Cycles Gladiator Zinfandel Lodi 2019 - Produceret af Hahn

110,00 DKK

Cycles Gladiator Zinfandel udviser via sin fylde og tætpakkede bæraromaer med al tydelighed, at dette er en drue, hvor det aromatiske gashåndtag kan drejes helt i bund samtidig med, at helheden forbliver blød og afbalanceret. Lagringen er foretgået dels på tank, og dels på egetræsfade og flaske - hvilket har afrundet vinen, så den nu fremstår drikkeklar og uimodståelig. Duft og smag har intense aromaer af hindbær, mørke kirsebær, svesker og sort peber.

Cycles Gladiator Zinfandel Lodi 2019 - Produceret af Hahn
Det er den anerkendte Californiske producent Hahn, der står bag denne kraftfulde Zinfandel fra Lodi området, der er synonymt med Zinfandel druen, som stortrives her og netop i Lodi er repræsenteret ved en stor andel af meget gamle vinmarker. Stilen er uhøjtidelig, præcis som californierne selv, men tag ikke fejl. Vinen er lavet efter alle kunstens regler på Hahns topmoderne vineri, hvor ny teknologi aldeles uproblematisk går hånd i hånd med statens rige vintraditioner.

Nyd denne vin af et stort Bordeuaux glas til en brutal stegeret, eller til en burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 17-18°.
Cycles Gladiator er et af Hahn Estate´s brand. Det er en vin fra Central Coast regionen og Monterey regionen, som ligger syd for San Francisco, tæt ved vestkysten. Der er ikke meget nedbør i denne region, men det kan kunstvanding råde bod på, hvilket bestemt også er tilladt.

Hahn Estate blev til i 1980, da den schweiziske rigmand Nicolaus Hahn (Nicky) købte Smith and Hook Winery. På dette vineri laves i dag Smith and Hook og Hahn. Cycles Gladiator produceres på sig eget dedikerede vineri i Soledad, som regnes for noget af Californiens bedste landbrugsjord. Cycles Gladiator er en helt ny serie af vine, som er introduceret i starten af 2006.

Nicolaus Hahn har investeret millioner af dollars i nye vinmarker og super moderne vineri, som har gjort Hahn til hvad det er i dag, nemlig en af de mest lovende vinproducenter i USA, hvilket de mange medaljer også er et bevis på. De er blandt andet blevet kåret til "One of the 5 California Brands to Watch", "Winery and Winemaker of the Year" og "Hahn Estate was named one of the Top 30 wine companies in the U.S.".
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk