Populær

Emile Leclere - Brut Reserve Champagne

349,00 DKK

* NYHED * Perfekt mousserende med en udsøgt balance af friskhed og dybde. Lettere gylden i farven med lette grønlige nuancer. I næsen, noter af hvide blomster, der giver den en frisk og indbydende kvalitet. Solmoden stenfrugt optræder på paletten med en lang charmerende eftersmag.

Gylden i glasset med lyse nuancer og flot mousse. Duften er indtagende, frisk, fyldig og frugtrig med noter af citrus, samt hvide blomster. Smagen er elegant og kompleks med noter af mandler, honning og grønne mandler, friskbagt brioche. Moussen er delikat med fine, livlige, perlende bobler.

Vincent og Marie, den femte generation af vinbønder, arbejder sammen på 12 hektar vinmarker. Markerne er sammensat af 70 % Pinot Meunier, 6 % Pinot Noir og 24 % Chardonnay.

Jordens ler-kalksten og kalkholdige jorder giver et meget interessant terroir, som vi finder i deres udvalg af champagner. Druerne kommer hovedsagelig fra Mardeuil.

Denne vin er lavet på 80 % Pinot Meunier og 20 % Chardonnay fra Mardeuil. 8 g/l i dosage gør Champagnen tilgængelig og blød i moussen. 

Serveres til fisk, skaldyr, stegt mad, svinekød og ost

En kasse indeholder 6 flasker.  75 cl. 12,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk