By Clinet, Chateau Clinet, Pomerol, Bordeaux 2016

375,00 DKK

En "syntese-Pomerol" skabt af et berømt domæne. Vinen laves på Château Clinet af slottets vinmagere og består af 30 % druer herfra plus frugt fra udvalgte dyrkere med jordbund, der repræsenterer de andre udtryk, Merlot druen kan have i den lille kommune. Château Clinet vil med denne vin forene kommunens samlede karaktertræk i én vin. Etiketten af den amerikanske kunstner Gordon Hopkins skal symbolisere det patchwork af forskellighed, Pomerol - trods sin lille størrelse består af.

Château Clinet er en lille Pomerol producent, der støt og roligt har bevæget sig fremad i rampelyset de sidste 15 år og nu er anerkendt som en af de største i området. Vingården er på 9 hektar og ligger på et eftertragtet plateau, der er plantet med 80 % Merlot, 10 % Cabernet Sauvignon og 10 % Cabernet Franc.

I slutningen af 1980'erne tog Jean-Michel Arcaute over i driften, efter at han nogle år tidligere var blevet gift med datteren til Clinet's ejer George Audy. Jean Michel hyrede den kendte ønolog Michel Rolland, som introducerede senere høst der sikrede fuldmodne druer og forlængede vinens liggetid i 100 % nye egefade. I løbet af fem år røg vinene op i samme liga som Pétrus, Lafleur og Le Pin.

1 kasse indeholder 6 flasker - 13,5 % Alkohol


 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk