Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

***Rest salg*** 6 for 400,-

Denne vin er produceret af ca. 81 % Chardonnay, 17 % Colombard og 2 % Muscat druer. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke. Denne fantastiske American Wings Chardonnay fra Californien er et perfekt eksempel på en ikke fad-lagret stil. Det er en utrolig flot hvidvin med klar, gylden farve, fremragende smag af citrus, kiwi og saftige tropiske frugter med noter af figner samt en blid og behagelig eftersmag. Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet som aperitif, til fiskeretter og lyst kød.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 32 %

99,00 DKK
Køb 6 eller flere til 66,66 DKK pr stk. spar i alt 32,34 DKK pr stk.

Kendall-Jacksons Vintner’s Reserve Chardonnay har ry for at være en af Californiens absolut bedste. Vinen er produceret af 100 % Chardonnay druer. Vinen har været lagret ”sur lie” på franske og amerikanske egetræsfade. Det er en harmonisk og frisk hvidvin med flot farve, delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime, cremet og fyldig, men samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag. Særdeles velegnet til fisk, fjerkræ samt lettere pastaretter.

129,00 DKK 229,00 DKK (spar 100,00 DKK)

* Begrænset parti * Kendall-Jackson Vintner's Reserve Riesling er produceret af 100 % Riesling druer, der primært er dyrket i Monterey County i Californien, USA (2 % i Sonoma County).Det er en hvidvin med flot lys farve, delikat duft med et elegant strejf af krydderier, utrolig frisk og frugtig smag af abrikos, fersken, appelsin og jasmin samt en lang og lækker eftersmag.Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til krydret mad og retter fra det asiatiske køkken. Den bør serveres afkølet og skal drikkes forholdsvis ung.

189,00 DKK

* Begrænset parti * Druerne til Kendall-Jackson Vintner’s Reserve Sauvignon Blanc er dyrket i Lake County (90 %), Mendocino County (5 %), Sonoma County (3 %) og Santa Barbara County (2 %). Vinen er produceret af 93 % Sauvignon Blanc, 5 % Semillon og 2 % Viognier druer. Det er en flot hvidvin, delikat duft med et strejf af kaprifolium og pære, frisk og frugtig smag med noter af moden melon og ananas samt en lang og behagelig let krydret eftersmag. Velegnet til lyst kød, fisk og skaldyr samt retter fra det asiatiske køkken.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* Begrænset parti * Kun de allerbedste druer er gode nok til Grand Reserve fra Kendall-Jackson. Druerne bliver håndsorteret, iagttaget, smagt og manuelt ført igennem hele processen. Hvert parti holdes for sig og bliver lagret på egetræsfade hver for sig, indtil winemakerne til sidst laver de endelige blends. Grand Reserve vinene er små mesterværker. Det er en utrolig elegant hvidvin med intens duft, fantastisk frugtig smag af tropiske frugter og citrusfrugter samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af vanilje og krydderier.

225,00 DKK 295,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler