Populær
-16%

Cloudy Bay Pinot Noir

295,00 DKK 350,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Cloudy Bay Pinot Noir 2017 indfanger dine sanser med enorme blomster, herunder violer, Boronia og vild timian. Hindbær lokker sammen med vilde jordbær, mørke kirsebær, tobak og krydderier. I munden er vinen saftig og afbalanceret med toner af nelliker og krydderier. God balance mellem syre og fine tanniner samt en tiltalende længde. Vinen anbefales til røget andebryst, grillede Portabello svampe og dyrekød.

Cloudy Bay Pinot Noir 2017

Topvin fra New Zealand.
Druerne til denne vin blev indkøbt fra nøje udvalgte steder, der ligger i den sydlige Wairau Valley herunder Mustang og Barracks vinmarker. Jordbunden er leret, gruset jord, der giver en god dræning. Denne jordstruktur tillader en forholdsvis ensartet tilgængelighed af vand til vinstokkene gennem sommermånederne, hvilket minimerer vandstress til Pinot Noir vinstokkene. Seks kloner af pinot noir druerne blev hånd høstet med moden smag og moderate sukker niveauer.

Et varmt forår opstået fra en usædvanlig våd vinter, giver de perfekte betingelser for en hurtig vækst i foråret. Varme forhold fortsatte, og blomstring indtraf en uge tidligere end gennemsnittet i slutningen af november. Nedbør i november og december gav mulighed for en høj grad af frugt på træerne og stærk vækst gennem januar. Disse ideelle forhold kan føre til kraftige afgrøder og derfor blev vinmarkerne skånselsløst fortyndet i slutningen af januar for at maksimere druernes kvalitet og forhåndsmodningen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk