Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Indtil slutningen af 1980'erne var de dominerende druesorter dem der kendes fra Bordeaux, med Chardonnay, Merlot og Cabernet Sauvignon som de vigtigste, men i dag produceres der også vine lavet på Syrah, Viognier, Sangiovese, Pinot Grigio og ikke mindst Zinfandel. Klimaet i Californien er mangfoldigt. Der er således både bjerge, tågede kystlinjer, brændende ørkenområder og frugtbare dale. Vinenes stil afhænger derfor af, i hvilket klima vinmarkerne er beliggende. Generelt har Californien et middelhavsklima, men der er også områder med kontinentalklima. 

Andre druetyper i Californien: Alicante, Cabernet Franc, Cinsault, Garnacha Tintorera, Grenache, Petit Verdot, Petite Sirah, Pinot Noir, Riesling, Roussanne, Sauvignon Blanc og Syrah.

Sorter resultater:

* Flot Californisk solskinsvin * Det er meget svært og finde en flot Zinfandel til de rigtige penge - det er hermed gjort med denne fyldige, frugtrige og smagfulde vin fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Masser af saftige bær, sødme i smagen og sort peber løfter vinen til en lang, lækker finish. Anbefales til rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, krydrede retter og ost.

59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)

"Heavy Zin" Premium imponerer med masser af frugt og blide krydderier. En virkelig vellavet kraftig, saftig rødvin med en bred smag, der fylder godt i munden. Heavy Zin er rig på smag af mørke sorte kirsebær, brombær og skovbær, efterfulgt af lidt lakrids, peber og lidt sød tobak i bouqueten. Nyd denne sublime vin til den store fest buffet, en rød saftig grillbøf, vildt, lam, stege med sovs af rødvin og krydderurter, kinesiske retter eller blåskimmeloste.

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

5 ***** af 5 stjerner i VinAvisen.dk, der skrev: "Vellavet og meget dejlig rødvin med en bred smag, der fylder munden. En meget lækker og velsmagende Zinfandel fra Lodi-regionen i Californien. Vinen er mørk, fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med skønne toner af vanilje.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne vin er en rig, fyldig og kraftig vin, og lavet på fyldige og modne druer. Smagen er vidunderlig, fløjlsblød med en intens og koncentreret kerne af smagfulde blåbær og sorte kirsebær. Sammen med fornemmelsen af brændt bark med en snert af vanilje, har vinen en kraftig smag og struktur, der ender i en fornemmelse af brombær og en perfekt tilpasset mængde syre, afsluttende med en imponerende langvarig eftersmag/finish. * 2 x Guld California State Fair * San Francisco Chronicle WINE COMPETITION

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne Volante Malbec er som et smukt lille mesterværk, utrolig blød og fyldig. Volante har lavet denne rige, fede og klassiske Malbec. En fremragende nyhed fra denne top vingård. Vinen er moden og struktureret med krydrede blomster aromaer, med noter af hindbær, solbær, tranebær, og krydderi af kanel og timian. Det er en raffineret vin med en afbalanceret finish, flotte og bløde tanniner.

189,00 DKK

Indbegrebet af californisk Zinfandel - en meget rig og intens vin. Noter af vanilje og muskatnød og en rig, brombærpræget smag med et strejf af sort peber i finishen.

120,00 DKK

Indbegrebet af californisk Zinfandel. En meget rig og intens vin. Noter af vanilje og muskatnød og en rig, brombærpræget smag med et strejf af sort peber i finishen.

99,00 DKK

Clear Lake Zinfandel produceres af druer høstet fra Clear Mountain-marken, der ligger på den nordlige side af Cobb Mountain. Her er jorden vulkansk med et højt indhold af småsten, og det høje indhold af mineraler i den vulkanske jord kombineret med de gode dræningsforhold, som det høje indhold af småsten giver, sørger for en nærmest ideel jordbund til dyrkning af den nærmest tørkeresistente Zinfandel-drue. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.

249,00 DKK

Måske Californiens bedste Pinot Noir til prisen. Flot rubinrød farve med violette toner. Indsmigrende og flot intens frugt bouquet præget af røde bær og let krydrede toner. Ekstrem elegant smag startende med toner af kirsebær og hindbær. Herefter kommer toner af vilde skovbær med et hint af vanille. Tanninerne er bløde og særdeles velintegreret. Syren er frisk, men ligeledes i fuld balance med de frugtrige toner og tanninerne. Anbefales til kalv, grillet oksekød, lam samt faste oste.

149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Druesammensætningen er 90 % Zinfandel, 8 % Petite Sirah, 1 % Barbera og 1 % andre druer fra hovedsageligt Mendocino County (95 %) i Californien. Det er en elegant og fyldig vin med meget flot farve, intens frugtagtig bouquet samt en helt fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af ceder træ. Vinen har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig let krydret eftersmag. Vinen er specielt velegnet til vildt, krydrede pastaretter, rødt kød, ost og pizza.

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Størstedelen af druerne er sået og høstet i Monterey County, mens 14 % af indholdet stammer fra Santa Barbara County. De granatrøde dråber har lagret på franske egetræsfade i otte måneder, hvilket har givet vinen masser karisma. Når proppen hives af, spreder der sig en duft cocktail bestående af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af ristet brød, vanilje og cedertræ. Og smagen - den skuffer heller ikke. Vinen er både frugtig og krydret, men den har samtidigt en vedvarende eftersmag af egetræ og vanilje.

229,00 DKK

Vinen er produceret af 92 % Cabernet Sauvignon samt 5,2 % Merlot, 2,4 % Cabernet Franc, 0,2 % Malbec og 0,2 % Petit Verdot druer. Den har været lagret på franske (67 %) og amerikanske (33 %) egetræsfade i 12 måneder. Det er en meget harmonisk vin med utrolig fylde, og en intens bouquet af modne frugter. Desuden har vinen en blød og fløjlsagtig frugtsmag af kirsebær, brombær og solbær med et strejf af vanille og ceder, samt en blød og kraftfuld eftersmag. Anbefales til vildt, rødt kød, samt stærke oste.

229,00 DKK

Vinen præsenterer sig med en indbydende duft af boysenbær, brombær, mørke kirsebær, kanel og lette toner af vanilje. I smagen er vinen fyldig og intens med en lang blød eftersmag.

100,00 DKK

Den anerkendte Californiske producent, Hahn står bag denne kraftfulde Zinfandel fra Lodi. Boneshaker Zinfandel er en meget fyldig vin med stor stoflighed og power, men samtidig en vin med bløde tanniner. Duft og smag har tætpakkede elementer af svesker, blåbær, Cherry-Coke, hindbær, BBQ-krydderi, røg og espresso. Vi anbefaler at nyde denne vin af et stort vinglas til et flot stykke rødt kød eller en smagfuld stegeret, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Denne vin er produceret af 76% Zinfandel, 5% Salvador, 2% Tempranillo og 17% andre røde druetyper, der alle er dyrket i Californien i USA. Det er en utrolig flot vin med karakter af den ægte vare. En lækker og fyldig rødvin med flot rød farve, delikat og tiltalende duft, fremragende frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids samt en behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til lyst kød, pastaretter og tapas, men kan naturligvis også nydes uden mad til.

80,00 DKK 99,00 DKK (spar 19,00 DKK)

Cabernet Sauvignon druerne til denne vin er høstet fra marker i Californien. Duften vælter op af glasset med kraftfulde noter af solbær og hindbær. Smagen er ukompliceret med fin frugt dominans og modne tanniner. En vin der med sin rygrad står rigtig godt sammen med oksekødsretter.

129,00 DKK

Duften har nuancer af jordbær, kirsebær, krydderier, læder og mynte. Smagen er elegant med en let, men vedvarende eftersmag og et diskret strejf af sødme.

139,00 DKK 150,00 DKK (spar 11,00 DKK)

Cycles Gladiator Zinfandel udviser via sin fylde og tætpakkede bæraromaer med al tydelighed, at dette er en drue, hvor det aromatiske gashåndtag kan drejes helt i bund samtidig med, at helheden forbliver blød og afbalanceret. Lagringen er foretgået dels på tank, og dels på egetræsfade og flaske - hvilket har afrundet vinen, så den nu fremstår drikkeklar og uimodståelig. Duft og smag har intense aromaer af hindbær, mørke kirsebær, svesker og sort peber.

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler