. Basis for denne Liqueur er A.H. Riise X.O. Reserve Rom, som er blandet med frisk fløde og en strejf af vanilje, karamel og kakao afrundet med ægte rørsukker. Det er en likør med en fyldig smag af rom, med et hint af vanilje og orange, afsluttende med en harmonisk og lækker fyldig og cremet eftersmag.


175,00 DKK

Ypióca er Brasiliens største producent af Cachaça. Virksomheden blev grundlagt i 1846 og var dengang, såvel som i dag, en virksomhed med hjertet på rette plads.

Ypióca beskæftiger ca. 15.000 ansatte, hvoraf 5.000 udelukkende arbejder hjemmefra med at producerer de håndlavede fletcovers til flaskerne, som kendetegner Ypióca.

Den brasilianske brændevin, Cachaça, har en dejlig fylde og er et spændende alternativ til den klassiske rom. Kommer i en flot autentisk indpakning.

Ouro Cachaca er lagret i to år i Freiji-tønder, der er en særligt træsort fra Brasilien

1 flaske indeholder 70 cl. 38 % Alkohol

 200,00 DKK

A.H. Riise Liqueur er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Basis for denne Liqueur er A.H. Riise X.O. Reserve Rum, som er blandet med frisk fløde og karamel afrundet med ægte havsalt. Det giver en Likør med en blød smag af Rom og en fyldig smag af karamel afsluttet med en pikant, let og frisk saltet eftersmag. Lette noter af rom og god gammeldags flødekaramel. Lækker flødesmag med en mint-note efterfulgt af en mere afdæmpet note af kaffe og slutteligt en svag saltet afslutning. Varm note af rom med en fyldig flødenote, hvor egetræet fjernt kan anes. Nyd den kold ”on the rocks”, måske i kaffen eller rørt sammen med din hjemmelavede vanilje softice!

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 17 % Alkohol

 

 

175,00 DKK

A.H. Riise Lakrids Shot er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Apoteker Riises Lakrids Likør Shot, som med en smag af netop lakrids udover det sædvanlige, vil være med til at sætte helt nye standarder for begrebet - Lakrids Shot. Man mærker håndværket bag. Her er tale om et produkt, som har været i de bedst tænkelige menneskehænder fra start, til Riise Lakrids Shot endelig finder hvile i den elegante flaske. Den er lavet, på en base af premium vodka, blandet med engelsk lakrids, lakridsrodspulver og salmiak - en fantastsik oplevelse. I næsen forenes de tre smagsgivere med den fornemme vodka i en næsten alkymistisk velduft. Smagen er som i gamle dage. Første indtryk kan kun beskrives som følelsen af ægte rustne søm, fulgt op af generøse mængder af engelsk lakrids. Nu kommer der lige et strejf af salmiak, ikke anmassende men lige tilpas. Kan man lide lakrids, vil man elske denne! Serveres kold ren, men også mageløs i hjemmelavet softice!

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 18 % Alkohol

 

 

175,00 DKK

Licor 43 er en lys gul spansk likør, der består af 43 forskellige ingredienser. Den er produceret af citrusfrugter og frugtsaft, der er krydret med vanilje, krydderurter og krydderier

70 cl. 31%Forslag: Skumbanan - 10 shots, 4 cl. Licor 43,  4 cl. banansirup, 8 cl. kakaomælk. Kom ingredienserne i en shaker og ryst grundigt.

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 31 % Alkohol

 

 

249,00 DKK

* REST SALG - REST SALG * SPAR 25 % En super lækker Dominikansk rom med strejf af orange. Det er en perfekt kombination af udsøgte 7-12 år gamle dominikanske rom lagret i solera-system og med udblødt appelsinskal.

329,00 DKK

En lækker Dominikanske Rom med et strejf af rosiner. Elixir er meget populær på Cuba, hvor denne form for rom også har sin oprindelse. Her bruges rommen som aperitif.

249,00 DKK

En dejlig klar Dominikanske Rom med et strejf af kokos. Her får fans af kokos smag får alle pengene. Espero Creole Coco Caribe er velegnet til tropiske cocktails og drinks, men den kan også drikkes ren - afkølet eller serveret på knust is.

329,00 DKK

Pisco er en drue-baseret spiritus som har en 450 årig historie bag sig. Næse: Let frugtsødme, lime, ikke så tungt krydderi som i Macchu - mere rafineret Smag: Olieret start, lime, krydderier grønne druer, nødder. Eftersmag: Sød syrlig med noter af nødder, lette krydderier - behagelig. Lidt af en overraskelse - kan drikkes ren?

199,00 DKK

Traditionel japansk Sake fremstillet af kildevand og ris af høj kvalitet. 
Kan serveres både kold og varm, mikset i drinks eller til mad.

Japansk ris brændevin. 1 flaske 70 cl. 14,50 % alkohol

169,00 DKK
LIMONCELLO SPRITZ - PALLINI DRINKSMIX - (LUKSUS UDGAVE..) Samlet sæt! Årets nye Spritz.. Samlet sæt! Meget frisk og lækker drinkTag et stort glas- Tilsæt et halv glas med isterninger- 2 dele Limoncello- 3 dele Prosecco Rose fra Le Contesse
299,00 DKK 437,00 DKK (spar 138,00 DKK)

Den Maraschino karakteristiske smag kommer fra Marasca kirsebær, og de ​​knuste kirsebær giver en mandel-lignende smag til Maraschino likør. Honning er også en del af den gamle opskrift. Destillatet får lov at modne i to år i finske Ashwood fade, da dette træ ikke give sin farve til likøren, selv efter mange års lagring, og derefter fortyndes og sødes..

189,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler