Louis Jadot, Bourgogne Rouge, Couvent des Jacobins
Louis Jadot, Bourgogne Rouge, Couvent des Jacobins er lagret delvist på ståltank - delvist på egetræsfade i 9-16 måneder, alt afhængig af årgang. Det er meget typisk Pinot Noir. I stilen masser af rød frugt (hindbær, jordbær, ribs) i vinens ungdom, som vil udvikle sig til mere komplekse og sekundære aromaer over tid. Anbefales til kalvekød, lyst fjerkræ, mørkt fjerkræ, det fransk landkøkken og ost.
Selve produktionsområdet for denne vin er sådan set hele Bourgogne. Cuvéen kommer fra et afbalanceret blend fra Côte d'Or, inklusiv Hautes Côtes de Beaune og Hautes Côtes de Nuits, Côtes Chalonnaise (Mercurey) og Auxerrois ( Irancy). Vinen fremstår ret kompleks, netop pga. af blendet fra de mange forskellige områder. Fra Côte de Nuits vil den typisk have sin ranke struktur og tannin, fra Hautes Côtes får den rig frugt og friskhed.
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.
Greve VinKompagni ApS / Maximum WineVentrupparken 24, 2670 Grevetlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dkhttp://grevevinkompagni.dk |