Chamarel XO Rhum Mauritius

649,00 DKK

Der er virkelig krydderi på drengen. Sikke en bombe. Sort peber, nellike og meget brændt egetræ. Der er fart over feltet på denne 6 år gamle rom fra Mauritius. Der er en flot balance mellem de komplekse, krydrede noter og den frugtige sødme. Alkoholen er meget velintegreret og eftersmagen knastør. Når det er sagt, så findes der stadig unge noter i denne rom. Den ser sig ikke fri for græs og en svag note af våd hø. Måske har de i virkeligheden valgt at blende lidt for meget kedeldestilleret rom i deres XO-udgave?

Model/varenr.: 999 1100

Efter glasset har stået lidt tid og alkoholens skarphed har fortaget sig, kommer der vanilje, pære, tørre dadler og figner, karamel og en kraftig egetræ frem. Rommen går i næsen med en kraftig og krydret karakter. De 43 % alkohol fornemmes tydeligt.

Der er virkelig krydderi på drengen! Sikke en bombe. Sort peber, nellike og meget brændt egetræ. Der er fart over feltet på denne 6 år gamle rom fra Mauritius. Der er en flot balance mellem de komplekse, krydrede noter og den frugtige sødme. Alkoholen er meget velintegreret og eftersmagen knastør. Når det er sagt, så findes der stadig unge noter i denne rom. Den ser sig ikke fri for græs og en svag note af våd hø. Måske har de i virkeligheden valgt at blende lidt for meget kedeldestilleret rom i deres XO-udgave?

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  41 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk