Ricossa Piemonte Barbera DOC Bag-In-Box 3 liter.

199,00 DKK

Karakteristisk for Barbera-druen er dens udtryksfulde frugt og relativt høje syre, som tilfører vinene et karakterfast bid med både kraft og styrke, dog uden vinene af den grund mister finesse. Ricossa Barbera er en saftig, fyldig rødvin med tætpakket, mørk bærfrugt, støttet af noter fra fadlagringen. Dette er vin, man har lyst til at drikke i store slurke i kraft af dens rene, frugtige smagsfylde kombineret med en blid og behagelig eftersmag. Anbefales til middelkraftige kødretter, eller til en pastaret med kærlig sovs.

Den norditalienske Piemonte-region er med rette berømt for sine store vine og herfra genkender man navne som Barolo og Barbaresco, produceret på den vanskelige Nebbiolo-drue. Barbera-druens oprindelse kan føres langt tilbage i historien, og det første nedskrevne vidnesbyrd er flere hundrede år gammelt; faktisk er den første formelle beskrivelse af Barbera-druen fundet i et dokument fra det 17. århundrede og er i dag bevaret på rådhuset i Nizza Monferrato. Siden blev druen officielt beskrevet da Grev Nuvolone kortlagde druesorterne, som blev dyrket i Piemontes vinmarker. 

Karakteristisk for Barbera-druen er dens udtryksfulde frugt og relativt høje syre, som tilfører vinene et karakterfast bid med både kraft og styrke, dog uden vinene af den grund mister finesse. Ricossa Barbera er en saftig, fyldig rødvin med tætpakket, mørk bærfrugt, støttet af noter fra fadlagringen. 

Dette er vin, man har lyst til at drikke i store slurke i kraft af dens rene, frugtige smagsfylde kombineret med en blid og behagelig eftersmag. 

Servér vinen i omegnen af 16-17° til middelkraftige kødretter, til en veltilsmagt pastaret med kærlig sovs/sugo eller som smagfuld hyggevin. 

Den smukke emballage gør sig ikke blot godt ved spisebordet – giv den også som en præsentabel værts-/værtindegave. I lighed med boksvine indeholder den en selvvakuumerende pose, så vinen holder sig frisk i nogle uger efter åbning.

En colli indeholder 4 boxe á 300 cl. 13,5 % alkohol. Bemærk ved fragt - 3 ltr. svarer til 4 flasker vin.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk