Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Med en status som en af sværvægterne inden for vinverdenen har Spanien virkelig meget at byde på. Det skyldes i høj grad både den historiske udvikling samt de geografiske og klimatiske forhold. Et kig på et atlas vil afsløre, hvor store forskelle der kan være geografisk og klimatisk mellem de respektive vinregioner i Spanien. Netop de store geografiske og klimatiske forskelle (lige fra det meget varme og tørre Andalusien i det sydlige Spanien til det vådere og køligere Galicien ud til Atlanterhavet) sætter således afgørende fingeraftryk på denne verdenskendte vinnation.   

De primære druesorter til fremstilling af spanske hvidvine er Sauvignon Blanc, Viura, Malvasia, Godello, Chardonnay, Verdejo, Grenache Blanc, Macabeo, Treixadura og Torrontés

Sorter resultater:

* En af de bedste Sauvignon Blanc fra Spanien til denne pris * Vinen har en flot gul farve med bløde grønne og rene nuancer. I næsen er der en intens blomstrende aroma sammen med tropiske noter. Den er meget frisk og har en blomstrende og frugtagtig smag med en lang afslutning. Montespina Sauvignon Blanc egner sig godt til skaldyr, alle hvide fisk og patéer. * Gold Medal Monde Selection (Belgium) * Gold Medal BACO (Spain)

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)
Pasion Orange vin har en helt unik orange farve. Let at drikke, med en skøn frisk smag. Duften er frisk og forførende. En vin der vækker opsigt, og det naturlige midtpunkt ved en festlig lejlighed eller sammen med venner. Nydes ved 6-8 Grader. Kan serveres til diverse fisk og skaldyr eller som et de ...mere
99,00 DKK 110,00 DKK (spar 11,00 DKK)

Måske markedets bedste Verdejo hvidvin fra Rueda. Helt igennem en af de bedste vine fra Spanien til denne pris. I næsen er der en intens blomstrende aroma sammen med , nødder og tropiske noter. Vinen har en blomstrende og frugtagtig smag, med en lang frisk afslutning. Montespina Verdejo anbefales at servere ved en temperatur mellem 7-8 grader til lys fisk, skaldyr, spansk tapas og ikke alt for kraftfulde retter. Elegant vin til elegant mad.

69,95 DKK 89,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Nicte Viognier har en bleg, grønlig-gul farve, der er ren og lys. I næsen oplever man en god intensitet og blomsteragtige aromaer i form af orangeblomster og frugtnoter som abrikos. I ganen er den kraftfuld med en intens og blid finish. Vinen går især godt sammen med retter fra middelhavet baseret på fisk samt asiatisk mad. * Vinen har vundet GREAT GOLD at Concourse Mondial de Bruxelles som den bedste hvidvin.

99,00 DKK 109,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Valserrano - Rioja Blanco Barrica er produceret på druerne Viura (95 %) samt Malvasia (5 %), der vokser på den højeste og mest solbeskinnede del af familiens vinmarker. Den er lagret i 6 måneder på helt nye egefade. Smagen indeholder friske aromaer af citrusfrugter, hasselnødder og eksotiske frugter. Det er en fyldig og cremet vin med et friskt og elegant præg. Perfekt til skaldyr og fisk, pasta og risretter.

119,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler