Andersen Winery Ingrid Æble
Ingrid er fremstillet af sent høstede danske Ingrid Marie æbler. I det danske/nordiske klima har Ingrid Marie æblet optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver æblet en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret vinteren over ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske, for til sidst at lagre i minimum 18 måneder på flaske før degorgering. Ingrid Æble serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif, eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.
* Bronzemedalje ved International Food Contest 2018
1 kasse indeholder 6 flasker. 11 % Alkohol
![]() |
Greve VinKompagni ApS / Maximum WineVentrupparken 24, 2670 Grevetlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dkhttp://grevevinkompagni.dk |