Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Flot sabel til den store begivenhed. Denne sabel er en kopi af infanterisabelen i Napoleons hær. Her har sablen "sablet" mange flasker champagne når hæren festede. Festen sluttede brat i Waterloo i Juni 1815 med Napoleons nederlag. Sejrherrene fordelte sablerne imellem sig. I den preussiske hær blev sablen derpå anvendt som infanterisabel.

999,00 DKK
Denne fantastiske Banfi Evoluzione er helt unik og uforlignelig. Det er en aristokratisk og velstruktureret vin med intens, lysviolet farve, kompleks duft med noter af tobak, mint, solbær og kirsebær, fyldig frugtsmag med finesse og dybde samt en lang og behagelig eftersmag. Den er særdeles velegnet til vildt, okse- og kalvekød, gryderetter, simremad og kraftige oste. Denne harmoniske og velafbalancerede vin kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et godt henlægningspotentiale.
195,00 DKK
Riedel Big O Wine Tumbler Pinot Noir 0414/67
90,00 DKK

Den lokale Cataratto-drue dyrkes side om side med indførte druetyper og bidrager til spændende vine, hvor den her danner par med den kendte Chardonnay-drue. Montaltos Cataratto/Chardonnay demonstrerer, at stedbundne druetyper i hændernes på dygtige ønologer kan præstere fantastisk gode vine til prisen. Nyd vinen til de lettere frokostretter, som aperitif eller til fjordrejer, skaldyr, sommersalater eller som basisudrustning til sommerhuset, båden, eller haven.

149,00 DKK 159,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Kraftfuld, fyldig og blød siciliansk rødvin produceret på øens ‘egen’ drue, Nero d’Avola, som i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur og stor stoflighed. 

’Collezione di Famiglia’ er husets topvin, hvor der er puslet om alle detaljer. Barone Montalto dyrker Nero d’Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord i en højde på 350-500 meter over havet, hvor vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. For at booste druerne naturlige koncentration har en andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, der tilføjer vinen en signatur, der kan minde om en god Valpolicella Ripasso. Vinen er gæret i Barone Montaltos moderne vineri i Santa Ninfa i 15 dage under temperaturkontrol med intens maceration, hvorefter den inden sammenstikning lagres 4 måneder på franske 2. og 3. års barriques, som mikrooxiderer denne antioxidante drue uden at bidrage med markante aromatiske komponenter. 

Duft og smag er domineret af tætte skovbæraromaer med brombærlikør, sorte kirsebær og blåbær. Appassimento-stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og sødmefuld, tørret frugt. 

Nero d’Avola Passivento ’Collezione di Famiglia’ kan med stort velbehag nydes nu til de voldsommere stege- eller gryderetter. Også hårvildt er et indlysende match. Nyd vinen nu ved en serveringstemperatur på 16-18° eller gem vinen yderligere et par år, hvorefter man serverer den en grad eller to varmere i takt med at frugtsødmen fortager sig og lagringsaromaerne dukker op.

199,00 DKK
Bordeaux Magnum. Velegnet til rødvine med højt tannin indhold (garvesyre), f.eks. Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Tempranillo og vine fra Bordeaux, Hermitage, Brunello, Chianti og Rioja.
79,00 DKK
Riedel Big O Wine Tumbler Set 5414/74 1 x Cabernet 0414/00 1 x Pinot Noir 0414/67 1 x Syrah 0414/41
250,00 DKK
Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, som præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i mundfornemmelsen. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Montalto Nero d'Avola Rosato er anvendelig alle former for lette forretter, fisk- og skaldyrsbaserede kompositioner, i haven, på terrassen, i sommerhuset eller hvor den praktiske 3 liters emballage sikrer et minimum af vægt og maksimalt miljøhensyn.
149,00 DKK 159,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Denne saftige og fløjlsbløde rødvin har hentet sin krydrede og varme karakter fra Nero d'Avola-druen, mens Merlot-druen her demonstrerer disciplineret kraft og gedigen saftighed, der afbalancerer vinen på harmonisk vis. I duften præsenterer vinen sig med frugtrige toner og krydderi. Smagen byder på god fylde af modne røde og mørke bær, noter af vanilje fra den delvise fadlagring, afsluttet med pæn mundlængde og god harmonisk eftersmag.
149,00 DKK 159,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 89 mm
79,00 DKK

* Program følger * Kom og vær med til en dejlig vinaften, hvor vi sætter fokus på flotte Bordeaux vine. Til vinene byder vi på stort oste og pølsebord mm. Billetter á kr. 295,- kroner. kan købes på hjemmesiden eller i forretningen - men skynd dig, der er begrænsede pladser. Gå ikke glip af denne oplevelse. Vi glæder os til at skænke de gode vine for dig.

295,00 DKK 350,00 DKK (spar 55,00 DKK)
Riedel O Syrah Tube 2414/41 Riedel
100,00 DKK
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 83 mm
79,00 DKK
Karakteristisk for Barbera-druen er dens udtryksfulde frugt og relativt høje syre, som tilfører vinene et karakterfast bid med både kraft og styrke, dog uden vinene af den grund mister finesse. Ricossa Barbera er en saftig, fyldig rødvin med tætpakket, mørk bærfrugt, støttet af noter fra fadlagringen. Dette er vin, man har lyst til at drikke i store slurke i kraft af dens rene, frugtige smagsfylde kombineret med en blid og behagelig eftersmag. Anbefales til middelkraftige kødretter, eller til en pastaret med kærlig sovs.
189,00 DKK

* Top årgang * 95 Point i Wine Enthusiast Magazine. Vinen kommer fra en enkelt vinmark. Resultatet af blandingen 38 % Malbec og 62 % Cabernet Sauvignon er en stor og flot vin med et ekstraordinært potentiale - udført med særlig omhu. Druerne er høstet i hånden og udvælges i små containere, hvilket giver en rig og koncentreret smag. Vinen er lagret 18 måneder på egetræsfade: 62 % Cabernet Sauvignon i Amerikanske egetræsfade og 38 % Malbec i Franske egetræsfade. Vinen ligger på flaske i yderligere 10 måneder.

325,00 DKK 345,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Kan Argentina præsentere bedre vine end denne Pascual Toso Magdalena - og til den pris? Vinen er karakteriseret ved en intens rød farve med antydninger af violer, blommer samt bløde tanniner. Det er en vin med en flot stil og aromaer af modne hindbær, vanilje, krydderier og chokolade - rund og afbalanceret med en fremragende finish. Den er ikke "fed", men tæt, fyldig og smagfuld.
469,00 DKK 545,00 DKK (spar 76,00 DKK)
Riedel Vinum Extreme Pinot Noir 4444/7
195,00 DKK
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 70 mm
79,00 DKK

Super australske Shiraz i reserve-kvalitet. Enhver australsk winemaker ville give sin højre arm for at modtage "The Jimmy Watson Trophy", den mest eftertragtede udmærkelse i hele den australske vinindustri. Det har naturligvis også været en drøm for John Davey, der sammen med sin bror Kym, driver families vineri i McLaren Vale. Drømmen blev til virkelighed i 2006, hvor John Davey modtog det eftertragtede trofæ.

299,00 DKK 350,00 DKK (spar 51,00 DKK)

Soprasasso har en fløjlsblød frugt med charmerende fylde og uovertruffen koncentration. Duft og smag har klar profil af modne sylte-kirsebær, brombær, tørrede blomster samt en snert af abrikoskerne. Soprasasso har usædvanlig stor smagsfylde kombineret med god friskhed og en lang eftersmag med stor elegance. Vinen kan nydes både som madvin til selv robuste kødretter, men er samtidigt så blid, at den sagtens kan drikkes som hyggevin.

189,00 DKK

Durfort-Vivens er på en måde blevet en særling – men én af dem, der måske kommer til at sætte endnu en ny dagsorden for Bordeaux. Med Gonzaque Lurton ved roret, har man her fortsat med at lave vinen, som man altid har gjort. Der er ikke noget med at lefle for de internationale vinjournalister og anmeldere. Durfort-Vivens imponerer ikke ved første øjekast, men den vinder ved nærmere bekendtskab. Efter nogle år i kælderen, vil den kaste nogle exceptionelle oplevelser af til den tålmodige vinelsker.

725,00 DKK 875,00 DKK (spar 150,00 DKK)
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 56 mm
79,00 DKK
* BT GULD. Kåret til den bedste hvidvin i Bag in Box * Vinen præsenterer sig med en klar strågylden farve, en frisk frugtrig duft, præget af komplekse duft- og smagsnoter af citrus, tropefrugt og en anelse fedme. Smagen er frisk og med let fylde og en renhed, der er usædvanlig god for prisklassen. Mens et bredt udvalg af fiskeretter er et sikkert valg som vinledsager, så prøv også VITO til en cæsar-salat, pizza, stegt kylling eller som tørstslukker.
159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Chateau Ferrière blev i 1992 opkøbt af Merlaut gruppen, der i forvejen ejede Chasse-Spleen og Haut-Bages-Libéral. Siden er der blevet investeret kæmpe summer og Chateau Ferrière har næppe på noget tidligere tidspunkt stået stærkere end nu.

529,00 DKK 635,00 DKK (spar 106,00 DKK)
Riedel O Wine Tumbler Cabernet/ Merlot 414/0
90,00 DKK
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 60 mm
79,00 DKK

Carmelo rodero's bedste druer blev tidligere solgt til Vega Secilia så potentialet er absolut til stede. 2009 blev ved en test på det spanske landbrugs departement kåret til spaniens bedste vin - foran Pingus og Vega Secilia. Det er en flot vin med tydeligt "aftryk" af ambitionsniveauet på Bodegas Rodero. Vinen er som en "jernhånd i en silkehandske". Der anes kaffearomaer, mørk chokolade, læder og mørkerøde bær samlet i en fast struktur. I munden har vinen stor fylde og en lang eftersmag.

395,00 DKK 425,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Slottets nyere historie starter i 1945, hvor de nuværende ejere - familien Cruse tager over. De har sørget for en genrejsning af Château d’Issan i en sådan grad, at vinen i dag berettiger til en højere klassifikation end den 3. Cru Classé status, som slottet fik tildelt i 1855. Château d’Issan er absolut blandt de bedste i Margaux. * Flotte anmeldelser af Robert Parker - 96 Point *

795,00 DKK 955,00 DKK (spar 160,00 DKK)
Duft og smag byder på fuldmoden bærfrugt samt lidt sveske. Stilen er fyldig og imødekommende og VITO lander i munden på blid og behagelig vis. Eftersmagen udviser god harmoni og en smule frugtsødme med en silkeblød, vedvarende finish. Nyd vinen til et bredt spektrum af kødretter, men også til tomatbaserede pastaretter. Vinen holder sig frisk flere uger efter åbning – hvilket dog må siges at være en teoretisk betragtning, da den ofte er væk længe inden da.
159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Køb 2 stk. i Gave æske kr.: 149,-

Mængderabat på dette produkt - spar op til 5 %

79,00 DKK
Køb 1 eller flere til 74,50 DKK pr stk. spar i alt 4,50 DKK pr stk.

Druesammensætningen er 55 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot og 5 % Petit Verdot. Vinen gærer i en blanding af rustfri stål og cement tanke og lagrer alt efter årgangens temperament 12 - 14 måneder på fad hvoraf 40 % er nye hvert år. En vin som værdsættes højt af mange eksperter. Robert Parker: Remarkable Chasse-Spleen has always produced high quality wines, which, for the last thirty years, have been worthy of a Third Growth Grand Cru. * 92 points Wine Enthusiast *

435,00 DKK 525,00 DKK (spar 90,00 DKK)
Riedel Grape Syrah/ Shiraz 6404/30
225,00 DKK
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 62 mm
79,00 DKK

Reserva Vidigal er en blød rødvinstype, typisk for områdets mellemklassevine, som egner sig til rustikke middagsretter, til det trækulsbaserede portugisiske køkken såvel som det moderne danske køkken. I næsen fornemmes drueidentiteten, og i munden fremstår vinen mellemfyldig med god smagsfylde og en passende balance mellem frugten og et strejf af egetræ fra den nænsomme fadlagring og det moderate alkoholindhold.

149,00 DKK 159,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Denne Barolo er deres flagskib, og kommer fra den berømte enkelt mark Canubi, som er én af de mest prestige fyldte marker i Piemonte - lige udenfor byen Barolo. Vinen er lavet på 100 % Nebbiolo druer. Vinstokkene er 30-50 år gamle. Vinen modner 30 mdr. i store slavonske fade. 2008 er kåret til bedste Barolo af winespectator. Det er en skøn og drikkevenlig Barolo, hvor den allerede i næsen lover noget stort. Rigtig lækker Barolo som allerede kan nydes nu, men den vil stadig udvikle sig de næste 10-15 år.
475,00 DKK
Riedel Vinum Chardonnay/Chablis 6416/05
165,00 DKK
Bordeaux Magnum glas. Velegnet til rødvine med højt tannin indhold (garvesyre), f.eks. Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Tempranillo og vine fra Bordeaux, Hermitage, Brunello, Chianti og Rioja.
129,00 DKK
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 10,6 mm Sælges i 4- stk. æske. kr. 200,-

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

60,00 DKK
Køb 4 eller flere til 50,00 DKK pr stk. spar i alt 10,00 DKK pr stk.

Efter en let presning fjernes drueskallerne fra mosten for at undgå, at vinen bliver bliver for mørk. Vinen gærer herefter i 15 - 20 dage ved 17 - 18 grader i rustfrie stålbeholdere. Vinen opbevares i specielle rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18 - 20 grader. Intens farve med violette indslag, frisk druearoma, der bliver mere kompleks med tiden. Flot afrundet struktur med elegant balancen mellem frugt og friskhed. Anbefales til antipasti, ost, og excellent til fisk og fjerkræ.

139,95 DKK 185,00 DKK (spar 45,05 DKK)

Fantastisk saftig aroma af tørrede druer som solbær og kirsebær med en dejlig blød eftersmag. Vinen er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Den har en flot dyb mørkerød farve og en smag af røde bær samt et strejf af lidt vanilje. En frugtrig vin med kraft og fylde, samt bløde tanniner i eftersmagen. Velegnet til kylling (lyst kød) ikke for kraftigt oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide.

139,95 DKK 185,00 DKK (spar 45,05 DKK)
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 85 mm
129,00 DKK
Vinum Sauvignon Blanc/ Dessert 6416/33
165,00 DKK
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 80 mm
129,00 DKK
Riedel Vinum Cabernet Sauvingon Value 6 pack 7416/60
660,00 DKK
Diameter (det bredeste punkt på glasset): 71 mm
129,00 DKK

Dejlige friske aromaer af fersken, ananas og modne tropiske frugter. Den har smag af pære og grønne æbler sammen med fersken og ananas. Vinen har et lettere syreindhold, der afbalancerer den modne frugts karakterer, og en afrundet mundfylde og langvarig finish. Perfekt til lyse retter så som kylling, lettere fiskeretter samt buffet.

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Vinen har en dybrød farve og aromaer med lidt solsødede solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har en blød tannin, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag. Vinen anbefales til vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter samt cremede lettere oste.

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Spiegelau Authentis Dekanter 29,5 cm/1 Ltr.
399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Spiegelau Authentis Dekanter 31,8 cm / 1,5 Ltr.
499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Menus unikke vinilter gør det muligt at servere iltet, drikkeklar vin i den originale flaske. Det er dokumenteret i førende test, at Menu Wine Breather ilter vinen så effektivt, at 90 % af den vin, som vi nyder i dag, vil smage markant bedre med Wine Breather. Den dobbelte konstruktion er ny og patenteret, og den gør viniltningen meget hurtigere.
399,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler