Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hvordan laves alkoholfrie vine?

Selve vinfremstillingen er helt ens for vine med og uden alkohol. Det er først, når man har den færdige vin, at producenten fjerner alkoholen fra de vine, som de ønsker at sælge som alkoholfrie. Fremstillingen kan ske på flere forskellige måder. 

En af måderne er en såkaldt vakuumdestillation.  Vinen kommer i en kedel med undertryk, hvor man skånsomt og ved stuetemperatur får alkoholen til at fordampe, og på den måde reducere alkoholniveauet i vinen, samtidig med at man langt hen ad vejen bevarer smagen.

Greve Vinkompagni har et stort udvalg i alkoholfrie vine. Alkoholfri rødvin, hvidvin, mousserende vine og cider.

 

Sorter resultater:

Kirsebærrød farve med et svagt lilla skær i kanten. Duften har toner af granatæbler, ribs og vanilje. Smagen er ren og afbalanceret med modne, integrerede tanniner og en diskret syre.

80,00 DKK

Dejlig ligefrem vin med masser af frugt og bær såvel i duften som i smagen.

80,00 DKK

Vinen er lavet på muscat druen, og har en lys gylden farve. Duften har toner af blomster, grønne æbler og ferskner. Smagen er ren og præcis med en pæn lang eftersmag.

80,00 DKK

Light Live Mousserende Hvidvin. Halvsød mousserende hvidvin.

Forfriskende æble og citrus smagsnoter dominerer denne frugtrige smagsoplevelse, kombineret med en afstemt syre og delikat frugtsødme.

Light Live alkoholfri mousserende vin er lavet på de bedste druesorter, dyrket i de finest områder i Europa.

79,00 DKK 80,00 DKK (spar 1,00 DKK)

Druerne bag den mousserende most er Malvasia og Lambrusco, der er taktfuldt parfumeret med udtræk af rosenblade. Kulsyren i mosten er helt naturlig og stammer fra produktionen af husets andre mousserende vine på Charmat-metoden, hvor man udvinder den del af kulsyren, der er ikke er bundet til vinen. Donelli Sparkling Rosé  er i duft og smag både sødmefuld og frisk med lige dele druemost og hybenrose. Renheden i denne mousserende rosé er fremragende, og serveret iskold er dette en glimrende aperitif.

69,00 DKK

En fantastisk frisk cider. Nyd den som aperitif, festlige lejligheder, eller et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler. Det er en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop. Den er lavet af æblesorterne Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Dol. Den er ikke tilsat sukker.

49,50 DKK

Nyd denne dejlige cider med hindbær smag som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot som et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler - en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop.

49,50 DKK

Removed Cabernet Sauvignon er omhyggeligt udvalgt og har en meget blid, delikat fjernelse af alkohol fra vinen, hvilket efterlader vinens smag, karakter og bouquet stort set uændret. Vinen har en rubinrød farve, frugtrig bouquet, samt smag af modne frugter. Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter, samt de fleste oste.

39,95 DKK 44,00 DKK (spar 4,05 DKK)

Removed Chardonnay er en omhyggeligt udvalgt vin med en meget blid, delikat fjernelse af alkohol fra vinen, hvilket efterlader vinens smag, karakter og bouquet stort set uændret. Removed Chardonnay bør nydes godt afkølet. Denne alkoholfrie hvidvin er produceret af 100 % Chardonnay druer. Vinen har en lys, gul farve, samt en frisk og frugtrig smag. Den er velegnet til fjerkræ, svinekød, lam samt kolde kødretter.

39,95 DKK 44,00 DKK (spar 4,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler