Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Kendall-Jacksons Vintner’s Reserve Chardonnay har ry for at være en af Californiens absolut bedste. Vinen er produceret af 100 % Chardonnay druer. Vinen har været lagret ”sur lie” på franske og amerikanske egetræsfade. Det er en harmonisk og frisk hvidvin med flot farve, delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime, cremet og fyldig, men samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag. Særdeles velegnet til fisk, fjerkræ samt lettere pastaretter.

149,00 DKK

* NYHED TIL EN FANTASTISK PRIS * Den kølige 2019 årgang resulterede i, at Chardonnay-druerne blev høstet senere. Den sprøde syre, kendetegnet for Edna Valley, skinner igennem i denne årgang. Denne Chardonnay er fadgæret og lagret, hvilket afspejler en rig mundfornemmelse afbalanceret af en strålende syre. Denne årgang drog fordel af malolaktisk gæring for at blødgøre vinen og blev omrørt (bâtonnage) for at opbygge mundfornemmelsen. Vinen lagrede i 8 måneder i franske egetræsfade, hvoraf 24% var nye. De er beskedne med brugen af nyt træ for at lade frugten tale for sig selv. Denne Chardonnay er skabt til at udtrykke den sande natur i Edna Valley. Anbefales til fisk, fjerkræ, salater, skaldyr og sushi.

299,00 DKK

Light Horse Chardonnay er en hvidvin fra vingården Jamieson Ranch i Napa Valley i Californien. Den er opkaldt efter Jamieson Ranchs særlige race af ”miniatureheste”, knap en meter høje, som strejfer om på ejendommen – når de altså ikke er ”på arbejde” som terapi- og servicedyr. Vinen er lavet på 100 % Chardonnay fra velegnede steder i Californien og har en god balance mellem fedme og friskhed. En snert af fadlagring øger kompleksiteten og giver mere fylde til vinens krop. 

Farven er lys gul. I duften er der aromaer af pærer, melon, kaprifolie, lidt tropefrugt som ananas og et whiff af nødder og toast fra egetræet.
I smagen er der både fylde og en velgørende syre. Saftige ferskennoter, melon og nødder. Lang, blød eftersmag, hvis rigdom får den ellers tørre vin til ikke at fremstå knastør

Nyd den afkølet, fx til tun, kammuslinger eller grønsagsretter med svampe og fennikel. 

99,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences