Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I forhold til vin er Portugal historisk set stærkt præget af traditioner. I intet andet europæiske land kan man den dag i dag se druerne blive trådt med de bare fødder eller udgæret i store lerkrukker. Siden landet i 1986 blev medlem af EU, er der sket en massiv tilførsel af kapital og moderne teknik, som har fået stor betydning for produktionen. Dagens Portugal har både glimrende hverdags-vine i store mængder og fremragende flasker fra mindre ejendomme.

Sorter resultater:

* 94 points Robert Parkers Wine Advocate * C V Douro Tinto er en vin, der foruden at kandidere som Portugals bedste rødvin, er en så markant vin i Cristiano van Zellers & winemaker Sandra Tavares' vin-liv, at vinen kun kunne navngives 'Curriculum Vitae'. En komplet vin der med sin elegante smag og fylde vil overraske "helt vildt".

499,00 DKK

* NYHED * En fremragende rødvin. Segredos de São Miguel Reserva er en velproportioneret mellemvægter fra portugisiske Alentejo, der leverer landets bedste vine til prisen. Producenten Herdade São Miguel, har misundelsesværdige rammer at producere vin i. Ikke alene er det moderne vineri smukt placeret i Alentejos rullende bakker, men også vinstokkene stortrives i regionens varme, tørre klima og en jordbund bestående af ler og nedbrudt skiffer. 

Druerne bag Segredos Reserva er de stedtypiske alicante bouschet, aragonez (tempranillo), touriga franca, touriga nacional og trincadeira, som før gæringen afstilkes for at fremme en blød, drikkevenlig stil, så raspende garvesyrer undgås. Efter to døgns kølig opblødning gæres der i ståltanke under temperaturkontrol. Efter gæringen er overstået og yderligere en uges postmaceration og derefter følgende lagring på stål ind til den malolaktiske gæring er overstået, lagres der 9 måneder på 400 liters egefade af fransk og amerikansk eg. Resultatet er en tør og frugtig rødvin uden skarpe kanter men pakket med uforpligtende velsmag. 

Segredos Reserva er en fyldig, halvkraftig vin, der kombinerer skovbær aromaer med de ristede noter fra fadlagringen, der samtidigt har afrundet vinens tanniner for at give smageren en imødekommende vinoplevelse. I eftersmagen afløses tætpakket frugt af fadafledte tanniner med espresso- og vaniljearomaer. Nydes til en stege- eller simreret, hvor der kræves lidt muskler fra vinen. 

Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 16-18°, altså nogle grader under stuetemperatur.

69,95 DKK

* SKARP PRIS * 'BEST BUY' Wine Enthusiast * Vinho Regional Alentejano. Segredos de São Miguel er ærlig, autentisk vin, der er særdeles nem at holde af. Det er en vellykket og smukt afrundet rødvin med usædvanlig stor tyngde for prisklassen. Segredos er en vin, der utvivlsomt vil behage mange vinelskere med sin blide frugtighed og silkebløde eftersmag.

"Made as a young and fruity wine to drink now, this wine succeeds admirably.The lightest tannin gives the red fruit and spice an opportunity to shine, bursting with fruitiness and acidity at the end"

54,95 DKK

Røde kirsebær med hint af fyrreskov og skovbund pirrer næseborene, mens de frugtige indtryk på tungen er bløde som silke med små hint af peber og nelliker. En vin, der vil klæde utrolig mange måltider. Quinta da Fonte Souto anbefales til vildt, lyst kød og rødt kød (og gerne grillet). Druesammensætningen er Alicante Bouschet, Syrah, Cabernet Sauvignon, Alfrocheiro, Trincadeira

189,00 DKK

Det er en alsidig vin i sit gastronomiske aspekt, men den er ideel til grill, kød og især hvidt kød, gryderetter, pizzaer, pasta og lette oste. Det skal serveres ved en temperatur mellem 13º og 15º C.

Høsten fandt sted under perfekte vejrforhold i de første to uger af september. Druerne høstes og transporteret i kasser på 22 kg. og blev underlagt et strengt valg på udvælgelsesbordet og efterfølgende desengaçadas. En præfermentativ pelikulær maceration blev udført ved lav temperatur efterfulgt af gæring i rustfrit stålaflejringer med temperaturregulering og daglige samlinger i 7 dage.

Druesammensætningen er Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz og Tinta Amarela

99,00 DKK

* NYHED * Det er en alsidig vin i sit gastronomiske aspekt. Den er ideel til grillet, kød og især lyst kød, lette oste og gryderetter. Den skal serveres ved en temperatur mellem 13 °C og 15 °C.

Druesammensætningen er Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Sousão

99,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences