Cotes du Rhone Village Mas de Boislauzon

119,00 DKK

Her er den ellers meget slidte frase "mini-Chateauneuf' undtagelsesvis helt på sin plads. Og dette er ingen tilfældighed. Her høstes små mængder fra 50 år gamle vinmarker, som stammer fra 26 forskellige parceller, nogle på Chateauneufs nordlige grænse, andre lidt nordligere, men alle med samme fællesnævner, en undergrund af lerholdig kalksten med et groft, stenet toplag. Druesammensætningen i Cotes du Rhone Village Mas de Boislauzon 2011 er 65 % Grenache, 20 % Syrah, 10 % Carignan og 5 % Mourvèdre,

Model/varenr.: 110 7102

* FANTASTISK RHONE VILLAGE - PEBER, KRAFT OG FEDME *

Cotes du Rhone Village Mas de Boislauzon

Her er den ellers meget slidte frase "mini-Chateauneuf' undtagelsesvis helt på sin plads. Og dette er ingen tilfældighed. Her høstes små mængder fra 50 år gamle vinmarker, som stammer fra 26 forskellige parceller, nogle på Chateauneufs nordlige grænse, andre lidt nordligere, men alle med samme fællesnævner, en undergrund af lerholdig kalksten med et groft, stenet toplag.
Druesammensætningen er 65 % Grenache, 20 % Syrah, 10 % Carignan og 5 % Mourvèdre, som efter knap en måneds maceration og gæring lagres et år på fad og tank - fuldstændig som deres Chateuneuf tradition. Duft og smag viser en sund, saftig og tætpakket vin, der har en balanceret blading af rød og mørk frugt med sorte oliven, Provence urter og en lille medicinsk undertone.
Dette er rigtig Rhônevin, der er maskulin og stedtypisk - ikke sød og blød.
Kan man holde fingrene fra vinen nu, vil man i en god kælder kunne henlægge den 6-10 år.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk