Louis Jadot, Chablis, Cellier de la Sablière
Louis Jadot, Chablis, Cellier de la Sablière er gæret af forskellige vinmagere, hovedsalig i store kar, der er lagret i Louis Jadot’s kældre 9 - 12 måneder. Chablis i smuk, lys, lidt gylden i farven. det er en mundrensende, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin til østers og salte oste - og ren hygge.
Det der præger enhver flaske Chablis-vin er det kontinentale klima, som er særdeles koldt om vinteren og varmt om sommeren, ganske ofte med forårsfrost, og så den mineralske undergrund, som giver ditto kølige, mineralske vine. Området er på ca. 3500 hektarer, inklusiv 856 ha. 1. Cru og Grand Cru med 100 % Chardonnay, og Chablis 1. Cru produceres på 40 forskellige "lieux-dits".
En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 12,5 % Alkohol.
Greve VinKompagni ApS / Maximum WineVentrupparken 24, 2670 Grevetlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dkhttp://grevevinkompagni.dk |