Populær

Ayles Senda de Lenadores Vino de Pago

129,00 DKK

* NYHED * Vingården Pago Aylés råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og i 1998 blev vineriet bygget. Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.

Vinen er produceret af druerne Garnacha (55 %), Tempranillo (30 %), Merlot (10 %) og Cabernet Sauvignon (5 %), der alle er dyrket i D.O. Pago i Spanien.

Det er en lækker vin med mørk rød-lilla farve samt delikat og kompleks duft af røde frugter med noter af peber, kardemomme og kakao samt et diskret strejf af mineraler. Smagen er fyldig og elegant med god friskhed, tilpas syre samt en lang og behagelig eftersmag.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk