Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sydfransk vin dækker over et bredt udvalg af vine, fra de lette til de kraftige hvide, róse eller rødvine over en palet af dejlige mousserende vine til nogle af Frankrigs flotteste dessert og hedvine. Sydfrankrig omfatter en lang række små og store appellationer, men hovedområderne består af Languedoc, Roussillon, Provence og Korsika. Det er et område, der strækker sig langs hele den franske middelhavskyst fra den italienske til den spanske grænse.

Gennem de seneste år har sydfransk vin generelt gennemgået en kvalitetsstigning. Der bliver færre af bordvine og flere og flere kvalitetsvine, som kan konkurrere på lige fod med vine fra de mere kendte franske vinområder – og til en favorabel pris - Value for money så at sige.

Sorter resultater:

Les aquarelles de Sa Majeste la Reine de Danemark er intens og kompleks. Vinen kommer fra 35 år gamle vinstokke på kun syv hektarer sydvendt jord, rig på ler og kalksten. Her er tale om en klassisk, fuldfed Malbec med en fyldig aroma af røde og mørke bær. En stor smagsoplevelse, hvor tungen bliver mødt med krydrede noter og silkebløde tanniner. Cayx Les Aquarelles de Majeste er en elegant vin, som kan stå i mange år og er oplagt som samleobjekt.

475,00 DKK 539,00 DKK (spar 64,00 DKK)

Vinen har en flot stærk granatrød farve og i næsen oplever man aromaer af røde frugter og krydderier. I munden er vinen kompleks med antydninger af lakrids og en lille anelse vanilje. Vinen er fremstillet af Syrah, Carignan og Grenache og til prisen er det et fremragende glas vin. Vinen anbefales til roastbeef, fyldte grøntsager, pasta og ris, pizza og ost. * Et fremragende glas vin til en favorabel pris. Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages 2014 - Per Dona * Sølvmedalje Concours Mondial Bruxelles *

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Manoir Grignon Cabernet Syrah er en helt fantastiks sydfransk vin som smager pragtfuld lettere afkølet. Manoir Grignon er sammenstukket af Cabernet Sauvignon og Syrah druer fra gamle, lavtydende vinstokke. Efter gæringen på rustfrit stål lagrer vinen med ny eg, der bidrager med saftige tanniner og lidt sødmefulde nuancer af vanilje, mokka og kakao. Duften giver et indtryk af en saftig, tæt vin med hovedvægten på intense, mørke bær og ristede nuancer fra fadet i form af mokka og vanilje.

69,00 DKK 89,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler