Chablis Grand Cru Valmur J. Moreau & Fils

399,00 DKK

Denne vin er produceret af 100 % Chardonnay druer fra Grand Cru området Valmur i Chablis i Frankrig. Det er en utrolig flot hvidvin med flot gylden farve, elegant og kompleks duft af bl.a. citrusfrugter og fersken, fyldig, rund og blød frugtsmag med noter af hasselnød og ristet brød samt en lang og vedvarende eftersmag. Denne fremragende Chablis Grand Cru Valmur J. Moreau & Fils er særdeles velegnet til laks, hummer og skaldyr - men prøv den også til fjerkræ samt lyse kødretter med cremede saucer.

Chablis Grand Cru Valmur J. Moreau & Fils

J. Moreau & Fils blev grundlagt i 1814, da en ung mand ved navn Jean-Joseph Moreau slog sig ned i Chablis og giftede sig med en lokal vinhandlers datter. Efter i starten at have været en pioner i Chablis er vinhuset i dag en af de største og ældste producenter af Chablis-vine - kendt for deres store know-how og vinenes stil, der altid afspejler respekt for jorden. Vinene fra J. Moreau & Fils sælges i dag i over 80 lande verden over.

Denne Chablis er fra Grand Cru området Valmur, som er en lille dal på ca. 12 hektar i hjertet af produktionsområdet Valmur, der naturligvis hører under Chablis kommunen. Området er beliggende ved siden af Les Clos, mellem Vaudésir i nord og Grenouilles i syd. Valmur nyder godt af den gode beliggenhed i en passende højde med marker, der vender i forskellige retninger og derfor er vinene fra Valmur mere alsidige end vinene fra de andre Grand Cru områder.Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk