Populær

Segredos de São Miguel Reserva

79,95 DKK

* NYHED * En fremragende rødvin. Segredos de São Miguel Reserva er en velproportioneret mellemvægter fra portugisiske Alentejo, der leverer landets bedste vine til prisen. Producenten Herdade São Miguel, har misundelsesværdige rammer at producere vin i. Ikke alene er det moderne vineri smukt placeret i Alentejos rullende bakker, men også vinstokkene stortrives i regionens varme, tørre klima og en jordbund bestående af ler og nedbrudt skiffer. 

Druerne bag Segredos Reserva er de stedtypiske alicante bouschet, aragonez (tempranillo), touriga franca, touriga nacional og trincadeira, som før gæringen afstilkes for at fremme en blød, drikkevenlig stil, så raspende garvesyrer undgås. Efter to døgns kølig opblødning gæres der i ståltanke under temperaturkontrol. Efter gæringen er overstået og yderligere en uges postmaceration og derefter følgende lagring på stål ind til den malolaktiske gæring er overstået, lagres der 9 måneder på 400 liters egefade af fransk og amerikansk eg. Resultatet er en tør og frugtig rødvin uden skarpe kanter men pakket med uforpligtende velsmag. 

Segredos Reserva er en fyldig, halvkraftig vin, der kombinerer skovbær aromaer med de ristede noter fra fadlagringen, der samtidigt har afrundet vinens tanniner for at give smageren en imødekommende vinoplevelse. I eftersmagen afløses tætpakket frugt af fadafledte tanniner med espresso- og vaniljearomaer. Nydes til en stege- eller simreret, hvor der kræves lidt muskler fra vinen. 

Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 16-18°, altså nogle grader under stuetemperatur.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 14 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk