Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I forhold til vin er Portugal historisk set stærkt præget af traditioner. I intet andet europæiske land kan man den dag i dag se druerne blive trådt med de bare fødder eller udgæret i store lerkrukker. Siden landet i 1986 blev medlem af EU, er der sket en massiv tilførsel af kapital og moderne teknik, som har fået stor betydning for produktionen. Dagens Portugal har både glimrende hverdags-vine i store mængder og fremragende flasker fra mindre ejendomme.

Sorter resultater:

*  NYHED - Ravasqueira Vinha das Romas - Alentejo - NYHED * Denne vin kommer fra den berømte vinregion Regional Alentejo, kendt for sine fremragende vine. Druerne, Touriga Franca og Syrah, er nøje udvalgt på en sorteringsbånd, inden de presses. Vinifikationen foregår i åbne tanke med automatisk presning og omfattende ekstraktionsarbejde. 100% af blandingen lagres i 20 måneder på nye franske egetræsfade, hvilket tilfører dybde og kompleksitet til vinen.

Ved første øjekast imponerer Ravasqueira Vinha das Romãs med sin tætte røde farve, mørk og uigennemsigtig. Næsen er først lukket, men åbner sig langsomt og afslører en kompleksitet af sorte frugter, cedertræ, skovbær, en blanding af krydderier, kardemomme og en jordagtig aroma. På ganen er vinen smagfuld med solide tanniner, der udvikler sig til en elegant og fin afslutning. Den er meget frisk med en mineralsk finish, der afspejler granitens indflydelse.

Ravasqueira Vinha das Romãs er en kraftfuld vin, der balancerer intensitet med elegance. Denne vin er en sand fornøjelse for dem, der søger en kompleks og velsmagende vin fra Alentejo-regionen, og den repræsenterer et imponerende håndværk og tradition fra Ravasqueira.

Ravasqueira Vinha das Romãs er resultatet af en fascinerende historie, der begyndte i 2002, da et område med granatæbletræer blev omdannet til en vingård. De tilbageværende granatæblerødder har givet denne vinmark en unik karakter, hvilket gør denne enkeltmarks-vin særlig bemærkelsesværdig og giver den sit navn.

Denne vin kommer fra den berømte vinregion Regional Alentejo, kendt for sine fremragende vine. Druerne, Touriga Franca og Syrah, er nøje udvalgt på en sorteringsbånd, inden de presses. Vinifikationen foregår i åbne tanke med automatisk presning og omfattende ekstraktionsarbejde. 100% af blandingen lagres i 20 måneder på nye franske egetræsfade, hvilket tilfører dybde og kompleksitet til vinen.

Denne vin er ideel at nyde til kraftige kødretter, grillet kød/vildt eller som en del af en sofistikeret middagsoplevelse, hvor dens dybde og kompleksitet virkelig kan komme til sin ret.
Ravasqueira Vinha das Romãs er ikke blot en vin, men en oplevelse, der afspejler en unik historie og en dedikation til kvalitet.

Jorden i denne vinmark består af sandet lerjord med indflydelse af granit og skifer, hvilket bidrager til vinens unikke mineralitet og friskhed. Druerne høstes manuelt og transporteres i 20 kg kasser og opbevares i 48 timer i et kølerum ved 0ºC for at bevare deres friskhed og kvalitet.

 
169,00 DKK

*  NYHED *

ENCANTADO Tinto Red Blend Ravasqueira Alentejano. Et helt fantastisk blend af Syrah, Touriga Franca samt Alicanta Bouscher.

Oplev dybden og kompleksiteten af vores Ravasqueira Encantado Red, en udsøgt Regional Alentejo vin fremstillet af druerne Syrah, Touriga Franca og Alicante Bouschet. Vinen er håndplukket samt dyrket i ler-kalkstensjord med klippeindflydelse af granit og skifer, leverer denne vin en enestående smagsoplevelse.

En vin med en solid karakter fra Syrah-druen, tanniner fra Touriga Franca og en frisk intensitet fra Alicante Bouschet. Resultatet er en rig og fyldig vin med en sød midterpalet, der byder på lag af frugt og egetræ, krydrede lakridsnoter og en solid afslutning med markante tanniner.

Processen begynder med manuel høst, hvor druerne transporteres i 20 kg kasser og opbevares i 24 timer i et kølerum ved 5ºC for at bevare deres friskhed. Vinifikationen af Syrah og Touriga Franca sker i åbne rustfri stållagres med automatisk nedtrækning for høj ekstraktion, mens Alicante Bouschet vinificeres i rustfri stålgæringstanke med regelmæssige omrøringer. Blendet lagres derefter i 8 måneder på nye franske egetræsfade.

Vinen er skabt af de anerkendte vinmagere David Baverstock og Vasco Rosa Santos. Ravasqueira Encantado Red en vin, der vil berige enhver vinsamling og fortrylle smagsløgene. Nydes til en saftig grillet oksebøf, gryderetter, stegt kylling, vildt samt faste oste.

89,95 DKK

* SKARP PRIS * 'BEST BUY' Wine Enthusiast * Vinho Regional Alentejano. Segredos de São Miguel er ærlig, autentisk vin, der er særdeles nem at holde af. Det er en vellykket og smukt afrundet rødvin med usædvanlig stor tyngde for prisklassen. Segredos er en vin, der utvivlsomt vil behage mange vinelskere med sin blide frugtighed og silkebløde eftersmag.

"Made as a young and fruity wine to drink now, this wine succeeds admirably.The lightest tannin gives the red fruit and spice an opportunity to shine, bursting with fruitiness and acidity at the end"

56,95 DKK

* NYHED * En fremragende rødvin. Segredos de São Miguel Reserva er en velproportioneret mellemvægter fra portugisiske Alentejo, der leverer landets bedste vine til prisen. Producenten Herdade São Miguel, har misundelsesværdige rammer at producere vin i. Ikke alene er det moderne vineri smukt placeret i Alentejos rullende bakker, men også vinstokkene stortrives i regionens varme, tørre klima og en jordbund bestående af ler og nedbrudt skiffer. 

Druerne bag Segredos Reserva er de stedtypiske alicante bouschet, aragonez (tempranillo), touriga franca, touriga nacional og trincadeira, som før gæringen afstilkes for at fremme en blød, drikkevenlig stil, så raspende garvesyrer undgås. Efter to døgns kølig opblødning gæres der i ståltanke under temperaturkontrol. Efter gæringen er overstået og yderligere en uges postmaceration og derefter følgende lagring på stål ind til den malolaktiske gæring er overstået, lagres der 9 måneder på 400 liters egefade af fransk og amerikansk eg. Resultatet er en tør og frugtig rødvin uden skarpe kanter men pakket med uforpligtende velsmag. 

Segredos Reserva er en fyldig, halvkraftig vin, der kombinerer skovbær aromaer med de ristede noter fra fadlagringen, der samtidigt har afrundet vinens tanniner for at give smageren en imødekommende vinoplevelse. I eftersmagen afløses tætpakket frugt af fadafledte tanniner med espresso- og vaniljearomaer. Nydes til en stege- eller simreret, hvor der kræves lidt muskler fra vinen. 

Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 16-18°, altså nogle grader under stuetemperatur.

79,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler