Châteauneuf du Pape - Le Plan des Moines A.O.P. Les Charretons Rhône

325,00 DKK

Vinen er produceret af 80 % Grenache, 10 % Mourvèdre og 10 % Cinsault druer, der er dyrket i Châteauneuf-du-Pape området i Rhône dalen i Frankrig. Den er produceret af håndplukkede druer. Ca. 30 % af vinen har været lagret på egetræsfade i 18 måneder, mens de resterende 70 % udelukkende har været lagret på ståltanke. Châteauneuf du Pape - Le Plan des Moines er en utrolig elegant vin med flot rød farve, delikat duft af kirsebær, laurbærblade, paprika og muskatnød, fyldig frugtsmag af friske røde frugter, sort lakrids og kakao og godt tanninindhold.

Châteauneuf du Pape - Le Plan des Moines A.O.P. Les Charretons Rhône.

Manden bag denne vin er den meget anerkendte franske ønolog og winemaker, Claude Serra, der har over 20 års erfaring fra vinbranchen.

Vinen er produceret af 80 % Grenache, 10 % Mourvèdre og 10 % Cinsault druer, der er dyrket i Châteauneuf-du-Pape området i Rhône dalen i Frankrig.

Den er produceret af håndplukkede druer. Ca. 30 % af vinen har været lagret på egetræsfade i 18 måneder, mens de resterende 70 % udelukkende har været lagret på ståltanke.

Det er en utrolig elegant vin med flot rød farve, delikat duft af kirsebær, laurbærblade, paprika og muskatnød, fyldig frugtsmag af friske røde frugter, sort lakrids og kakao, godt tanninindhold samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til and og flæskesteg, rødt kød, okse- og kalvesteg, vildt samt de fleste oste. Den kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et rigtig godt henlægningspotentiale.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk