Populær

Old English Gin

399,00 DKK

*Dobbelt guld i SF 14. april 2014 Gammel dansk Gin tildelt dobbelt guld på San Francisco International spiritus 2014. *Bedste Gin 2014 7. april 2014 Gammel dansk Gin tildelt dobbelt guld og Best in Show på de 50 bedste Gin 2014 i New York. *Gammel dansk Gin bedømt 5 + ud af 5 af klasse Magazine.

Det er netop denne gamle tradition som Old English Gin stammer fra. Eller rettere er et produkt af. For selvfølgelig er der ikke længere livsfarlige produkter i ginnen, men ifølge skaberen af Old English Gin, danske Henrik Hammer, indeholdte den oprindelige opskrift fra 1783, faktisk tvivlsomme ingredienser. Den nuværende opskrift, der stammer fra et pengeskab hos det engelske destilleri Langley Distillery, er dog renset for farlige stoffer og indeholder i dag 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme.

Alle ingredienser med undtagelse af ét bliver destilleret hos Langley Distillery i Birmingham i den ældste fungerende pot still i England. For Henrik Hammer er kardemomme en særlig uhåndterlig ingrediens. Derfor destillerer han selv kardemommen separat hjemme i København og sender det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering, iblanding af kardemommedestillatet og vand tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en Distilled Gin frem for en London Dry Gin), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker og forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som i 1783.

1 flaske indeholder 70 cl. 44 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk

spacer