Drouin Cidre Brut (æble), Christian Drouin
Let og frugtet drik med masser af friskhed. Passer fortrinligligt til retter med fisk eller hvidt kød. Cidren er lavet på 30 forskellige slags æbler, 70 % er bitre sorter, 20 % søde og de sidste 10 % balancerer strukturen. Æblerne plukkes i efteråret, og æblejuicen håndpresses. Fermenteringen foregår langsomt, og gær tilsættes. Andenfermenteringen, hvor gæren spiser sukkert, foregår i flasken, hvorved cidren får sin perlende effekt.
Drouin Cidre BRUT(æble), Christian Drouin.
Vil man gerne have en let drik, mild i alkohol og med fyldig æblesmag, er Cidre Brut det perfekte valg. I Frankrig har man tradition for at drikke Cidre Brut sammen med usødede pandekager, men den er også perfekt til "et glas i utide eller til lyse fiskeretter, lyst kød eller f.eks. camembert.
En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 4,0 % Alkohol.
For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.
Greve VinKompagni ApS / Maximum WineVentrupparken 24, 2670 Grevetlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dkhttp://grevevinkompagni.dk |