Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* Sølvmedalje i Beaune 2017 * Flot purpur rød farve, der vidner om en ung Bourgogne. Klassisk Pinot Noir i næsen. Det er en dejlig feminin vin, lidt svag i næsen til at begynde med, men lad den stå i glasset nogle minutter, så kommer duften af let peber, mørke bær som kirsebær og brombær. Smagen byder på en fin syre og en smag af mørke bær og en relativ lang eftersmag, med en anelse lakrids.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Henry Fessy´s Beaujolais-Villages produceres på druer høstet fra marker i flere landsbyer der er beliggende i den nordlige del af regionen. Vinstokkene på disse marker er i gennemsnit mere end 50 år gamle og lavtydende. En større andel kommer fra Fessy´s gamle fantastiske parcel, der er plantet på en 45° stejl bjergskråning. 90/100 Best Buy - Wine Enthusiast. USA - oktober 2014

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Château D´Angludet kan på det varmeste anbefales. Det er simpelthen et af de bedste køb man hvert år kan gøre i Margaux. Super flot, klassisk Margaux-vin, tør, medium kraftig, elegant vin med god velintegreret tannin i flot smag af moden mørk bærfrugt, krydderurter, toast, lidt egetræsvanilje og lidt mørk chokolade.

325,00 DKK 369,00 DKK (spar 44,00 DKK)

En helt igennem lækker og frisk Loire vin lavet udelukkende på Pinot Noir. Vinen fremstår knivskarp og frisk, men samtidig blød og læskende med hindbærfrugt, og det befriende terroir udtryk fra dalen. Formlen er enkel. Godt håndværk, 50 års erfaring med økologisk vinbrug, lavt udbytte og streng udvælgelse af de bedste druer. En fantastisk Pinot Noir som desværre kun er at få i små mængder, så skynd dig hvis du er vild med godt håndværk og ikke mindst Pinot Noir.

159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)
”Great stuff”. Næsen byder på ribs, små bær (kirsebær) og mineralske jordede indslag. Meget aromatisk med silkeblød finesse. I smagen beriges vi af likøragtige stenfrugts nuancer, og eftersmagens modne tanniner, der hurtigt skaber lyst til endnu et glas. Dette er Bourgogne Rouge i top kvalitet som til prisen må betegnes som et ”Best buy”. Server vinen til alle vinelskere ved 16 grader i store Bourgogne glas.
189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Château D´Angludet kan på det varmeste anbefales. Det er simpelthen et af de bedste køb man hvert år kan gøre i Margaux."Super flot, klassisk Margaux-vin, tør, medium kraftig, elegant vin med god velintegreret tannin i flot smag af moden mørk bærfrugt, krydderurter, toast, lidt egetræsvanilje og lidt mørk chokolade".

325,00 DKK 369,00 DKK (spar 44,00 DKK)
Chateauneuf du Pape er en saftig og kraftfuld terroirvin, der giver sublim value for money og allerede nu en vin, der byder på stor drikkeglæde, sin unge alder til trods. En koncentreret sag med en afmålt kraftfuld profil og en elegant, blommeagtig frugtfylde, der også har elementer af rå lakrids, nelliker, sorte oliven, Provence urter, og fine pebertoner med underliggende mineralske noter. Smagen er intens og fyldig med friske og modne frugtnuancer af både mørke og røde bærfrugter.
259,00 DKK 295,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Château D´Angludet kan på det varmeste anbefales. Det er simpelthen et af de bedste køb man hvert år kan gøre i Margaux."Super flot, klassisk Margaux-vin, tør, medium kraftig, elegant vin med god velintegreret tannin i flot smag af moden mørk bærfrugt, krydderurter, toast, lidt egetræsvanilje og lidt mørk chokolade".

325,00 DKK 369,00 DKK (spar 44,00 DKK)
Carianne har længe været anerkendt som den bedste af de 17 villages-landsbyer. Af samme årsag er byen også blevet tilbudt cru-status på linje med landsbyer som Gigondas og Chateauneuf-du-Pape, et tilbud som de dog afslog med den begrundelse, at de befandt sig jo udmærket som den ledende villages-landsby, og derfor så de ikke nogen grund til at ændre på dette.
100,00 DKK 110,00 DKK (spar 10,00 DKK)

En vidunderlig og klassisk Bourgogne med masser af frugt. Den har en blodrød farve med lilla nuancer. I den frugtagtige duft er der noter af kirsebær, hindbær, solbær, lakrids og den karakteristiske fornemmelse af Bourgogne Pinot Noir (underskov) med lidt spicy noter. I smagen er der masser af frugt, finesse og en lang og behagelig eftersmag. 100 % Pinot Noir fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på mere end 30 år. Perfekt til de lidt lettere retter såsom svinemørbrad, kalvekød, lammekølle med grøntsager eller gratin.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vinene fra Moulin-à-Vent kan efter nogle års lagring minde om vinene fra det nordlige Bourgogne produceret på Pinot Noir. Og det gør sig også gældende for Henry Fessy´s Moulin-à-Vent, der produceres på druer for mere end 50 år gamle stokke på en parcel på omkring 2,5 hektar. Det er en mørk vin med en fyldig og kompleks smag med noter af krydderier og modne blå frugter. En karakterstærk vin med en flot koncentration og bløde smidige tanniner.

129,00 DKK

Château D´Angludet kan på det varmeste anbefales. Det er simpelthen et af de bedste køb man hvert år kan gøre i Margaux."Super flot, klassisk Margaux-vin, tør, medium kraftig, elegant vin med god velintegreret tannin i flot smag af moden mørk bærfrugt, krydderurter, toast, lidt egetræsvanilje og lidt mørk chokolade".

695,00 DKK 750,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Château D´Angludet kan på det varmeste anbefales. Det er simpelthen et af de bedste køb man hvert år kan gøre i Margaux."Super flot, klassisk Margaux-vin, tør, medium kraftig, elegant vin med god velintegreret tannin i flot smag af moden mørk bærfrugt, krydderurter, toast, lidt egetræsvanilje og lidt mørk chokolade". Château D'Angludet Margaux, er måske en af de allerbedste Margaux'er der produceres. Vi kan på det varmeste anbefale en af de allerbedste vine fra Margaux, nemlig ingen ringere end selveste Château D'Angludet. Slottets historie går helt tilbage til 1150, hvor det blev opført som en herregård. Slottets nyere historie begyndte i 1961, hvor Peter Sichel købte slottet og dermed startede sit vineventyr i Bordeaux. Peter A. Sichel genskabte slottets storhed, markerne blev udvidet, kældrene renoveret, og siden 1961 er slottes vin steget stødt i anseelse for hvert år der er gået. Skulle 1855-klassifikationen revurderes, ville der givet blive gjort plads til Château D'Angludet højt oppe på listen. Château D'Angludet har siden 1961 været familien Sichels base i Bordeaux. Efter Peter A. Sichels pludselige død i 1998, har hans 5 sønner overtaget ledelsen af slottet samt négociantfirmaet i Bordeaux. Familien har endvidere en betydelig andel af det ligeledes berømte Château Palmer i Margaux. 

 * Wine Enthusiast Magazine 90 Point *

1.695,00 DKK
Morgon Côte du Py har en smuk dyb rød farve. Fantastisk charmerende duft af brombær og lidt krydret karakter. Smagen er præget af de røde modne bær og den lange intensitet i eftersmagen. Vinen er en perfekt ledsager til lyst kød, fjerkræ, kalv, delikatesser, charcuteri samt bløde og stærke oste. Serverings temperatur 16-18 grader.
99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Saint Gayans Gigondas er sammensat af 88 % Grenache, 6% Syrah og 6 % Mourvedre. Vinen vinificeres på traditionelle store fade og lagres efterfølgende i 24 måneder på egetræsfade.

249,00 DKK 269,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En fremragende Bourgogne. Til denne pris får du ikke en bedre Bourgogne. Den har en dyb rubinrød farve, en duft af røde og sorte bær og den karakteristiske fornemmelse af Bourgogne Pinot Noir (underskov). Den har modne tanniner, kraft og en lang og behagelig eftersmag der varer ved. 100 % Pinot Noir fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på mere end 50 år. Den har været lagret 12 måneder på egetræsfade hvoraf 25 % er nye. Perfekt til eksempelvis ost, gryderetter med oksekød eller kalvekød.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)
Vinen har en smuk dyb rød farve. Fantastisk charmerende duft af brombær og lidt krydret karakter. Smagen er præget af de røde modne bær og den lange intensitet i eftersmagen. Vinen er en perfekt ledsager til lyst kød, fjerkræ, kalv, delikatesser, charcuteri samt bløde og stærke oste. Serverings temperatur 16-18 grader.
149,00 DKK

Vi har endelig fundet en fantastisk Chateauneuf-du-Pape til en meget fornuftig pris. Først i 2009 årgangen kom den fantastiske smag af moden frugt, chokolade og krydderi i den helt rigtige sammensætning, der bliver mere fremtrædende, når vinen dekanteres. Den nye årgang 2011 er mere intens i duft og smag med mørke trøfler, moden frugt, peber og krydderier. Druer: 80 % Grenache, 20 % Syrah.

275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)

En fabelagtig Bourgogne med en dyb skinnende farve. I duften er der noter af røde bær (hindbær og brombær) og krydrede noter af lakrids. Smagen er sprød og charmerende med smag af friske druer. Vinen er saftig og smagfuld, robust med en perfekt og overbevisende struktur. 100 % Pinot Noir fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på 40 år. Den har været lagret 18 måneder på egetræsfade. Perfekt til eksempelvis kanin (med sennep), kalvekød eller fjerkræ.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)
Duften er indbydende som en Beaujolais med toner af hindbær og blomster som iris og violer, og seriøs som en stor Bourgogne med toner af mineraler og mørke kirsebær. Smagen er umiddelbar i sin frugt, men med en stor kompleksitet i eftersmagen og en nærmest perfekt syre, som får det hele til at balancere, og som understøtter frugten.
159,00 DKK

Chambolle-Musigny ligger i den midterste del af Bourgogne's Côte de Nuits. Chambolle-Musigny-vine er først og fremmest arketyper på elegance og finesse. De er mellemdybe i farven og har en generøs næse af hindbær, jordbærkonfit, violer og skovbund. Smagen markeres af fine tanniner og en blød mundfølelse. Vinene er ikke videre syreholdige, men gør nærmere indtryk med deres flæskede udtryk. 1er Cru'erne er mere koncentrerede og ofte ret faste i strukturen.

399,00 DKK 495,00 DKK (spar 96,00 DKK)

Vinen er produceret af 80 % Grenache, 10 % Mourvèdre og 10 % Cinsault druer, der er dyrket i Châteauneuf-du-Pape området i Rhône dalen i Frankrig. Den er produceret af håndplukkede druer. Ca. 30 % af vinen har været lagret på egetræsfade i 18 måneder, mens de resterende 70 % udelukkende har været lagret på ståltanke. Det er en utrolig elegant vin med flot rød farve, delikat duft af kirsebær, laurbærblade, paprika og muskatnød, fyldig frugtsmag af friske røde frugter, sort lakrids og kakao og godt tanninindhold.

295,00 DKK

Chambolle-Musigny ligger i den midterste del af Bourgogne's Côte de Nuits. Chambolle-Musigny-vine er først og fremmest arketyper på elegance og finesse. De er mellemdybe i farven og har en generøs næse af hindbær, jordbærkonfit, violer og skovbund. Smagen markeres af fine tanniner og en blød mundfølelse. Vinene er ikke videre syreholdige, men gør nærmere indtryk med deres flæskede udtryk. 1er Cru'erne er mere koncentrerede og ofte ret faste i strukturen.

399,00 DKK 495,00 DKK (spar 96,00 DKK)

Manden bag denne vin er den meget anerkendte franske ønolog og winemaker, Claude Serra, der har over 20 års erfaring fra vinbranchen. Vinen er produceret af 70 % Grenache og 30 % Syrah druer. Det er en utrolig flot vin med intens rød-lilla farve, delikat duft, fyldig og koncentreret frugtsmag af solbær med noter af lakrids, silkebløde tanniner samt en lang og frisk eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til lam, okse- og kalvesteg, vildt samt de fleste oste.

189,00 DKK

Alter Ego kom til verden i 1998 i et forsøg på at fortolke Château Palmer terroir på en ny og mere umiddelbar måde således at finessen, elegancen og den aromatiske rigdom var til stede fra vinens frigivelse. Dette er en intens, sprød saftig vin. Druerne er 67 % Merlot og 33 % Cabernet Sauvignon og vinen er modnet 18 måneder på fade hvoraf 25 % var nye. * Robert Parker 93 Point *

895,00 DKK 995,00 DKK (spar 100,00 DKK)

En helt formidabel Vacqueyras. Druesammensætningen er klassisk for området: 60 % Grenache og 40 % Syrah fra marker hvis undergrund veksler mellem lerholdig kalksten og fattigere, mere stenet jord. Denne forskellighed i jordbunden giver stor kompleksitet til den færdige vin. I glasset er den tæt og kraftig med saftig frugt og modne tanniner. Duft og smag emmer af modne skovbær, kirsebær, sorte oliven, rosmarin og en anelse sort peber. Eftersmagen har ekstrem længde og afslører endnu et imponerende lag af nuancerigdom.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Durfort-Vivens er på en måde blevet en særling – men én af dem, der måske kommer til at sætte endnu en ny dagsorden for Bordeaux. Med Gonzaque Lurton ved roret, har man her fortsat med at lave vinen, som man altid har gjort. Der er ikke noget med at lefle for de internationale vinjournalister og anmeldere. Durfort-Vivens imponerer ikke ved første øjekast, men den vinder ved nærmere bekendtskab. Efter nogle år i kælderen, vil den kaste nogle exceptionelle oplevelser af til den tålmodige vinelsker.

725,00 DKK 875,00 DKK (spar 150,00 DKK)
Tasted at the Union de Grand Cru in London. The 2009 has great precision and freshness on the nose with the mineralite coming through with every swirl. The palate is very concentrated with thick, quite chewy tannins, great substance and depth with a sweet, voluptuous finish that lingers in the mouth. It will need several years to mellow but it will be worth the wait. (Oktober 2011).
525,00 DKK 595,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Chateau Ferrière blev i 1992 opkøbt af Merlaut gruppen, der i forvejen ejede Chasse-Spleen og Haut-Bages-Libéral. Siden er der blevet investeret kæmpe summer og Chateau Ferrière har næppe på noget tidligere tidspunkt stået stærkere end nu.

529,00 DKK 635,00 DKK (spar 106,00 DKK)

Slottets nyere historie starter i 1945, hvor de nuværende ejere - familien Cruse tager over. De har sørget for en genrejsning af Château d’Issan i en sådan grad, at vinen i dag berettiger til en højere klassifikation end den 3. Cru Classé status, som slottet fik tildelt i 1855. Château d’Issan er absolut blandt de bedste i Margaux. * Flotte anmeldelser af Robert Parker - 96 Point *

795,00 DKK 955,00 DKK (spar 160,00 DKK)

Bouquet med antydninger af krydderier, sorte frugter som modne kirsebær og vanille - god balance mellem kraftige og runde tanniner.Smagen er præget af krydderier og bær og lidt trætanniner, med en lang og vedholdende eftersmag, og en flot rubinrød farve. Druer: 75 % Grenache og 18 % Syrah og 7 % Mourvedre.

159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Druesammensætningen er 80 % Grenache, 15 % Syrah og 5 % Mourvedre. Vinen vinificeres på traditionelle store fade og lagres efterfølgende i 12 måneder på egetræsfade, inden den aftappes uden filtrering. Gigondas er en kraftfuld vin med en dyb rød farve. Den bliver kun bedre af at blive lagret. Er drikkemoden efter 5 år, men kan sagtens gemmes og udvikler sig positivt mellem 5 og 10 år og endda mere for visse årgange. En fremragende ledsager til rødt og hvidt kød, gryderetter, vildt og ost.

149,00 DKK 185,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Druesammensætningen er 55 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot og 5 % Petit Verdot. Vinen gærer i en blanding af rustfri stål og cement tanke og lagrer alt efter årgangens temperament 12 - 14 måneder på fad hvoraf 40 % er nye hvert år. En vin som værdsættes højt af mange eksperter. Robert Parker: Remarkable Chasse-Spleen has always produced high quality wines, which, for the last thirty years, have been worthy of a Third Growth Grand Cru. * 92 points Wine Enthusiast *

435,00 DKK 525,00 DKK (spar 90,00 DKK)

Peber, læder, tobak og en duft af grønne Granny Schmidt æbler i næsen, en fantastisk Gigondas. Denne vin høstes på 3,5 hektar, som Domainet har købt for nogle år siden. Der høstes på gamle vinstokke. Vinen har en dybrød farve og en behagelig tør stil, der smager af tobak, kirsebær og mørke trøfler. Druesammensætning: Grenache 65 %, Mourvedre 25 % og Syrah 10 %

169,00 DKK

Med et ekstrem lavt udbytte og perfekt vinifikation, ligger den almindelige Crozes-Hermitage, på et meget højt niveau. Berusende bouquet af røget bacon, blåbær og kirsebær springer op af glasset. Utrolig ren i sin bløde og cremede frugt, og med en uovertruffen fin balance, er denne 2012'er allerede uimodståelig lækker og svær at holde sig fra. Det er syrah i sit reneste udtryk. Robert Parker " .. The values from Colombier are Viale’s cuvees of Crozes-Hermitage, both of which are stunning .."

199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Château Pedesclaux er stort set i hver årgang blandt de absolut bedste køb, man kan gøre i hele 1855 klassifikationen. Virkelig en "value for money-Pauillac", som er meget overset, men som vinanmelderne nu er ved at få øje på. Det er en kommende stjerne, som endnu kan købes for "små penge". Årgang 2009 kan drikkes nu, men vil vinde yderligere ved at få nogle år i kælderen.

475,00 DKK 510,00 DKK (spar 35,00 DKK)

The Clerc-Milon has an explosive bouquet of wild strawberry, dark cherries and cassis that is beautifully defined and to be honest, puts the d’Armailhac ’10 in the shade. Philippe Dhalluin believes this is perhaps the finest vintage ever made. The palate is medium-bodied with ripe blackberry and minerals on the entry. It is beautifully balanced and more expressive than d’Armailhac, fanning out towards the finish with precocious, sweet black fruit balanced by a citric thread of acidity. Outstanding. * Robert Parker 95 Point *

795,00 DKK 995,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Vinen er produceret af 80 % Grenache og 20 % Syrah druer. En lille del af vinen har været lagret på egetræsfade i 18 måneder, mens den resterende del udelukkende har været lagret på ståltanke. Det er en utrolig flot vin med mørkerød farve med et blåligt skær, kraftig duft af modne, røde frugter og krydderier, fyldig og elegant frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier og tobak. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til rødt kød, vildt samt oste.

199,00 DKK

Piaugier Sablet Rouge blev af publikum på Rhone festivallen 2012 kåret til det bedste køb under kr. 100,00. Årgang 2015 er klassisk fremstillet på Syrah og Grenache druer. Vinen har et rent udtryk med frisk saftig frugt og er mere fremtrædende end tidligere årgange. Det er en fantastisk vin, der har potentiale til at blive gemt i adskillige år, men den er også drikkemoden nu. Vinen anbefales til retter med oksekød, skinke, lam, vildt samt til modne oste.

89,00 DKK 139,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Domaine René Leclerc 2012 Gevrey-Chambertin (Bourgogne). 

Begrænset parti, få flasker tilbage i årgang 2012. Cirka 30 flasker tilbage i årgang 2013

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Chateau Malescasse fremstilles af druer fra vinstokke, der er over 20 år gamle. Efter vinificeringen komer vinen på egetræsfade, hvoraf 30% er nye fade.Chateau Malescasse er en god tør rødvin med en lang og behagelig eftersmag af moden tannin og modne solbær og svedsker. Druesammensætning: 55 % Cabernet Sauvignon, 35 % Merlot og 10 % Cabernet Franc. Velegnet til kraftige kødretter, krydrede retter og smagfulde oste.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Château la Raze Beauvalet er intens rød i glasset med et næsten fløjlsagtigt skær. I duften er intense noter at mørk moden frugt og et let hint af egetræ fra fadlagringen. Smag af røde bær, vanilje og fine krydderier fra lagringen. I munden er Château la Raze Beauvallet silkeblød og elegant med flotte afrundede tanniner og en eminent balance. * Bordeaux 2014 - 94 point Robert Parker - Winespector *

129,00 DKK

Château Phélan Ségur har længe været blandt de bedste vine i Saint-Estèphe, om end den slet ikke indgår i 1855 klassifikationen. Igennem 1990érne og 00érne har den, under familien Gardiniers ledelse, udviklet sig til en standard, der ikke lader noget tilbage at ønske i forhold til Cru Classé slottene i området.

325,00 DKK 375,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Calon-Ségurs andenvin kommer fra de lidt yngre vinstokke og er en dejlig Bordeaux til prisen. Den er klar i farven og med en fin duft med frugt og noter af kød. Andelen af Merlot er større i årgang 2011, hvorfor den i munden er lidt rundere end normalt og med Merlot druens udtalte karakter. Den har en flot tanninstruktur og en fin balance mellem tanniner, frugt og den 17 måneder lange fadlagring på 30 % nye fade. Anbefales til fuglevildt, kalvekød og oksekød

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)
  93 points Wine Enthusiast * Best Buy * While the wood is still very apparent in this wine, it does also have the rich fruit as a balance. The acidity, dark berry fruits and a fine juicy character go with the firm tannins and spicy wood character. Drink from 2017.  90 points James Suckling Lots ...mere
275,00 DKK
* Helt på toppen lige nu* Nuits-Saint-George er kendt for meget udtryksfulde rødvine, som siges at være Côte de Nuits' mest mørke og maskuline. Det er en smagfuld Bourgogne med en flot, dyb farve, med en bouquet af røde og sorte bær, samt animalske noter. Der er ofte toner af en anelse lakrids og tobak som følger med i smagen, hvor også jord og røg giver sig til kende.
149,00 DKK 250,00 DKK (spar 101,00 DKK)

Robert Parker: One of the most quality conscious estates in the Northern Rhone, Domaine Courbis produces a trio of vineyard designated Cornas as well as two cuvees of impressive St.-Joseph. After the brilliant success of their 2009 vintage, I thought it would be difficult for this estate to equal what they achieved, but the 2010s are all stunning, and the 2011s are not far behind. Kvalitetsniveauet er ekstremt højt hos Courbis, og de har igen skabt en Cornas i særklasse.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Fantastisk Cotes du Rhone som er lavet på 100 % Syrah. Det er en utrolig mørk vin med en smag af granatæble, sort peber, sorte bær og chokolade. Dette er en rigtig flot vin, der nemt kan konkurrere med en god Chateauneuf du Pape. Vinen er lavet traditionelt, men produktionen følger reglerne for organisk produktion.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Francois Buffet, Champans Volnay 1er Cru 2011

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Domaine Saint Gayans Rasteau Ilex er sammensat af 65% Grenache, 10% Syrah og 25% Mourvedre druer. Vinen vinificeres på traditionelle store fade og lagres efterfølgende i cement kar. Rasteau har en dyb rød farve, er velstruktureret og med stor aldrende potentiale. Den er krydret i smagen og har en dyb kompleksitet. I øjeblikket rangerer vinen som en navngiven Cotes du Rhone Villages, men Rasteau står i kø for at blive en "Grand Southern Rhone Cru" ligesom Gigondas og Chateauneuf du Pape.

99,00 DKK 139,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler