Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Greve Vinkompagni har et stort udvalg i spiritus med ekstra fokus på gin, rom og whisky. 

Gin hitter stort for øjeblikket,  og hver især er de forskellige i smag og ingredienser. Det brede udvalg er med til at udvikle måderne hvorpå gin anvendes i nye kreative sammensætninger. Greve Vinkompagni har gin til enhver smag og enhver pris. Vi har billig gin som Bombay Sapphire og Beefeater London Dry Gin, og lækre luksus gin som eksempelvis Monkey 47 Gin, Silent Pool og Bluecoat, flotte og velsmagende gin som Geranium Gin, Gin Mare og Hendricks Gin. 

Rom er en stor kategori indenfor spiritus, og rom fås i mange forskellige varianter. Vi har alt fra den populære Diplomatico rom, A.H. Riise rom, Ron Esclavo, Ron Centenario og mange flere. 

Whisky fås i mange forskellige typer, og i et utal af smagsvariationer. Hos Greve Vinkompagni har vi især fokus på whisky fra GlenDronach og The Arran.

Sorter resultater:

Kom og smag 8 fantastiske whiskyer 

Der vil i pausen blive serveret en dejlig sandwich. 

Der vil på aftenen være ekstra ordinært gode priser 

Vi får besøg af  Whisky Importør og Whiskybogs forfatter Lars Gregersen

Lars vil præsentere nogle fantastiske whiskyer, fra GlenDronach, Isle of Arran og GlenAllachie

Lars vil også Præsentere sin fantastiske whisky bog, der selvfølgelig vil blive signeret ved køb. kr. 299,-

Smage Program:

Glen Allachie 10 Yrs. Cask Strenght

Glen Allachie 18 Yrs. 

Arran Amarone Cask 

Arran 10 Yrs. James Mac Taggart 54,2 % 

Arran Privat Cask 10 Yrs. 57,7 % Cask Strength

Arran 1997 21 yrs. Old Malt Cask 50 % 

Glen Dronach 2007 ( JuleMalt 2018 ) Px Cask

GlenDronach Sherry Butt 24 yrs. Cask #394 Cask Strength

Ændringer i programmet kan forekomme, da enkelte whiskyer er i meget begrænset antal.

 
 

 

349,00 DKK 400,00 DKK (spar 51,00 DKK)

Bas Armagnac Intemporel er en af de mere udfordrende armagnac'er med smagsnoter som tørret frugt, peber og let røg med en meget lang eftersmag. Lækker afterdinner drink eller sammen med mad med æbler eller pærer.

499,00 DKK

Bas Armagnac er blød og rund med noter af tørret frugt, vanilje og blommer. Perfekt til at afslutte en middag eller til brug i cocktails. Primært fremstillet på Ugni Blanc og Folle Blanche. Lagret mellem 6-12 år på egetræsfade fra Gascogne.

349,00 DKK

Bas Armagnac er blød og rund med noter af tørret frugt, vanilje og blommer. Perfekt til at afslutte en middag eller til brug i ocktails. Vinifikation Primært fremstillet på Ugni Blanc og Folle Blanche. Lagret mellem 6-12 år på egetræsfade fra Gascogne.

275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Château de Laubade bruger klassiske rødvinsdruer som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og lidt lokal Tannat. Den friskpressede juice fra druerne tilsættes 1/3 del Armagnac, der har en fadstyrke omkring 68 %, hvilket både stopper gæringen og virker som konserveringsmiddel. Så enkelt er denne Floc De Gascogne faktisk lavet, helt uden E-numre.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

MOLBO BITTER er fremstillet efter opskrifter fra 1700-tallet, som beboerne på Mols, -de berømte Molboer- fik serveret, når de kom til Ebeltoft. Vi ved fra Holbergs ”Jeppe på Bjerget, at det var skomagerne som stod for udskænkningen dengang. I Ebeltoft holdt skomageren til i huset, som i dag er Nørrebakke 10. I 2001 blev huset købt af en nordmand og under renoveringsarbejderne fandt han de gamle opskrifter på bl.a. bitter. Efter 3 års udvikling kom Molbo Bitter på markedet i 2004. Det er en helt speciel bitter, som er fremragende og meget velsmagende. Den har en særlig smag af urter og krydderier. Hertil en mild sødme og en frisk smag af citrus.

 

149,00 DKK

Ingen anden Spiritus har en så vild og eksotisk historie som Absinthe. Indtil Absinthen blev forbudt I 1915, blev den brugt som inspirationskilde for genier som Van Gogh og Toulouse Lautrec. Navnet Absinth kommer fra planten Artemisia Absinthium som er en af ingridienserne i Absinth. Måden Absinth drikkes på er også omgærdet med mange ritualer, den kendteste måde er nok, hvor Absinth hældes over sukker, der ligger på en speciel Absinthske. Væsken løber ned i glasset og sukkeret absorberer den let bitre smag fra Absinthen og frigør smage.

160,00 DKK

Det var i 1815 at Ausano Ramazzotti i Milono skabte Italiens første bitre likør på en omhyggelig blanding af 33 urter og rødder fra hele verden. Senere begyndte han at sælge sit bitter fra en kaffesalon overfor La Scala operaen, og denne nye drik blev hurtigt særdeles populær i det bedre borgerskab.

179,00 DKK
Angostura Dr. Siegert 44,7 %, er velegnet til brug i Saucer og Blody Merry
149,00 DKK

Alexandro, Brandy de Jerez Solera Reserva er en lidt sødere brandy, som ofte er typisk for brandy fra Jerez. Den har en fyldig smag af rosiner, tørret frugt og krydderier. En brandy for alle som synes om mørk rom. Alexandro Brandy passer udmærket efter et lidt større måltid eller blot for at sidde og nyde et glas.

269,00 DKK

Vecchia Romagna Brandy har en medium gylden rav farve. Der er smag af moden banan og pære aroma med vanille og karamel noter. Den har en medium krop med en varm, krydret finish.

189,00 DKK

Drouin Selection, Calvados Pays d`Auge har lagret på fade i to år og smager meget af de pærer og æbler, der er blevet brugt. Perfekt som long drink, som aperitif eller til cocktails og gourmetretter.

395,00 DKK

Mild og blød i smagen. Macanudo er i dag en af de mest kendte og mest populære cigarer. Type : Robusto Længde : 140 mm Ring : 50 (20 mm) Smag : **

115,00 DKK

Mild og blød i smagen. Produceret i Den Dominikanske Republik. Type : Robusto Længde : 127 mm Ring : 50 (20mm) Smag : *** Leveres i Tubos

100,00 DKK

Camacho Connecticut cigarer indeholder en blanding af honduranske og dominikanske tobakker, et omblad fra Honduras og et silkeagtig ecuadoriansk Connecticut dæksblad. Cigaren er mildt krydret, men har en fremragende balance og den velkendte Camacho facon. Camacho Connecticut er et vidunderligt alternativ, når du ønsker fuld smag uden al styrken.

89,00 DKK

Høj kvalitet, kombineret med konkurrencedygtige priser, har givet Don Tomás sit ry som et af verdens bedste brands indenfor premium cigarer. De elegante cigarer fra Don Tomás er blevet fremstillet i hånden efter gamle traditioner i Danli, Honduras, siden 1970. I Don Tomás cigarer vil du opleve en let krydret duft og en fyldig, behagelig smag med den karakteristiske honduranske eftersmag af peber. Don Tomás cigarer er altid perfekt rullede og brænder jævnt. Don Tomás Clásico Corona Grande Cigar kan købes stykvis eller i æske med 3 styk til rabatpris.

72,00 DKK

Private Stock Medium filler er en god håndrullet cigar. Rullet i Den Dominikanske Republik med tobak fra Ecuador. En god cigar, der sagtens kan ryges af alle. Smag : ** Leveres i Tubos

49,50 DKK

GULD-medalje i 2005 ved "International Spirits Challenge" i London. Sølv ved "Brussels Spirits Awards 2005, og GULD ved "International Wine & Spirit Competition". Måske den bedste cognac Maxime Trijol producerer?

15.000,00 DKK 19.995,00 DKK (spar 4.995,00 DKK)

GULD-medalje i 2005 ved "International Spirits Challenge" i London. Sølv ved "Brussels Spirits Awards 2005, og GULD ved "International Wine & Spirit Competition". Måske den bedste cognac Maxime Trijol producerer?

1.250,00 DKK 1.450,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Bedste XO, og hædret med Imbibe´s Cognac Award!
Og endnu engang har Maxime Trijol XO Grande Champagne slået alt og alle i en blindsmagning. Ingen over, ingen på højde, men mange under....

899,00 DKK 1.050,00 DKK (spar 151,00 DKK)

Maxime Trijol V.S.O.P. i Grand Classic serien, er en kombination af middelaldrene og gamle cognacer, der alle er destilleret og lagret i Maxime Trijols kældre. Det er en cognac, hvor fadlagringen på franske egefade har sat sine tydelige spor. Næsen er ret imponerende med toner af lyse frugter og vanilje. Tanninerne er bløde og runde og smagen er fyldig og vedhængende. En meget harmonisk oplevelse.

475,00 DKK
  Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Ma ...mere
499,00 DKK

Leveres i flot træ gave æske. Daniel Boujus generelle kendetegn er en mørk, finesserig og karakterfast smag, der i VSOP-kvaliteten er rund og fyldig med udviklede tanniner og en lang eftersmag med frugtrige, krydrede nuancer. Forskellen i de forskellige cognacer ligger i lagringen, der er mellem 5 og 80 år, afhængigt af den enkelte produkttype.

550,00 DKK

En helt igennem gammel og moden cognac, der er sammensat af gamle destillater fra druer dyrket i kun de bedste områder af cognacregionen. En meget fyldig cognacoplevelse. I næsen fornemmes en flot aroma af mørke tørrede frugter. Et typisk tegn på en gammel cognac. Smagen er rund og blød og meget vedholdende i eftersmagen. Slik for voksne.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Kompleks, kraftfuld karakter med delikate og meget elegante nuancer af primært vanille og krydderier.

400,00 DKK

Duften af fadlagring blander sig smukt med blomsterrige nuancer. Meget velafrundet og absolut ikke agressiv i hverken duft eller smag.

325,00 DKK

Den specielle "rancio" aroma er karakteristisk for en meget gammel cognac, og den rammer næsen i Thorins XO, så snart man kommer tæt på glasset. Aromaindtrykkene vælter op af glasset. Tørrede frugter, nødder, mandler, vanilje og en snert af safran. Smagen er ekstremt veludviklet og med masser af "kød på kroppen". Eftersmagen er blød og elegant. Det er simpelthen en helt fantastisk cognacoplevelse.

799,00 DKK 849,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Blød og lækker med en meget indbydende aroma, hvor man bliver helt "lækkertørstig" ved blot at stikke næsen i glasset. Smagen har toner af vanilje, som stammer fra de første 12 måneders lagring på helt nye franske Limousin fade. Det er en meget eksklusiv VSOP, som giver de fleste andre VSOP-cognacer baghjul. Alderen gør en væsentlig forskel her. Den har bidraget til en harmonisk cognac med charme og finesse.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Med de første 12 måneders lagring på helt nye fade får denne skønne cognac en flot vaniljeagtig karakter i duften, som er meget indbydende og lækker. I næsen fornemmes ingen "sprittede" karaktertræk. Smagen er blød og med en vedholdende afrundet eftersmag. En robust cognac med kant og karakter. Smagen vækker minder om krydderier og blomster.

279,00 DKK 299,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Pisco er en drue-baseret spiritus som har en 450 årig historie bag sig. Næse: Let frugtsødme, lime, ikke så tungt krydderi som i Macchu - mere rafineret Smag: Olieret start, lime, krydderier grønne druer, nødder. Eftersmag: Sød syrlig med noter af nødder, lette krydderier - behagelig. Lidt af en overraskelse - kan drikkes ren?

199,00 DKK

Monin Jordbær Sirup til mixning af drinks.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hyldeblomst Sirup til mix i drinks

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Monin Blå Curacao 70 cl.

69,00 DKK

Gosling´s Ginger Beer er en soda, som er specielt velegnet til cocktails. Den bruges bl.a. i opskriften til en Dark and Stormy, hvor man blot mixer Goslings Black Seal rom med Goslings Ginger Beer og pynter med limefrugt. 5 ds. á 330ml. 90,- inkl. pant

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

20,00 DKK
Køb 5 eller flere til 18,00 DKK pr stk. spar i alt 2,00 DKK pr stk.

Fentimans Tonic er sammen med Geranium Gin kåret til verdens Bedste Gin & Tonic. Her får du en smagsbombe uden sidestykke. Kraftig og frisk smag af citrus, en tydelig bitter kinin (især i eftersmagen), samt en behagelig og let sødme. Fentimans tonic er verdens første botanisk bryggede tonicvand og er lavet på et mixtur af urtethe og citrongræsekstrakt.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 9 %

22,00 DKK
Køb 4 eller flere til 20,00 DKK pr stk. spar i alt 2,00 DKK pr stk.

Fentimans Rose Lemonade er lavet med saft fra rigtig citroner og ren Rose Otto Olie fra den verdensberømte Rose Valley i Kazanlak, Bulgarien. Her får du en limonade med smuk og forfriskende smag og aroma.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

25,00 DKK
Køb 4 eller flere til 22,50 DKK pr stk. spar i alt 2,50 DKK pr stk.

En af de bedste tonic på markedet er 1724 Tonic, som har sin oprindelse i Andesbjergene, Sydamerika, men er fremstillet i Spanien. Den kinin som bruges til 1724 Tonic er plukket fra en Inka trail i Andesbjergene i Peru i præcis 1724 højde. Den rigtige strejf af elegance kombineret med den perfekte balance mellem sød citrus smag og den milde bitterhed af kinin giver det en balanceret personlighed og gør det til en unik tonic oplevelse.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 20 %

25,00 DKK
Køb 5 eller flere til 20,00 DKK pr stk. spar i alt 5,00 DKK pr stk.

GULDMEDALJE ved det engelske World Gin Awards i kategorien "Contempoprary Style" samt Guldmedalje i kategorien "Worlds Best Classic Gin". Elegant dansk gin med noter af havtorn. Ginscape London Dry Gin er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk, hvor en let og harmonisk balance mellem sprøde enebær, koriander, citron, orange og andre udvalgte ingrediencer, understøtter den økologiske havtorn, og efterlader et elegant og distingveret udtryk der hæver en gin & tonic eller cocktail til et nyt og inspirerende niveau. 

De smukke orange og aromatiske havtornebær kan findes langs hele den danske kyst; fra de sandfyldte strande i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Det er lykkedes os at afspejle dette smukke, åbne, lyse og bølgende landskab gennem omhyggelig og forsigtig udvælgelse, plukning og håndtering af modne havtornebær og selekterede ginbotanicals. Den specielle destillationsproces vi anvender efterlader bløde og inciterende nuancer i duft, smag og finish. 

Ginscape London Dry Gin er en nydelse i passion og stil.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Dette er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Bathtub Gin produceres med den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, coriander, kanel, nelliker og kardemomme. Det giver en meget floral og let blomsteragtig gin, som er god til både gin & tonic samt i cocktails.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Tjek videoen her.

https://www.facebook.com/sixdogsdistillery/videos/215733059219500/

 

The infusion of Blue Pea gives the Gin its striking blue colour. The alchemy of this unusual botanical is further revealed when the Gin is mixed with a good tonic, changing the colour to light pink. Six Dogs Blue is the most royal of Gins. A party Gin. A touch of magic. A classic dry Gin with experiences of freshly cut lucerne over handpicked and morning-harvested Rose Pelargonium. Think of that well known shaken-not-stirred cocktail and let your imagination run riot. Not for the timid, Blue is a Gin to inspire the novel you never got around to writing, to bring out a little of the sinner and the artist in you and to raise in a toast at the end of a hard-fought battle.

43 % alkohol.

 

495,00 DKK

Den fineste Sloe Gin fra Ableforths, der benyttes kun de bedste råvarer, herunder Enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet, en Sloe Gin, der er pakket med karakter. Server med tonic vand.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorgin (det baskiske ord for heks) er den første spiritus, der sælges af de kendte vinmagere Sabine Jaren og François Lurton. De er kendte for at producere vin og ejer vinmarker i flere lande, herunder også familiens ejendom Château Bonnet i Entre-Deux-Mers i Bordeaux, Frankrig. Sorgin er tænkt som et naturligt bindeled imellem vin og spiritus eftersom den er gæret og destilleret på Sauvignon Blanc-druen.

Druedestillatet, som Sorgin er baseret på, infunderes med bl.a. enebær, grapefrugt og citron, hvilket giver en kompleks gin, der fremhæver smagen af enebær og Sauvignon Blanc, med underliggende nuancer af frugt og urter. Den lange, smukke og elegante eftersmag har hints af blomster i perfekt harmoni med enebærsmagen.

Sorgin klassificeres som en klassisk London Dry Gin, og indeholder 43 % alkohol. Den kommer i en elegant og smukt dekoreret flaske, og smag og design går op i en højere enhed.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Bluecoat American Dry Gin er destilleret i en traditionel kobber pot still og er opkaldt efter de uniformer båret af militsen i den amerikanske revolution. Den botaniske opskrift hemmeligholdes dog. Stilen er en klassisk tør gin med masser af citrus karakterer. 

70 cl. - 47 % Alkohol.

439,00 DKK 499,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Blød og krydret Gin, lagret 100 dage på Amerikanske Bourbon egetræs fade. 97 % Proof

70 cl. - 47 % Alkohol.

489,00 DKK 525,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Det første produkt fra The London Distillery Company, der blev grundlagt med det formål at blive hovedstadens første whisky destilleri i over 100 år. Det er opkaldt efter Ralph Dodd, en iværksætter i det tidlige 19. århundrede, som grundlagde en tilsvarende navngivne men ulyksalige destilleri, og blev første gang produceret i begyndelsen af 2013 med en blanding af pot og vakuumdestilleret spiritus.

399,00 DKK

En gin med en fantastisk historie. Det er en helt ny gin på det danske marked. Alle urter der er brugt i denne gin, kommer fra KEW Gardens, den Botaniske have i London. Den er helt igennem ØKOLOGISK. Der har aldrig været brugt sprøjte midler i denne have. Haven har været på UNESCO World Heritage Site siden 2003.

375,00 DKK 399,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Denne frugt-gin er en fantastisk naturlig sødmefuld hindbær-gin, lavet af lokale hindbær. Drikkes eksempelvis med isterninger som en særdeles frisk og lækker sommeraperitif. Med sine 21,5 procent alkohol præsenterer smagen sig god og kan nydes af hvem som helst. Den passer perfekt til en forfriskende dessert efter middagen.

299,00 DKK

Denne gin rabarberlikør er produceret på gammeldags manér, ved simpelthen at lægge frisk, hakkede rabarber i lage i klassisk London Dry Gin. Til sidst i processen tilsættes sukker for at balancere sødme og syre, hvilket gør at likøren let kan nydes rent – det er intet mindre end ”sommer på flaske”. Denne rabarberlikør kan som sagt nydes rent, gerne afkølet eller over is. Med sine 21,5 % alkohol kan likøren ligeledes mixes med bobler eller tonicvand. Yderst forfriskende.

299,00 DKK

Sloe Gin er en af de mest traditionelle engelsk drikke der findes. The Blacktornes er en blommeplante som kun vokser i det fri, hvis bær er kendt som Sloes eller på dansk slåen. Slåen er en meget bitter frugt, men hvis de lægges i en sukkerlage inden brug, trækkes bitterheden ud af de aromatiske bær, hvorefter man tilsætter dem gin. Man kan drikke denne Sloe Gin rent i stedet for eksempelvis en portvin. Man kan ligeledes mixe den med Champagne eller tonic.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler