SECRET BOISE GSM Grande Reserve

79,00 DKK

SECRET BOISE GSM Grande Reserve. En rigtig lækker vin på drueblend af Grenache, Syrah og Mourvedre som er den berømte sydfranske trio GSM.

* GOLD MEDAL - Gilbert & Gaillard 2021 * Smagen af vinen er en dyb lilla farve. Kraftfuld, aromatisk, rig og elegant bouquet med noter af sorte bær, læder, mokka og krydderier. Mourvedre druen er intens i denne vins smag. Kraftig men rund, cremet, fedmefuld og en fin smag med en god længde.

Når sammensmeltningen af forfædres know-how samles sammen, med innovative teknologier og mennesker der brænder for deres land, så dannes der en fælles enhed af denne helt suveræne vin. 

Mont Saint-Baudille ligger for enden af Séranne-massivet og tilbyder et bemærkelsesværdigt panorama, der strækker sig over hele Hérault-vinsletten til Middelhavet. Fra dette områdes klima ved middelhavet, hvor der er varme og tørt, jord med ler kalksten, så bliver det ikke bedre forhold til at lave en så flot vin. Secret Boise GSM produceres et par kilometer fra Montpellier, i hjertet af Hérault-dalen.

På grund af sin aromatiske karakter er denne sydfranske rødvin virkelig en vin der skal nydes. Anbefales til stegt kød, kød med saucer, vildt, grillet kød, pate, buffet, samt fransk ostebord.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk

spacer