Populær

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVEE DES MEINES

375,00 DKK

* 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen * Besserat de Bellefon Cuvée des Moines brut har en brillant strågul farve med reflekser af kobber. Den har et fint og vedvarende skum der danner en mærkbar ring i glasset. Duften er imødekommende begyndende med blomsteragtige dufte af kaprifolie, akacie og tørrede blomsternoter. Den aromatiske palet afslører mere frugtagtig duft såsom hvid fersken og mirabelle blomme. Når Champagnen åbner mere op fornemmes noter af hasselnød og praline. I munden er det første indtryk friskt og livligt. Vinen er fyldig med en meget silkeagtig struktur, i fuld harmoni med de komplekse aromaer. Bestemte friske frugtnoter af abrikos, ananas, og fersken. Den har en lang og vedvarende finish, som er den perfekte afslutning på denne elegante og fornemme vin. 

Besserat Champagne de Bellefon blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne fra druer dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930 hvor ejeren af en Parisisk restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”.

Victor Besserat skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines, som er en delikat og let sprudlende Champagne og en perfekt ledsager til ethvert måltid og lejlighed. Besserat de Bellefon Cuvées des Moines serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Besserat de Ballefon’s silkebløde fornemmelse og små bobler synes at stige op til overfladen i en fin skum, så snart den hældes i Champagne glasset. Champagnen undergår ikke malolaktisk gæring, så aromaerne bevares og øger den tid Champagnen kan lagres.

Det er en delikat og elegant Champagne med en perfekt balance mellem aromatiske kraft, friskhed og evnen til at folde sig ud i glasset. 

Besserat de Bellefon Cuvée des Moines brut har en brillant strågul farve med reflekser af kobber. Den har et fint og vedvarende skum der danner en mærkbar ring i glasset. Duften er imødekommende begyndende med blomsteragtige dufte af kaprifolie, akacie og tørrede blomsternoter. Den aromatiske palet afslører mere frugtagtig duft såsom hvid fersken og mirabelle blomme. Når Champagnen åbner mere op fornemmes noter af hasselnød og praline. I munden er det første indtryk friskt og livligt. Vinen er fyldig med en meget silkeagtig struktur, i fuld harmoni med de komplekse aromaer. Bestemte friske frugtnoter af abrikos, ananas, og fersken. Den har en lang og vedvarende finish, som er den perfekte afslutning på denne elegante og fornemme Champagne. 

Druesammensætningen er 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier. 

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVEE DES MEINES har fået følgende anmeldelser: 

* 92 point Wine Spectator *

“Tightly knit and racy, this is mouthwatering and harmonious, showing flavors of black currant, smoked almond, candied lemon zest, honey and chalk. Vibrant and hard to stop sipping, with a firm, smoky finish.” 

5 stjerner ***** i VINAVISE.DK

“En champagne med en fin duft af citrus og bagt brød. De friske citrus-noter går igen i smagen, og de holder længe i den liflige eftersmag. Det er en elegant vin – og et rigtig godt bud på en ledsager, hvis forretten nytårsaften er østers.” 

* Gold Medal: 2012 Drinks Business Awards *

Silver Medal:

* 2011, 2012 & 2013 International Wine Challenge *

* 2012 International Wine & Spirit Competition *

* 2012 Decanter World Wine Awards *

* Silver Medal & Best in Class: 2013 International Wine & Spirit Competition *

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk