Vito Negroamaro/Zinfandel Bag in Box 3 ltr.

169,00 DKK

Duft og smag byder på fuldmoden bærfrugt samt lidt sveske. Stilen er fyldig og imødekommende og VITO lander i munden på blid og behagelig vis. Eftersmagen udviser god harmoni og en smule frugtsødme med en silkeblød, vedvarende finish. Nyd vinen til et bredt spektrum af kødretter, men også til tomatbaserede pastaretter. Vinen holder sig frisk flere uger efter åbning – hvilket dog må siges at være en teoretisk betragtning, da den ofte er væk længe inden da.

Model/varenr.: 120 3022

Italiensk charmør der med sin saftspændte stil er vinen, man kan nyde til en veltilsmagt kødret, men som via sit tilgængelige væsen også er aldeles glimrende ’sofavin’. VITO er lavet på velkendte Zinfandel og Negroamaro, der giver et saftigt, fyldigt fundament med moden, mørk frugt og en svesket, letkrydret helhed. Den er endnu et bevis på, at det sydlige Italien kan give fremragende vin for pengene, og de senere års teknologiske landvindinger har kun forstærket denne tendens, idet vinene nu udviser endnu bedre koncentration og friskhed. 

Duft og smag byder på fuldmoden bærfrugt samt lidt sveske. Stilen er fyldig og imødekommende og VITO lander i munden på blid og behagelig vis. Eftersmagen udviser god harmoni og en smule frugtsødme med en silkeblød, vedvarende finish.

 Nyd vinen under stuetemperatur, ved 16-17° til et bredt spektrum af kødretter, men også til tomatbaserede pastaretter. 

Vinen holder sig frisk flere uger efter åbning – hvilket dog må siges at være en teoretisk betragtning, da den ofte er væk længe inden da. 

En kolli indeholder 4 boxe á 3 ltr. - Bemærk ved fragt - 3 ltr. svarer til 4 flasker vin.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk

spacer