Populær

Forst Pechstein, Dr. von Bassermann-Jordan, Grosses Gewächs 2016

325,00 DKK

Forst Pechstein, Dr. von Bassermann-Jordan, Grosses Gewächs 2016. Duften er meget koncentreret med masser af frugt, krydderurter og mineraler. Smagen er fyldig, på grænsen til kraftige, med en cremet og frugtrig eftersmag, som afbalanceres flot af syren. Anbefales til blandt andet ost og fisk.

Deidesheimer Paradiesgarten Dr. von Bassermann-Jordan.

Jordan-familien kom til Pfalz i 1718, hvor man med det samme begyndte at dyrke vin. Efter 284 års eje i samme familie købte forretningsmanden Archim Niederberger huset i 2002. Allerede ved overtagelsen var huset kendt for at lave vine af den allerhøjeste kvalitet, men siden Archim Niederberger har overtaget roret, er der taget anseelige tiltag for at højne kvaliteten yderligere.

Selve vingården og de omkringliggende bygninger har gennemgået en total renovering, og der er yderligere kommet en gourmetrestaurant, et luksushotel og et brasseri til.
I kældrene har Ulrich Mell overtaget roret, hvilket har medført store investeringer i såvel vinmarker som vinproduktionen.
Disse tiltag har absolut givet pote, og huset må i dag betragtes som det bedste vinhus i Pfalz, uanset om det drejer sig om de lidt billigere vine eller prestigevinene.
Paradiesgarten er så absolut en af Deidesheims største vinmarker, da den strækker sig fra udkanten af landsbyen og op til, hvor Haart-bjergene tager deres begyndelse.
Vinmarkens størrelse giver en mindre variation i jordbunden, der hovedsagligt består af en meget sandholdig jordbund med enkelte forekomster af sandsten.

Vinifikation: Traditionel på ståltanke. 
 

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.

 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk