Andersen Winery Elmsfeuer Rabarber
* Så er de landet i butikken * De laver "kun" 10.000 flasker, så bestil allerede nu hvis du vil være sikker på nogle flasker * De udsøgte danske rabarber af sorten Elmsfeuer fermenteres på stål med pulpen. Derefter gennemgår vinen traditionel metode som vi kender fra blandt andet Champagne. Vinen lagres på gær i 9 måneder inden degorgering. Vinen er en tør mousserende rabarbervin med frisk afstemt smag af rabarber. Det er en frisk og saftig vin med noter af grøn rabarber, æble, og stram nordisk syreprofil.
* Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019
* Guldmedalje ved International Food Contest 2018
* Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018
1 kasse indeholder 6 flasker. 9 % Alkohol
Greve VinKompagni ApS / Maximum WineVentrupparken 24, 2670 Grevetlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dkhttp://grevevinkompagni.dk |