Cremant de Bordeaux Brut, Jean-Baptiste Audy

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Forfriskende, sprøde og elegante bobler fra Bordeaux. Virkelig en delikatesse fra verdens vigtigste vinområde. De mousserende vine fra Bordeaux er efterhånden næsten gået helt i glemmebogen. Det er da også en af de mindste appellationer i Bordeaux. Ikke desto mindre er Bordeaux´skum værd at stifte bekendtskab med. Denne Crémant fra Jean Baptiste Audy er produceret på 70 % Semillon og 30 % Muscadelle. Vinen produceres på Champagne-metoden med flaskegæring.

Cremant de Bordeaux Brut, Jean-Baptiste Audy.

Forfriskende, sprøde og elegante bobler fra Bordeaux. Virkelig en delikatesse fra verdens vigtigste vinområde.

De mousserende vine fra Bordeaux er efterhånden næsten gået helt i glemmebogen. Det er da også en af de mindste appellationer i Bordeaux. Ikke desto mindre er Bordeaux´skum værd at stifte bekendtskab med.

Denne Crémant fra Jean Baptiste Audy er produceret på 70 % Semillon og 30 % Muscadelle. Vinen produceres på Champagne-metoden med flaskegæring. 
Det er en rigtig behagelig og velsmagende vin med fine noter af limefrugt, akaciehonning. Smagen er vedhængende lang og behagelig.

Serveringtemperaturen bør ikke overstige 7-8 grader. Det er en rigtig festlig vin at servere til fiske- og skaldyrsretter. Kan også med fordel anvendes som en kølig aperitif.

Jean Baptiste Audy er en førende négociant-familie, der har alle familiens aktiviteter placeret på havnekajen i Libourne. Familien er primært koncentreret om højrebreds vinene fra Saint-Émilion og Pomerol, og besidder selv nogle gode ejendomme i disse områder. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk