Populær

Stark-Condé 2018 Cabernet Sauvignon

199,00 DKK

Stark-Condé Cabernet Sauvignon er et helt enestående glas vin. En betagende kombination med den nye verdens sødme, og klassiske Médoc-toner. Det er ikke uden grund, at netop denne vin er kåret som Sydafrikas bedste Cabernet Sauvignon. Det blev den i øvrigt også i årgang 2006, og Stark-Condé er således det eneste vineri, der har vundet "Old Mutual Trophy" to gange. Wine Show RSA 2010: Winner of the American Express Trophy for Best Cabernet Sauvignon

Model/varenr.: 190 1003

Stark-Condé 2018 Cabernet Sauvignon.

José Condé er en af de største Cabernet specialister i Sydafrika, og med denne fantastiske vin, underbygger han sin position. Det er et helt enestående glas vin. En betagende kombination med Den Nye Verdens sødme, og klassiske Médoc-toner. Det er ikke uden grund, at netop denne vin er kåret som Sydafrikas bedste Cabernet Sauvignon. Det blev den i øvrigt også i årgang 2006, og Stark-Condé er således det eneste vineri, der har vundet "Old Mutual Trophy" to gange.

Vinen fadlagrer i 18 måneder på 300 liters franske egefade, hvorefter den endelig "blend" sammensættes. Herefter lagres vinen i endnu 4 måneder på fad. 40% af fadene er helt ny fransk eg.

Drueindholdet er en komposition af 86 % Cabernet Sauvignon, 7 % Merlot, 5 % Petit Verdot og 2 % Cabernet Franc. Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er sårdeles velegnet til kraftige kødretter og gode modne oste.

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk - der skrev:
Superlækker rødvin med fornem duft og en blød, moden og afrundet smag af den gode Cabernet-drue.

Wine Spectator: 90 points

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk