Populær

MEURSAULT LE TESSON Domaine Jean-Philippe FICHET 2020

755,00 DKK

* Begrænset antal *

Meursault Le Tesson er en forførende hvidvin, der indfanger essensen af Bourgognes storhed. Med årgangen 2020 har Domaine Jean-Philippe Fichet skabt en vin af enestående kvalitet og elegance.

Vinen stråler i glasset med en gylden farve og inviterer med sin forførende duft af saftige ferskner, modne pærer og subtile noter af ristet hasselnød. Smagen er fuld af finesse og harmoni med en kompleks blanding af frugtige nuancer, frisk citrus og en diskret mineralitet, der danser på tungen.

Domaine Jean-Philippe Fichet er anarkendt for sine evner, ekspertise og engagement i at udtrykke Meursaults unikke terroir. Ved at dyrke druerne med stor omhu og anvende traditionelle vinificeringsmetoder, er han lykkedes med at frembringe en vin, der er et ægte mesterværk.

Meursault Le Tesson er den perfekte ledsager til fine retter som grillede skaldyr, cremede pastaretter og grillet fjerkræ. Den vil også være en uforglemmelig partner til en aften med gode venner og samtaler.

Med Meursault Le Tesson 2020 viser Jean-Philippe Fichet sine evner som vinproducent og leverer en vin, der vil vække begejstring hos selv de mest kræsne vinelskere. En oplevelse af luksus og raffinement, der vil efterlade et varigt indtryk.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 13 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk