Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Greve Vinkompagni har et stort udvalg i spiritus med ekstra fokus på gin, rom og whisky. 

Gin hitter stort for øjeblikket,  og hver især er de forskellige i smag og ingredienser. Det brede udvalg er med til at udvikle måderne hvorpå gin anvendes i nye kreative sammensætninger. Greve Vinkompagni har gin til enhver smag og enhver pris. Vi har billig gin som Bombay Sapphire og Beefeater London Dry Gin, og lækre luksus gin som eksempelvis Monkey 47 Gin, Silent Pool og Bluecoat, flotte og velsmagende gin som Geranium Gin, Gin Mare og Hendricks Gin. 

Rom er en stor kategori indenfor spiritus, og rom fås i mange forskellige varianter. Vi har alt fra den populære Diplomatico rom, A.H. Riise rom, Ron Esclavo, Ron Centenario og mange flere. 

Whisky fås i mange forskellige typer, og i et utal af smagsvariationer. Hos Greve Vinkompagni har vi især fokus på whisky fra GlenDronach og The Arran.

Sorter resultater:

Bas Armagnac Intemporel er en af de mere udfordrende armagnac'er med smagsnoter som tørret frugt, peber og let røg med en meget lang eftersmag. Lækker afterdinner drink eller sammen med mad med æbler eller pærer.

499,00 DKK

På Domaine au Martin producerer Jean-Luc Deyres Bas-Armagnac. Her finder man 3,5 hektar vinmarker med omkring 35 år gamle vinstokke med druesorterne Baco, Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard. Deyres arbejder med en kontinuerlig destilleringsproces, hvor man ikke kommer over 53% alkohol. Til fadlagringen benytter man sig af egetræ fra den lokale skov. Darroze Collection Unique Vintage 1998 Domaine au Martin er tappet ved fadstyrke på 48,7% alkohol og består af Baco, Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard. Denne Bas-Armagnac har tilbragt hele 20 år på egetræsfade.

799,00 DKK

På Château de Lahitte producerer man Bas-Armagnac. Omkring gården finder man gamle vinstokke med druesorterne Baco, Ugni Blanc og Folle Blanch. Til fadlagringen benytter man sig af egetræ fra den lokale skov.

Darroze Collection Unique Vintage 1988 Château de Lahitte er tappet ved fadstyrke på 47,5% alkohol. Denne Bas-Armagnac har tilbragt hele 30 år på egetræsfade.

999,00 DKK

Her får du en minimum 8 år gammel armagnac i serien af Darroze Bas-Armagnacs’ Grands Assemblages. Det er et blend med en relativt begrænset egetræspåvirkning, men med en fremherskende frugtig karakter. Den er båret af en smag af svesker, kandiseret appelsin, kvæde og fersken. Det er en klassisk armagnac som både er kraftig på smag, men også blød og imødekommende.

349,00 DKK

Her får du en minimum 12 år gammel armagnac i serien af Darroze Bas-Armagnacs’ Grands Assemblages. Der sker noget med en armagnac efter 10 års fadlagring. Den ændrer sig drastisk og begynder at påtage sig en smag af ”alder”. Inden 10 årsalderen er smagen båret af frugt, men efter de 10 år i en egetræstønde sker der noget nyt. Det frugtige præg ledsages nu af bløde krydderier som lakrids og kanel. Den er heftig i starten, men finder snart ro i glasset, når den får lov at trække vejret.

499,00 DKK

Her får du en minimum 20 år gammel armagnac i serien af Darroze Bas-Armagnacs’ Grands Assemblages. Ligesom et 20 år gammelt menneske, er en 20 år gammel armagnac i sit livs bedste alder. Den er fuld af energi og besidder en flot krop. Smagen af en kontrolleret alkohol, balancerede tanniner og modne aromaer, er hvad mange armagnac-entusiaster leder efter. Denne 20 år gamle spiritus er et studie i hvad man kan opnå ved fadlagring.

699,00 DKK

Bas Armagnac er blød og rund med noter af tørret frugt, vanilje og blommer. Perfekt til at afslutte en middag eller til brug i cocktails. Primært fremstillet på Ugni Blanc og Folle Blanche. Lagret mellem 6-12 år på egetræsfade fra Gascogne.

349,00 DKK

Bas Armagnac er blød og rund med noter af tørret frugt, vanilje og blommer. Perfekt til at afslutte en middag eller til brug i ocktails. Vinifikation Primært fremstillet på Ugni Blanc og Folle Blanche. Lagret mellem 6-12 år på egetræsfade fra Gascogne.

275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Château de Laubade bruger klassiske rødvinsdruer som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og lidt lokal Tannat. Den friskpressede juice fra druerne tilsættes 1/3 del Armagnac, der har en fadstyrke omkring 68 %, hvilket både stopper gæringen og virker som konserveringsmiddel. Så enkelt er denne Floc De Gascogne faktisk lavet, helt uden E-numre.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

MOLBO BITTER er fremstillet efter opskrifter fra 1700-tallet, som beboerne på Mols, -de berømte Molboer- fik serveret, når de kom til Ebeltoft. Vi ved fra Holbergs ”Jeppe på Bjerget, at det var skomagerne som stod for udskænkningen dengang. I Ebeltoft holdt skomageren til i huset, som i dag er Nørrebakke 10. I 2001 blev huset købt af en nordmand og under renoveringsarbejderne fandt han de gamle opskrifter på bl.a. bitter. Efter 3 års udvikling kom Molbo Bitter på markedet i 2004. Det er en helt speciel bitter, som er fremragende og meget velsmagende. Den har en særlig smag af urter og krydderier. Hertil en mild sødme og en frisk smag af citrus.

 

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Angostura Dr. Siegert 44,7 % 3/16 ltr. Velegnet til brug i Saucer og Blody Merry
149,00 DKK

Alexandro, Brandy de Jerez Solera Reserva er en lidt sødere brandy, som ofte er typisk for brandy fra Jerez. Den har en fyldig smag af rosiner, tørret frugt og krydderier. En brandy for alle som synes om mørk rom. Alexandro Brandy passer udmærket efter et lidt større måltid eller blot for at sidde og nyde et glas.

269,00 DKK

Vecchia Romagna Brandy har en medium gylden rav farve. Der er smag af moden banan og pære aroma med vanille og karamel noter. Den har en medium krop med en varm, krydret finish.

189,00 DKK

Drouin Selection, Calvados Pays d`Auge har lagret på fade i to år og smager meget af de pærer og æbler, der er blevet brugt. Perfekt som long drink, som aperitif eller til cocktails og gourmetretter.

249,00 DKK

Drouin Selection, Calvados Pays d`Auge har lagret på fade i to år og smager meget af de pærer og æbler, der er blevet brugt. Perfekt som long drink, som aperitif eller til cocktails og gourmetretter.

375,00 DKK

GULD-medalje i 2005 ved "International Spirits Challenge" i London. Sølv ved "Brussels Spirits Awards 2005, og GULD ved "International Wine & Spirit Competition". Måske den bedste cognac Maxime Trijol producerer?

15.000,00 DKK 19.995,00 DKK (spar 4.995,00 DKK)

Bedste XO, og hædret med Imbibe´s Cognac Award!
Og endnu engang har Maxime Trijol XO Grande Champagne slået alt og alle i en blindsmagning. Ingen over, ingen på højde, men mange under....

899,00 DKK 1.050,00 DKK (spar 151,00 DKK)

Denne fantastiske cognac er tappet i forbindelse med Maxime Trijols 150 års jubilæum, der blev fejret i sommeren 2009. Det er en meget gammel Grande Champagne cognac, hvoraf der kun er produceret 3.000 flasker alle á 35 cl. Dette unikke produkt er blevet til ved en nænsom sammensætning af nogle af de ældste cognacer, som Maxime Trijol overhovedet har på lager. Cognac, der har ligget på fad i omkring 40 år, og hvor enkelte er destilleret for mere end 80 år siden. Gavekartonen til denne flaske illustreret det allerførste destilleringsudstyr, der blev opstillet på ejendommen, og som stadigvæk kan iagttages og beundres, når man besøger destilleriet.

 

895,00 DKK

Maxime Trijol V.S.O.P. i Grand Classic serien, er en kombination af middelaldrene og gamle cognacer, der alle er destilleret og lagret i Maxime Trijols kældre. Det er en cognac, hvor fadlagringen på franske egefade har sat sine tydelige spor. Næsen er ret imponerende med toner af lyse frugter og vanilje. Tanninerne er bløde og runde og smagen er fyldig og vedhængende. En meget harmonisk oplevelse.

1 flske indholder 70 Cl. 40 % i gave æske

475,00 DKK
  Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Ma ...mere
499,00 DKK

Leveres i flot træ gave æske. Daniel Boujus generelle kendetegn er en mørk, finesserig og karakterfast smag, der i VSOP-kvaliteten er rund og fyldig med udviklede tanniner og en lang eftersmag med frugtrige, krydrede nuancer. Forskellen i de forskellige cognacer ligger i lagringen, der er mellem 5 og 80 år, afhængigt af den enkelte produkttype.

550,00 DKK

Maxime Trijol Cognac XO Christmas er en helt igennem gammel og moden cognac, der er sammensat af gamle destillater fra druer dyrket i kun de bedste områder af cognacregionen. En meget fyldig cognacoplevelse. I næsen fornemmes en flot aroma af mørke tørrede frugter. Et typisk tegn på en gammel cognac. Smagen er rund og blød og meget vedholdende i eftersmagen. Slik for voksne.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Kompleks, kraftfuld karakter med delikate og meget elegante nuancer af primært vanille og krydderier.

400,00 DKK

Duften af fadlagring blander sig smukt med blomsterrige nuancer. Meget velafrundet og absolut ikke agressiv i hverken duft eller smag.

325,00 DKK

Den specielle "rancio" aroma er karakteristisk for en meget gammel cognac, og den rammer næsen i Thorins XO, så snart man kommer tæt på glasset. Aromaindtrykkene vælter op af glasset. Tørrede frugter, nødder, mandler, vanilje og en snert af safran. Smagen er ekstremt veludviklet og med masser af "kød på kroppen". Eftersmagen er blød og elegant. Det er simpelthen en helt fantastisk cognacoplevelse.

799,00 DKK 849,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Blød og lækker med en meget indbydende aroma, hvor man bliver helt "lækkertørstig" ved blot at stikke næsen i glasset. Smagen har toner af vanilje, som stammer fra de første 12 måneders lagring på helt nye franske Limousin fade. Det er en meget eksklusiv VSOP, som giver de fleste andre VSOP-cognacer baghjul. Alderen gør en væsentlig forskel her. Den har bidraget til en harmonisk cognac med charme og finesse.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Med de første 12 måneders lagring på helt nye fade får denne skønne cognac en flot vaniljeagtig karakter i duften, som er meget indbydende og lækker. I næsen fornemmes ingen "sprittede" karaktertræk. Smagen er blød og med en vedholdende afrundet eftersmag. En robust cognac med kant og karakter. Smagen vækker minder om krydderier og blomster.

279,00 DKK 299,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Pisco er en drue-baseret spiritus som har en 450 årig historie bag sig. Næse: Let frugtsødme, lime, ikke så tungt krydderi som i Macchu - mere rafineret Smag: Olieret start, lime, krydderier grønne druer, nødder. Eftersmag: Sød syrlig med noter af nødder, lette krydderier - behagelig. Lidt af en overraskelse - kan drikkes ren?

199,00 DKK

Monin Jordbær Sirup til mixning af drinks.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hyldeblomst Sirup til mix i drinks

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Monin Sirup Mango 70 cl.

Sød sirup på mango frugter til mixning af drinks

95,00 DKK

Monin Blå Curacao 70 cl.

69,00 DKK

Creme de Mure, Brombær 70 cl. 15 % Vedrenne

Franske Vedrennes prisvindende brombærlikør er en intens oplevelse, fuld af af smagfulde brombær. Farven er dyb, mørk og aromatisk, smagen autentisk, frugtig og elegant og giver mindelser om skovture og vilde brombær langs stierne. Det hele rundes af med let træagtige noter, som løfter likøren til et endnu højere niveau. Creme de Mure er absolut værd at drikke bare over lidt knust is, men skal det være en tand ekstra festligt, så prøv den med lidt bourbon og ananasjuice. Guldmedaljevinder ved Meininger International Spirit Awards. Sølvmedaljevinder ved Concours General Agricole 2017 i Paris.
165,00 DKK

Sourz Apple 15 % 70 cl.

120,00 DKK
 
 
Monin Sweet & Sour Concentrate 70 cl.
65,00 DKK

Rose's Blue Curaçao bliver anvendt over hele verden til at tilføre en speciel smag til cocktails og klassiske drinks. Tilsæt en "sjat" og opdag den unikke forskel. 

45,00 DKK

Gosling´s Ginger Beer er en soda, som er specielt velegnet til cocktails. Den bruges bl.a. i opskriften til en Dark and Stormy, hvor man blot mixer Goslings Black Seal rom med Goslings Ginger Beer og pynter med limefrugt. 5 ds. á 330ml. 90,- inkl. pant

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

20,00 DKK
Køb 5 eller flere til 18,00 DKK pr stk. spar i alt 2,00 DKK pr stk.

Ved at blande fabelagtige botaniske olier med kildevand og den højeste kvalitet kinin fra feber træet, har det engelske selskab "Fever-Tree" skabt en lækker, naturlig tonic med en enestående ren og forfriskende smag og aroma. Den var Vinder af San Sebastian Gourmet Awards, 2006. Farven er ren og krystalklar. Aromaen er ren og frisk med citrus og aromatiske hints. Smagen er meget blød med citrus og frugt noter med en afbalanceret bitterhed med en naturlig smag af kinin (smagsstof, der anvendes i tonicvand). Eftersmagen er ren men uden de sædvanlige bitre fornemmelser i munden, som mange andre tonic vand har. Ifølge traditionen fik den bitre smag i kinindrik mod malaria de engelske kolonialister til at blande den med gin, hvorved den kendte cocktail gin og tonic kom til verden. En kasse indeholder 24 flasker - 200 ml. Pris er incl. pant

17,00 DKK

Fentimans Rose Lemonade er lavet med saft fra rigtig citroner og ren Rose Otto Olie fra den verdensberømte Rose Valley i Kazanlak, Bulgarien. Her får du en limonade med smuk og forfriskende smag og aroma.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

25,00 DKK
Køb 4 eller flere til 22,50 DKK pr stk. spar i alt 2,50 DKK pr stk.

En af de bedste tonic på markedet er 1724 Tonic, som har sin oprindelse i Andesbjergene, Sydamerika, men er fremstillet i Spanien. Den kinin som bruges til 1724 Tonic er plukket fra en Inka trail i Andesbjergene i Peru i præcis 1724 højde. Den rigtige strejf af elegance kombineret med den perfekte balance mellem sød citrus smag og den milde bitterhed af kinin giver det en balanceret personlighed og gør det til en unik tonic oplevelse.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 20 %

25,00 DKK
Køb 5 eller flere til 20,00 DKK pr stk. spar i alt 5,00 DKK pr stk.

Isle of Møn Lemonade er en tør og frisk sodavand som leder tankerne hen på friskpressede citroner - en dejlig frisk og brusende lemonade. Kan anbefales som mixer i drinks med gin, sloe gin eller whiskey. 200 ml. Økologisk.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 20 %

25,00 DKK
Køb 5 eller flere til 20,00 DKK pr stk. spar i alt 5,00 DKK pr stk.

Isle of Møn Tonic er en “old school’ Tonic. Den er fremstillet med ægte kinin - ekstrakt af Kinatræets bark. En tør tonic med en afbalanceret bitterhed, mild citrus og let sødme, som lader en kvalitetsgin komme til sin ret. Kan anbefales som mixer i drinks med gin og sloe gin. 200 ml. Økologisk.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 20 %

25,00 DKK
Køb 5 eller flere til 20,00 DKK pr stk. spar i alt 5,00 DKK pr stk.

GULDMEDALJE ved det engelske World Gin Awards i kategorien "Contempoprary Style" samt Guldmedalje i kategorien "Worlds Best Classic Gin". Elegant dansk gin med noter af havtorn. Ginscape London Dry Gin er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk, hvor en let og harmonisk balance mellem sprøde enebær, koriander, citron, orange og andre udvalgte ingrediencer, understøtter den økologiske havtorn, og efterlader et elegant og distingveret udtryk der hæver en gin & tonic eller cocktail til et nyt og inspirerende niveau. 

De smukke orange og aromatiske havtornebær kan findes langs hele den danske kyst; fra de sandfyldte strande i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Det er lykkedes os at afspejle dette smukke, åbne, lyse og bølgende landskab gennem omhyggelig og forsigtig udvælgelse, plukning og håndtering af modne havtornebær og selekterede ginbotanicals. Den specielle destillationsproces vi anvender efterlader bløde og inciterende nuancer i duft, smag og finish. 

Ginscape London Dry Gin er en nydelse i passion og stil.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Dette er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Bathtub Gin produceres med den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, coriander, kanel, nelliker og kardemomme. Det giver en meget floral og let blomsteragtig gin, som er god til både gin & tonic samt i cocktails.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Tjek videoen her.

https://www.facebook.com/sixdogsdistillery/videos/215733059219500/

 

The infusion of Blue Pea gives the Gin its striking blue colour. The alchemy of this unusual botanical is further revealed when the Gin is mixed with a good tonic, changing the colour to light pink. Six Dogs Blue is the most royal of Gins. A party Gin. A touch of magic. 

 

 

495,00 DKK
Tanqueray blev første gang fremstillet af Charles Tanqueray i 1830. Tanqueray er i Hall of Fame, da den er kåret til bedste hvide spiritus tre år i træk.
 
299,00 DKK

I Aronia Dry Gin fremstår enebærret let og sprødt, fint komplementeret af de frugtige bær. Ved destillering får Aroniabærrene en frisk og forsigtig frugtsødme. Citrusnoterne er intense og friske, men ikke bitre. Ginens klassiske botanicals; kvanrod, kassiabark, lakridsrod og kardemomme fungerer på elegant vis i baggrunden og understreger dybde og længde i ginnen. AroniaDry Gin er destilleret Måløv i mikro batches på max 56 liter og de fleste botanicals vacuum destilleres bare 12 liter ad gangen for at opnå et sprudlende frisk resultat. En kompromisløs premium gin på 43%.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

HERBIE VIRGIN er verdens første alkoholfrie gin. Destilleret med en række botaniske urter, som giver din alkoholfrie “G&T” både smag og duft.

HERBIE VIRGIN er produceret hos i Nordjylland hvor urter og vand bliver destilleret på små kobberkedler. Ved destilleringsprocessen trækkes smagen optimalt ud af de nøje udvalgte krydderier og resultatet bliver en ny type produkt, der er helt uden alkohol.

199,00 DKK

HERBIE GIN PINK er destilleret med enebær og hindbær og smager helt fantastisk sød og lækker. Alkoholstyrken er justeret til 37,5 % vol, så den kan drikkes rent i et glas eller mixes med en god klassisk tonic og garneres med friske hindbær fra haven.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

HERBIE GIN er en ny dansk hånddestilleret London Dry Gin. Den er destilleret med ti udvalgte botanicals som enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsinskal og danske æbler, hvilket tilsammen giver HERBIE GIN en smag på højt gastronomisk niveau. Mix med din yndlingstonic eller drik den alene som supplement til en sofistikeret snack. HERBIE GIN fremstilles i Nordjylland hvor botanicals, spiritus af højeste kvalitet og vand destilleres til en meget ren gin. Vandet kommer fra destilleriets egen boring, der i 30 meters dybde rammer det danske istidslandskab, hvilket leverer særdeles velsmagende vand. Byd velkommen til en ny dansk gin i verdensklasse.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler