De Venoge, Cordon Bleu Brut N.V. Jéroboam (3 liter)

1.995,00 DKK
Model/varenr.: 111 1013

De Venoge, Cordon Bleu Brut N.V. Jéroboam (3,0 L)

Mange franskmænd mener, at "De Venoge" producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge men de har jo også forstand på champagne. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som De Venoge kan præstere. Cordon Bleu

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis Cordon Bleu, som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter.

Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. De Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer, De Venoge var først på markedet med Blanc de Noir, De Venoge producerede i 1858 den første specielle Cuvée, Vin des Princes, De Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og De Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas. I de senere år, er striben af udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. 

En kasse indeholder 1 flaske. 300 cl.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk