Signé Bourgogne Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut

149,00 DKK

Nyd denne dejlige Signé Bourgogne Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut som den ideelle velkomstvin, men husk også på, dette er en særdeles alsidig madvin, der passer fornemt til både fisk, skaldyr, salater og de lysere kødretter samt ikke mindst cremede supper. Signé Bourgogne er en stilsikker, tør crémant, der med ca. 1 års gærkontakt i flasken har både kompleksitet og fine bobler.

Denne velskabte Crémant de Bourgogne er lavet med udgangspunkt i blå druer, deraf navnet blanc de noirs. Da druerne presses lige efter ankmsten til vineriet, antager mosten og vinen ikke farve, men man får ved at anvende blå druer vine med mere fylde og kødfuldhed . 

Gamay og pinot noir-druer fra Bourgogne har givet en tæt crémant i en kvalitet, der konkurrerer på lige fod med med Champagne. 

Kooperativet i St.-Bris-Les-Vineux er - sin ubeskedne størrelse til trods - kendt for deres crémanters høje kvalitet, og med udgangspunkt i optimale produktions- og lagringsbetingelser har de alle forudsætninger for at lave mousserende vin i topkvalitet.

Signé Bourgogne er en stilsikker, tør crémant, der med ca. 1 års gærkontakt i flasken har både kompleksitet og fine bobler.

Duft og smag har dybe aromaer af citrus, lidt rød frugt og brioche. God intensitet ender i en lang finale, hvor boblerne støtter aromaerne uden at blive dominerende. 

Nyd denne dejlige crémant som den ideelle velkomstvin, men husk også på, dette er en særdeles alsidig madvin, der passer fornemt til både fisk, skaldyr, salater og de lysere kødretter samt ikke mindst cremede supper.

Nydes afkølet ved ca. 7-10°.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk