Populær

Espero XO Extra Rom Anejo- Limitada

449,00 DKK

* Årets rom hos Greve Vinkompagni * Extra Añejo - Limitada. Op til 18 år gamle rom. * Begrænset antal * En ret unik blanding af hele 15 forskellige Solera og vintage rom, der er blended på Costa Rica. Rommen kommer fra destillerier fra Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guyana og Trinidad.

En ret unik blanding af hele 15 forskellige Solera og vintage rom, der er blended på Costa Rica. Rommen kommer fra destillerier fra en Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guyana og Trinidad.  Ron Espero Extra Anejo X.O. er en kombination af de fineste og meget gamle rommer fra Den Dominikanske Republik (med en solera alder på mellem 12 og 18 år) samt en unik blanding af årgangsrom fra 6 til 12 år fra Barbados, Jamaica, Trinidad og Guayana. Denne unikke kombination har resulteret i en fin og sødmefuld rom med god krop. Hele blending-processen er foregået i Costa Rica. 

Duften er delikat, let røget med blide strejf af tropiske  frugter. Smagen er blød med en dejlig citrus sødme samt en antydning af banan, kokos og svag undertone af honning og krydderier.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk