Vito Chardonnay Bag in Box 3 ltr.

169,00 DKK

* BT GULD. Kåret til den bedste hvidvin i Bag in Box * Vinen præsenterer sig med en klar strågylden farve, en frisk frugtrig duft, præget af komplekse duft- og smagsnoter af citrus, tropefrugt og en anelse fedme. Smagen er frisk og med let fylde og en renhed, der er usædvanlig god for prisklassen. Mens et bredt udvalg af fiskeretter er et sikkert valg som vinledsager, så prøv også VITO til en cæsar-salat, pizza, stegt kylling eller som tørstslukker.

Model/varenr.: 120 3022

VITO tilhører en ny bølge af bag-in-box vine, hvor det forbrugervenlige format og kvalitet går hånd i hånd, og det til en pris, hvor man stadig kan være med.  

Druerne stammer fra det vestlige Sicilien, nærmere bestemt Belice-dalen, hvor man i 350 meters højde høster eksemplariske Chardonnay-druer.  

Kombinationen af omhyggelig udvælgelse af druer med optimal sukker- og syrebalance og moderne vinifikationsmetoder har i hænderne på erfarne Scipione Giuliani givet en velskabt hvidvin med flot balance og stor drikbarhed.  

Druerne til VITO Chardonnay køles efter høsten ned og gæres ved lav temperatur i rustfri ståltanke. Den lave temperatur holder på vinens blomstrede- og frugtige aromaer, så man opnår god balance i den færdige vin. Dele af vinen gennemgår herefter lagring på eg, hvilket tilføjer afrundet fylde.  

Vinen præsenterer sig med en klar strågylden farve, en frisk frugtrig duft, præget af komplekse duft- og smagsnoter af citrus, tropefrugt og en anelse fedme. Smagen er frisk og med let fylde og en renhed, der er usædvanlig god for prisklassen.  Mens et bredt udvalg af fiskeretter er et sikkert valg som vinledsager, så prøv også VITO til en cæsar-salat, pizza, stegt kylling eller som tørstslukker. 

 

Hvis denne Bag-in-Box opbevares på køl, så placér den øverst i køleskabet, hvor kulden er knap så ekstrem: dette passer vinen bedst, da aromaerne præsenterer sig bedst ved en serveringstemperatur på 8-11°. Efter åbning holder vinen sig frisk i ca. 4-6 uger.

En kolli indeholder 4 boxe á 3 ltr. - Bemærk ved fragt - 3 ltr. svarer til 4 flasker vin.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk