-18%

Gosling's Family Old Reserve i flot trækasse

650,00 DKK 795,00 DKK (spar 145,00 DKK)

Gosling's Family Reserve Old Rum fra Bermuda Limited Edition 2169 flasker. Den er fyldt med bitternoter! Det er en utrolig speciel rom, som ikke dufter som noget andet. Den dufter meget julet, hvor nelliker bl.a. er meget fremtrædende.

Goslings historie starter i 1806, da James Gosling, en britisk vin- og spiritusforhandler drog til Amerika. På grund af manglende vind, måtte skibet lægge til ved St. George, Bermuda. Her åbnede James Gosling sin forretning. Senere blev biksen overtaget af broderen Ambrose og i 1857 ændrede forretningen navn til Gosling Brothers. Herfra solgte Ambroses sønner rom, som blev sejlet til Bermuda. Gosling-rom er normalt kendt som black seal-rom med en sort sæl som logo. Dette navn kom først til efter 1. verdenskrig, hvor rommen blev flasket på champagneflasker efterladt af den britiske flåde. Brødrene flaskede rommen og forseglede flasken med sort voks. Derefter blev rommen kendt i folkemunde som black seal. Først mange år senere blev logoet med den sorte sæl designet.

Udstyret er fedt! Flasken, som ligner en gammel champagneflaske, kommer i en stor, stråfyldt trækasse med tekst brændt flere steder i træet. Flasken er endvidere forseglet med sort voks(heraf navnet black seal), som flyder ned af flaskehalsen. Det ser meget autentisk ud og jeg forestiller mig, at det var sådan en flaske rom så ud i 1800-tallet. Flaskens design følger også deres historie meget godt.

Med sådan et udstyr sættes forventningerne højt - jeg er lidt en sucker for fedt udstyr. Forventninger indfries ikke hundrede procent, men skuffer dog heller ikke totalt. Bitternoterne sammen med “julekrydderierne” harmonerer desværre ikke så godt. For mig minder det lidt for meget om en spiced rom. Der er et eller andet skævt ved smagen, som jeg ikke finder naturligt. Det dufter og smager af, at krydderierne og bitterheden er tilsat.

En kasse indeholder 1 flaske i trækasse - 70 cl.  40 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk