Chamarel VSOP Rhum Mauritius

539,00 DKK

Dette er næsten slik i forhold til XO’en. Masser af flødekaramel, vanilje og moden frugt. Man smager tydeligt det amerikanske fadpræg, som XO’en ikke har. Eftersmagen er lang og forholdsvis kompleks. Alkoholen er måske lidt brændende til en start, men på eftersmagen lægger den sig fladt ned på ryggen og lader smagsprofilen tage over. Nydeligt.

Model/varenr.: 999 1100

Både farven og duften på denne VSOP-rom er noget lysere end den to år ældre XO-udgave. Vi har mere vanilje og karamel i duften samt en mere afdæmpet alkohol… Den er heller ikke så tung på krydderier. Mandelaroma rammer min næse - det er et meget indbydende glas rom det her. Næsen er klart mindre dyb end XO’en, men det gør såmænd ikke noget. De lette og florale noter er yderst imødekommende og spiller fint sammen med de subtile egetræsnoter.

Dette er næsten slik i forhold til XO’en. Masser af flødekaramel, vanilje og moden frugt. Man smager tydeligt det amerikanske fadpræg, som XO’en ikke har. Eftersmagen er lang og forholdsvis kompleks. Alkoholen er måske lidt brændende til en start, men på eftersmagen lægger den sig fladt ned på ryggen og lader smagsprofilen tage over. Nydeligt.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  41 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk