Yarden Petit Verdot Golan Heights Winery LTD

249,00 DKK

* 100 % Petit Verdot - Smager fremragende * Yarden Petit Verdot kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.

Denne fyldige og smagfulde vin er produceret af Petit Verdot druer, der er dyrket på nogle af Golan Heights Winerys fineste vinmarker i Golanhøjderne i Galilæa området.

Vinen har været lagret 18 måneder på franske egetræsfade, heraf 40 % nye. Det er en utrolig elegant vin med flot mørk og klar farve, kompleks og kraftig duft af modne vilde bær og blommer, fyldig, let krydret frugtsmag med et strejf af fransk egetræ, samt en lang og behagelig eftersmag. Vinen har en god tanin struktur, der er typisk for Petit Verdot druen.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam, krydrede retter samt diverse oste. Det er en fantastisk vin, som kan drikkes med velbehag nu, men som samtidig har et flot henlægningspotentiale.

Petit Verdot benyttes i faldende grad i Bordeaux. Sorten modner sent, senere end Cabernet Sauvignon, hvilket udelukker den på østbredden, til Pomerol og St. Emilion.

På den anden side er Petit Verdot interessant, grundet sin kraftige duft af violer, dybe farve og gode struktur. Hvad der mangler af sol i Bordeaux, har de så rigeligt af i Israel, Australien, Chile og Californien. Måske derfor, oplever Petit Verdot stigende interesse fra disse kanter.

 

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk