Cremant de Bordeaux Brut, Jean-Baptiste Audy

129,00 DKK

Forfriskende, sprøde og elegante bobler fra Bordeaux. Virkelig en delikatesse fra verdens vigtigste vinområde. De mousserende vine fra Bordeaux er efterhånden næsten gået helt i glemmebogen. Det er da også en af de mindste appellationer i Bordeaux. Ikke desto mindre er Bordeaux´skum værd at stifte bekendtskab med. Denne Crémant fra Jean Baptiste Audy er produceret på 70 % Semillon og 30 % Muscadelle. Vinen produceres på Champagne-metoden med flaskegæring.

Cremant de Bordeaux Brut, Jean-Baptiste Audy.

Forfriskende, sprøde og elegante bobler fra Bordeaux. Virkelig en delikatesse fra verdens vigtigste vinområde.

De mousserende vine fra Bordeaux er efterhånden næsten gået helt i glemmebogen. Det er da også en af de mindste appellationer i Bordeaux. Ikke desto mindre er Bordeaux´skum værd at stifte bekendtskab med.

Denne Crémant fra Jean Baptiste Audy er produceret på 70 % Semillon og 30 % Muscadelle. Vinen produceres på Champagne-metoden med flaskegæring. 
Det er en rigtig behagelig og velsmagende vin med fine noter af limefrugt, akaciehonning. Smagen er vedhængende lang og behagelig.

Serveringtemperaturen bør ikke overstige 7-8 grader. Det er en rigtig festlig vin at servere til fiske- og skaldyrsretter. Kan også med fordel anvendes som en kølig aperitif.

Jean Baptiste Audy er en førende négociant-familie, der har alle familiens aktiviteter placeret på havnekajen i Libourne. Familien er primært koncentreret om højrebreds vinene fra Saint-Émilion og Pomerol, og besidder selv nogle gode ejendomme i disse områder. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk