Manoir Grignon Chardonnay

69,00 DKK

Manoir Grignon er en delvist fadgæret og fadlagret Chardonnay, hvor fedme og fylde holdes i ave af en god, naturlig syre. Her får man noget af Bourgogne vinenes karakter, men til en helt anden og mere "drikkelig" pris.

Resultatet er en frisk og dog fyldig vin med præg af fersken, melon med eksotiske undertoner og en dejlig blomstrene finish, hvor fadlagringen træder ind med en cremet vaniljepræg. Nyd vinen i dens ungdom til mellemkraftige forretter, men den anbefales ligeledes til stegt fjerkræ med salat, eller blot som en hyggevin i godt selskab. Bør serveres ved en temperatur på 11-14 grader.

Manoir Grignon er et konglomerat af franske traditioner og moderne vinifikationsmetoder med inspiration fra de nye, fremadstormende oversøiske vinmagere, der har alt andet end en reaktionær angrebsvinkel til vinfremstilling. En andel af Chardonnay-druerne til denne vin er gæret på nye egefade, mens de resterende druer er gæret på rustfrit ståltanke.

Denne førhen meget stillestående Languedoc-region har vinmæssigt gennemgået en opsigtsvækkende transformation, og kan i dag tilbyde sunde, vellavede vine, der pris/kvalitetsmæssigt bryder lydmuren. I regionens varme, tørre klima stortrives vinstokkene i den fattige jord, og de højtydende druesorter, der gav tunge, ubalancerede alkoholbomber er for manges vedkommende enten blevet revet op eller podet om til mere egnede og velsmagende sorter.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.  13,5 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk