Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sydfransk vin dækker over et bredt udvalg af vine, fra de lette til de kraftige hvide, róse eller rødvine over en palet af dejlige mousserende vine til nogle af Frankrigs flotteste dessert og hedvine. Sydfrankrig omfatter en lang række små og store appellationer, men hovedområderne består af Languedoc, Roussillon, Provence og Korsika. Det er et område, der strækker sig langs hele den franske middelhavskyst fra den italienske til den spanske grænse.

Gennem de seneste år har sydfransk vin generelt gennemgået en kvalitetsstigning. Der bliver færre af bordvine og flere og flere kvalitetsvine, som kan konkurrere på lige fod med vine fra de mere kendte franske vinområder – og til en favorabel pris - Value for money så at sige.

Sorter resultater:

En helt fantastiks sydfransk vin som smager pragtfuld lettere afkølet. Manoir Grignon er sammenstukket af Cabernet Sauvignon og Syrah druer fra gamle, lavtydende vinstokke. Efter gæringen på rustfrit stål lagrer vinen med ny eg, der bidrager med saftige tanniner og lidt sødmefulde nuancer af vanilje, mokka og kakao. Duften giver et indtryk af en saftig, tæt vin med hovedvægten på intense, mørke bær og ristede nuancer fra fadet i form af mokka og vanilje.

59,00 DKK 89,00 DKK (spar 30,00 DKK)

5 stjerner ud af 5 mulige i flere medier - blandt andet i Vinavisen. Mørk tæt farve med et let lilla skær i kanten. Duften har toner af solbær, blommer og brombær. I vinens unge år er smagen kendetegnet ved markerede tørre tanniner og høj syre. Med lagringen polymiserer tanninerne langsomt, og syren integreres, hvorved vinen får en flot kombination af elegance og fasthed.

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

5 stjerner ud af 5 mulige i flere medier - blandt andet i Vinavisen. Mørk dybrød farve med et svagt mørkerødt skær. Duften har toner af solbær, blommer, figner, brombær og cedertræ. Smagen er tæt med masser af modne tanniner, høj syre og lang kompleks eftersmag.

395,00 DKK
Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit business men”. Der er jord under neglene og et hjerte, der banker hårdere end solen i den tørre jord. Dyb, mørk rød farve med lilla toner i kanten. Duften er frugtrig med nuancer af peber og bløde krydderier. Smagen er rig og fyldig med masser af frugt, tilsat krydderier og krydderurter.
100,00 DKK 145,00 DKK (spar 45,00 DKK)

En flot og lækker vin, der har masser af kraft og saft, blød og fyldig. Den har smag og kvalitet som en Saint-Émilion i den ”dyre ende”. Det er en flot og dybrød vin lavet på Syrah,Carignan,Grenache og Mourvèdre. Den er lagret 12 måneder på franske egetræsfade, hvilket gør den til en meget kompleks vin med fine noter og aromaer af vanilje, mørke bær samt et hint af lakrids og tobak. En fantastisk elegant vin, der bliver hængende i munden i utrolig lang tid.

99,00 DKK 139,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinen har en flot stærk granatrød farve og i næsen oplever man aromaer af røde frugter og krydderier. I munden er vinen kompleks med antydninger af lakrids og en lille anelse vanilje. Vinen er fremstillet af Syrah, Carignan og Grenache og til prisen er det et fremragende glas vin. Vinen anbefales til roastbeef, fyldte grøntsager, pasta og ris, pizza og ost. * Et fremragende glas vin til en favorabel pris * Sølvmedalje Concours Mondial Bruxelles *

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler